Şimdi Ara

BiM'de satılacak olan akü takviye cihazı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
50.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip olarakta aynı aktuz'un gönderdiği linkteki ile aynı, eğer bunun içinde de dandik kalem pillerden varsa çöp demektir. Anlamadığım, benim bildiğim BİM böyle kofti birşeyi satmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Tip olarakta aynı aktuz'un gönderdiği linkteki ile aynı, eğer bunun içinde de dandik kalem pillerden varsa çöp demektir. Anlamadığım, benim bildiğim BİM böyle kofti birşeyi satmaz.
    sıcak fırsatlar konusunda tartıştık bunu, amperi az dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sıcak fırsatlar konusunda tartıştık bunu, amperi az dediler

Alıntıları Göster
    Evet bimin kampanyalarındaki ürünler genelde çok dandik olmuyor ama ben bu ürünü almam şahsen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Evet bimin kampanyalarındaki ürünler genelde çok dandik olmuyor ama ben bu ürünü almam şahsen..
    Öteki takviye kablosunu da sakın almayın o da ölü bir ürün. Kaliteli bir kablo alın paranız çöpe gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Öteki takviye kablosunu da sakın almayın o da ölü bir ürün. Kaliteli bir kablo alın paranız çöpe gitmesin

O işe yarıyor, geçen sene komşum almış, arabası çalışmayınca benden rica etti, biraz kısa bir kablo ama işimizi gördü. Tabi bu sene aynı kablodan satarlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

O işe yarıyor, geçen sene komşum almış, arabası çalışmayınca benden rica etti, biraz kısa bir kablo ama işimizi gördü. Tabi bu sene aynı kablodan satarlarsa

Alıntıları Göster
    Hakiki akü takviye cihazlarının fiyatı nedir?

• İşlem uzun sürer.
    Akabinde aşırı ısınma olur.
    İnce kablo erime yanma gibi tehlikeli durumlara yol açabilir. Riske hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

İşlem uzun sürer.
    Akabinde aşırı ısınma olur.
    İnce kablo erime yanma gibi tehlikeli durumlara yol açabilir. Riske hiç gerek yok.
    Cihazın içindeki ince kalem piller şarjlı bile değilmiş. Zaten o fiyata satılan cihaza 20 tane AA tip şarjlı kalem pil koyulamaz.

Cihaz kesinlikle çöp, hiç aklınız karışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

Arkadaşlar 10 Ocak'ta Bim'de satılacak olan şu akü takviye cihazı hakkında bilgisi olan var mı? İşe yarar mı?Normal cihazlar 200 liradan başlıyor çünkü.Ayrca (+) ( - ) kutupları görünmüyor

boşa yoruyorsunuz kendinizi alın deneyin koşulsuz iade hakkınız var bimde fişi ile götürürseniz şayet ben öyle yapıyorum hava pompası aldım fiyatı hesaplıydı aldım güzeldi geri vermedim

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    Valla geri iade aklıma geldi de, takviye edilicek araç bulmak lazım. İadenin belli bir süresi vardır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 10 Ocak 2014; 10:21:55 >
  • quote:

Valla geri iade aklıma geldi de, takviye edilicek araç bulmak lazım. İadenin belli bir süresi vardır heralde.

bir süresi yok abartılmaz ise tabi ben alışveriş yaparım bimden katı meyse sıkacağını çocuklar isteyince aldım üç hafta kullandık sıkıntı oldu benimde garantiye göndermek işime gelmedi 3 haftalık malı iade ettim ellerinde varmış bir tane onu aldım 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum yani genelde iş görür oluyor hava pompasını halen kullanıyorum geçenlerde tablet geldi 200-250 lira civarı piyasada ben 170 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

bir süresi yok abartılmaz ise tabi ben alışveriş yaparım bimden katı meyse sıkacağını çocuklar isteyince aldım üç hafta kullandık sıkıntı oldu benimde garantiye göndermek işime gelmedi 3 haftalık malı iade ettim ellerinde varmış bir tane onu aldım 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum yani genelde iş görür oluyor hava pompasını halen kullanıyorum geçenlerde tablet geldi 200-250 lira civarı piyasada ben 170 liraya aldım

Alıntıları Göster
    Biraz önce Bim'de baktım almaya cesaret edemedim.Kasiyer 2 saat içinde 9 tane satıldı dedi.Pilli de değil.Ortalama bir elma büyüklüğünde.Bir tane buz kazıyıcı aldım çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 10 Ocak 2014; 11:47:07 >

• Buna verilecek parayla en kalitelisinden parmak kalınlığında takviye kablosu alıp koyun bagajınıza.
    Buna para kaptırmayın, çin malı takviye kabloları bile takviye sırasında tutuşurken avuç içi kadar aletin kürdan kılıklı kablolarıyla aracın çalışmasını beklemek iyimserlikten bile öte olur.
  • djoz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bence BIM boş ürün satmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Bu kadar şartlanmayın..

Mesela geçen sefer getirdikleri silecek berbattı.. birini taktım, aracın eski yıpranmış sileceğinden daha kötü sildi..
    diğerini takmadığım için iade ettim..
    bu sefer sileceğin markası değişik ama denemeyi düşünmüyorum..

Artı olarak broşürdeki ürün işe yarasın-yaramasın, "takviye" amacıyla üretilmiş bir ürün değildir..
    Takviye kelimesi müşteriyi yanıltmaya yönelik..
    Laptop görünümlü tetris getirip "bilgisayar" demekle aynı şey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Bu kadar şartlanmayın..

Mesela geçen sefer getirdikleri silecek berbattı.. birini taktım, aracın eski yıpranmış sileceğinden daha kötü sildi..

Artı olarak broşürdeki ürün işe yarasın-yaramasın, "takviye" amacıyla üretilmiş bir ürün değildir..

Tanesi 2.5 TL den silecek alıyosun ne bekliyorsun ki???

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar şartlanmayın..

2.5 liraya satılıyor diye kotu silmesi kabul edilemez. Ben de almıştım gecen bimden. Normalde cok kaliteli bir markaydi. Ama muhtemelen tarihi geçmişti. Sileceklerin de bir raf omru var. Aldım taktım duzgun silmedi iade ettim..

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar şartlanmayın..

hah işte aynı şeyi diyorum ben de..

nasıl ki 2.5 liralık silecek 30 liralık silecekle aynı işi görmüyorsa, bu beş paralık el kadar alet de koca araba aküsüyle aynı işi görmüyor..

otomobilimizin anlık olarak 500 amper verebilen aküsüyle ve parmak kalınlığında kablolarla yapılan takviye nere, bu uyduruk cihaz nere.. BİM'in lafına bu kadar da güvenmeyin..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.