Şimdi Ara

BiM'de satılacak olan akü takviye cihazı hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
50.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desperado4040

Alıp deneyen ve hiçbir işe yaramadığını gören biri olarak diyorum ki SAKIN ALMAYIN. Kendimi enayi hissediyorum.

iade edin
  • Bu topicden çıkarılacak sonuç:

İnsanlar teknik bilgisi-eğitimi olan ve bu işten hiç bir çıkarı olmayan kişilere değil, "satıcılara" inanma eğilimindeler..

"Mucize ürün" almayın arkadaşlar.. Teknik bilgiye de pek ihtiyacınız yok aslında.. Mucize ürün gördüğünüz yerden uzaklaşın yeter..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Alıp deneyen ve hiçbir işe yaramadığını gören biri olarak diyorum ki SAKIN ALMAYIN. Kendimi enayi hissediyorum.

iade edin

Fişi ile beraber iade edebiliyoruz degilmi. Peki kaç gün iade etme hakkımız var arkadaşlar bilenler bi yardimci olsun elektronik oldugu icin iade yok diye canım sıkılıyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar uyariyorum sakın almayın 91 model r21 manager arabanın gösterge ışıkları falan anormal leşti kendi kendine gaz anahtarı açılıp kapanıyor hele hele yeni nesil arabalara yazık olur. Eger birebir konuşmak isteyen olursa numaramı verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

iade edin

Fişi ile beraber iade edebiliyoruz degilmi. Peki kaç gün iade etme hakkımız var arkadaşlar bilenler bi yardimci olsun elektronik oldugu icin iade yok diye canım sıkılıyor du

bir problem varsa her zaman iade alıyorlar. biz bi keresinde lcd almıştık 7 ay sonra iade ettik
    yarın götürün iade edin çalışmıyor diyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iade edin

bir problem varsa her zaman iade alıyorlar. biz bi keresinde lcd almıştık 7 ay sonra iade ettik
    yarın götürün iade edin çalışmıyor diyebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Yarın iade edecegim.

• Bu aleti tam olarak kullan varmı varsa nasıl kullandığını anlatabilirmi.kullanma klavuzundan hiç birşey anlaşılımıyor
  • Yukarda bi arkadaş lpg beynini kızartmış anladığım kadarıyla.bu yorumdan sonra alıp deneyim diye düşünene rahat batmış macera arıyo denebilir anca...

• Ben araba için değil modeme ups yapmak için almayı düşünüyordum. 8 tane şarjlı kalem pilden batarya yapıp elektrik gidince 2-3 saat modemi çalıştıracak bi alet yapmak istiyodum.ama baktım vida falan yok alette batarya mühürlü kırıp açılır ancak vazgeçtim.şarjlı kalem pil daha sağlıklı olacak.

• şimdi böyle bir cihaz üretilecek ve hiç bir işe yaramayacak.bence öyle şey olmaz.deneyen acaba doğru düzgün deneyebildimi ve bunu nasıl yaptı.
    kullanım klavuzu biraz karışık.ama doğru kullandıktan sonra mutlaka işe yarayacaktır.cihazda bir sorun yoksa diye düşünüyorum
  • arkadaşlar, bu sabah bu ürünü kullandım, ve gönül rahatlığıyla gidin alın diyorum. dün eşim , arabanın iç aydınlatmasını açık bırakmış, bu sabah otoparka indim ve marşı çevirdiğimde kötü sonla karşılaştım:) akü tam olarak bitmemişti, farlar yanıyordu mesela, ama aküde kalan güç marş motorunu çeviremiyordu. aracım 2009 honda jazz i-shift, yani otomatik vitesli bir araç, vurdurarak çalıştırma şansım yoktu. daha sonra aklıma, bimin camında gördüğüm reklam afişi geldi. evimin karşısındaki bim e bi koşu gidip aldım. 20 dk takılı kaldı çakmaklıkta, ve akü marş motorunu çevirecek kadar doldu. 25 liralık bir şey için boyundan büyük iş başardı anlayacağınız.. sorusu olan varsa sorsun, kullanımını da detaylı anlatabilirim.
  • paketin içinden çıkan kablonun bir ucunu cihaza, diğer ucunu çakmaklığa takıyorsunuz. çakmaklığa taktığınız ucun üzerinde bir switch var, onu ileri konuma getiriyorsunuz. bu sırada çakmaklığa taktığınız kısımdaki led ışıkların hepsi yanıyor olacak. kontağı çeyrek miktarda çeviriyorsunuz, yani ateşleme konumuna kadar değil, sadece radyoyu falan çalıştıracak konuma kadar getireceksiniz, bu sırada çakmaklığa takılı kısımdaki ledler ileri doğru yanıp sönecek, yani aracın içinden motora doğru. bu, akünün şarj edildiğini gösterir. çakmaklık üzerindeki switch i geri konuma getiriseniz, aynı ledler motordan aracın içine olan yöde yanacaktır, buda takviye cihazının şarj olduğunu gösterir. benim akümü yaklaşık 20 dakikada marşı çevirecek kadar şarj etti.
  • Bu soyguncu rusvetci adamlardan bir sey almayin.

• bu da cihazın bağlanmış hali.. aracım 2009 model Honda Jazz Fun i-shift otomatik şanzımanlı modeldir..
     BiM'de satılacak olan akü takviye cihazı hakkında
  • mustafa candaş kullanıcısına yanıt
    Mesele ürünü almak degil, işe yaramaz bile olsa en fazla 25 lira dersin. Benim korkum araca zarar vermesin. Yukarıda bir arkadaş duman falan çıktı deyince .

• hkas kullanıcısına yanıt
    vallahi dostum onu bilmem, ürün sonuçta çin malı, ne derece kalitelidir tartışılır. ama çakmaklıktan akü asla şarj olmaz diyenlere cevabım, gerçekten şarj etti, en azından benim aracımı
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    tam olarak bir marş basacak kadar doldurdu benim aracımın aküsünü
  • İthalatçısı geldi, kaçın
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Mustafa Candaş'ın göndermiş olduğu toplam 5 mesajın tamamının bu konuyla ilgil olması senin dediğinde (ithalatçısı geldi, kaçın) haklı olma ihtimalin olduğunu düşündürmüyor değil. Ancak, araca verilecek 30 voltluk elektrik enerjisinin araç donanımına zarar verme ihtimali bana göre çok fazla değil. Bu nedenle ben de yarın iş dönüşünde aracın dörtlülerini ve farlarını 5-10 dakika yakıp, aküyü bitirdikten sonra bu aygıtla şarj edip çalıştırmayı deneyeceğim. Kimse doğru dürüst bir şey yazmıyor, hiç kimse 30 volt enerjinin aracın elektronik donanımına zarar verip vermeyeceği konusunda kesin bir fikri yok, herkes işkembeden atıyor, ya tutarsa diye bir şeyler yazıyor.
    Şarjı başlatmadan önce anahtarı sadece teybi çalıştıran ve çakmaklığa enerji veren (aracın gösterge panelindeki ışıkları yakmayan) konuma (çeyrek) çevirerek işlemi başlatacağım.
    Sonucunu da yarın akşam buraya yazarım. Kim ne yapacağına buna göre karar verir o zaman.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.