BİM | Çerez & Dondurma İndirimleri
-
-
Bim'de dondurma olarak AKDO markası var , fıstıklı sade olanında fıstıklısı efsane iyi sadesi de iyi fiyatı da makul üstüne tanımam.Ama aynı markanın kavun mango çilek vs. olanlarını beğenmedim sadesi ve özellikle fıstıklısı çok iyi bana göre , tavsiye ederim.
-
Bim demek;
önceden tüm marketlerinin duvarlarına maliyetleri nasıl düşürdüğünü madde madde yazan tabelaları asıp sonra onları kaldıran, mesela reklam yayınlamayarak bunların masraflarını ürünlerine yansıtmamasıyla övünen, amma sonraları gazete ve tv kanallarını reklama boğan, muhafakazar görünümlü bir kuruluş olmasına rağmen yılbaşına yakın zamanlarda noel süsleri ve plastik çam ağacı satmaktan hiç çekinmeyen ve israil yanlısı markaları boykot etmeyip, bunların ürünlerini kendi binlerce mağazasında arz-ı endam etmesine izin veren, genellikle sadece kendi ürettirdiği fason ürünlerinde indirim yapıp, geri kalanları ve ünlü markaları ise piyasa fiyatında satan indirim değil, normal fiyatlı bir markettir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Ekim 2024; 12:49:13 > -
boş muhabbete gerek yok,
şu fairyler sütlü buz mu dondurma mı ?
-
Hangi dondurma diye satılan dondurmalarda dondurma yazıyor ? (Maraş yazanlar hariç )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görseldeki fair dondurmalar alınmaz bana göre çöp ama yine fair gold %25 keçi sütlü dondurması var bimin onlar güzel.
-
şu keyif meyif yada 2 aromalı koca kutudakilerin arkasında dondurma ibaresi yok sütlü buz diye geciyor.
emin degilim migrosun sattıklarında dondurma yazıyordu kaymaklı olandı sanırım.Bide bazen a101 bime gelenler işte akdo bitane daha vardı
-
Beyaz leblebi sarı leblebi ve çekirdek aldım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bim demek; önceden tüm marketlerinin duvarlarına maliyetleri nasıl düşürdüğünü madde madde yazan tabelaları asıp sonra onları kaldıran, mesela reklam yayınlamayarak bunların masraflarını ürünlerine yansıtmamasıyla övünen, amma sonraları gazete ve tv kanallarını reklama boğan, muhafakazar görünümlü bir kuruluş olmasına rağmen yılbaşına yakın zamanlarda noel süsleri ve plastik çam ağacı satmaktan hiç çekinmeyen ve israil yanlısı markaları boykot etmeyip, bunların ürünlerini kendi binlerce mağazasında arz-ı endam etmesine izin veren, genellikle sadece kendi ürettirdiği fason ürünlerinde indirim yapıp, geri kalanları ve ünlü markaları ise piyasa fiyatında satan indirim değil, normal fiyatlı bir markettir... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X