Bildirim
BiM'de satılacak olan akü takviye cihazı hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
18 yıllık elektronik teknisyeni olarak "ÇÖP" diyorum.. -
şahsen takviyenin çakmaklık üzerinden olacağını tahmin ediyorum ve bu da beni dehşete düşürüyor
12v max 10A lik çakmaklıktan 12v min. 47Ah luk aküyü şarj etmek ne kadar uzun sürer düşünemiyorum.
fotodaki incecik kabloların o kadar yüksek akımı kaldırması mucize olur
son olarak 30v ne alaka hala çözemedim -
Ben de bunu söyleyecektim. İncecik kablolar 12v çakmaklık 47Ah akü... -
bim işe yaramaz urun satamazquote:
Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB
şahsen takviyenin çakmaklık üzerinden olacağını tahmin ediyorum ve bu da beni dehşete düşürüyor
12v max 10A lik çakmaklıktan 12v min. 47Ah luk aküyü şarj etmek ne kadar uzun sürer düşünemiyorum.
fotodaki incecik kabloların o kadar yüksek akımı kaldırması mucize olur
son olarak 30v ne alaka hala çözemedim -
kımsenın bılgısı yokmu urunle alakalı bende alayım dıyorum?quote:
Orijinalden alıntı: atrix1212
bim işe yaramaz urun satamaz
Alıntıları Göster -
bi marş basacak kadar verse yeter :Dquote:
Orijinalden alıntı: warlordz1984
kımsenın bılgısı yokmu urunle alakalı bende alayım dıyorum?
Alıntıları Göster -
biraz daha güçlü birşey lazımquote:
Orijinalden alıntı: serkanarch
bi marş basacak kadar verse yeter :D
Alıntıları Göster -
quote:
Bir marş basacak kadar veriyorsa ve kaputu bile açmıyorsak ben de alıcam.Biri onaylasın lütfen -
Benimde alasım var ama korkuyorumquote:
Orijinalden alıntı: MaRKeRsquote:
Bir marş basacak kadar veriyorsa ve kaputu bile açmıyorsak ben de alıcam.Biri onaylasın lütfen
Alıntıları Göster
eğer kullanmak nasip olursa araca zarar vermesin
çünkü araçların heryeri sensör beyin
bi zararı olurmu ki
-
Buna benzer bir ürün, Aküyü test edip çakmak yerinden şarj ettiğini yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: MaRKeRsquote:
Bir marş basacak kadar veriyorsa ve kaputu bile açmıyorsak ben de alıcam.Biri onaylasın lütfen
Alıntıları Göster
http://www.thedeal.co.nz/ezystart-30v-rechargeable-jump-starter.aspx?prod=J4SYLUKmuEM%3D
Buda diğer bir benzerinin videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=Q28q4u92SjI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 8 Ocak 2014; 23:47:19 >
-
Videodan anladığım kadarıyla cihaz cakmakliktan enerji almiyor , orda 30 v enerji veriyor.olu akulere faydasi olmaz gibi.yine anladigim kadarıyla cihaz enerjisi bitinceye kadar yani 2_3 kullanımlık bir ömrü var. -
Alıp kullanan olunca yorumlarına bakmakta fayda var bence -
Şimdi şöyle anladım, arkadaşlar demiş ki çakmaklık tan alıyor enerjisini, peki aküsü bitik bir aracın çakmaklığına elektrik yine o bitik aküden gelmiyormu nasıl şarj edecek ki? Başka aracın aküsünden mi takviye alacak.quote:
Orijinalden alıntı: isyanimvar
Alıp kullanan olunca yorumlarına bakmakta fayda var bence -
Hayır cakmakliktan almiyor veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: parker48
Şimdi şöyle anladım, arkadaşlar demiş ki çakmaklık tan alıyor enerjisini, peki aküsü bitik bir aracın çakmaklığına elektrik yine o bitik aküden gelmiyormu nasıl şarj edecek ki? Başka aracın aküsünden mi takviye alacak.
Akü boşsa zaten cihaz şarjlı durumda olacağı için araca akım verecek ve çalıştıracak; araç çalıştıktan sonra kendini tekrar şarj ediyor. Şarjını beş sene koruyormuş. Bimde satılacak olan böyle olacaksa hiç fena değil. -
http://www.amazon.com/Jump-Emergency-Starter-Miles-Kimball/dp/B00B5IRU40quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLTquote:
Orijinalden alıntı: parker48
Şimdi şöyle anladım, arkadaşlar demiş ki çakmaklık tan alıyor enerjisini, peki aküsü bitik bir aracın çakmaklığına elektrik yine o bitik aküden gelmiyormu nasıl şarj edecek ki? Başka aracın aküsünden mi takviye alacak.
Akü boşsa zaten cihaz şarjlı durumda olacağı için araca akım verecek ve çalıştıracak; araç çalıştıktan sonra kendini tekrar şarj ediyor. Şarjını beş sene koruyormuş. Bimde satılacak olan böyle olacaksa hiç fena değil.
Alıntıları Göster
Şurada alan herkes işe yaramadığını, ürünün uydurma olduğunu söylemiş.
İçinde şarj olmayan 20 adet AA yani ince kalem pil mevcutmuş. 30V oradan geliyor.
Bırakın arabayı çalıştırmayı, 20 AA pil ile farlarınız bile 1 dakika yanmaz. 4 tanesi 1,5 lira olan pillerin tanesini 1 küsür liraya satmış oluyor uyanık Çinliler.
Aracı çalıştıracak akım 300-400 Amperdir, bu akım ne o kablodan geçer, ne de sizin 10 Amperlik çakmak sigortanızdan. Akü takviye kablolarının kalınlıklarını hepiniz biliyorsunuz.
Akü şarj ve takviyesi yapan ürünler var fakat bunların içerisinde 17-24 Ah gibi güçlü aküler mevcut. Kabloları da olması gerektiği gibi kalın. Fiyatları 150-200 TL civarında.
Sıradan bir kullanıcı için o da kenara atılıp unutulacak bir üründür çünkü yatacak ve içerisindeki akü beklemekten bozulacaktır. Yılda bir ihtiyacınız olduğunda da işe yaramayacaktır.
Aman sakın bu ürüne 1 kuruş bile vermeyin. Kablosu falan lazımsa, kablosunu bir iş de kullanacaksanız kablosu için alın.
-
edit: bu mesajda farklı bir cihazla karıştırmışım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 27 Eylül 2014; 21:55:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Buna benzer bir ürün, Aküyü test edip çakmak yerinden şarj ettiğini yazıyor.
http://www.thedeal.co.nz/ezystart-30v-rechargeable-jump-starter.aspx?prod=J4SYLUKmuEM%3D
Buda diğer bir benzerinin videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=Q28q4u92SjI
Ürünü bilmiyorum ama bu tarz videoları olan ürünler genellikle boşbeleş oluyor ...
Örnek : http://www.youtube.com/watch?v=Fk9Pcjgb1z8
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam cidden bakırköylük bir vakayla karşı karşıyayız..
Daha "kaç farklı kişi" kalem pille araba çalıştırıp, ardından büyük bir sevinç içinde DH'ye üye olup, ilk mesajını bu başlığa atacak cidden merak ediyorum.. Adamda ne inat varmış arkadaş.. Durup durup hortlatıyor konuyu.. |
Benzer içerikler
- ani direksiyon sertlesmesi
- crdi motor yorum
- baskı balata testi 5. vites
- en iyi yol tutan lastik
- şarj dinamosu arızası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X