Şimdi Ara

BiM'de satılacak olan akü takviye cihazı hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
2
Favori
50.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu saatten sonra cihazın ise yaracagi ile ilgili mesaj görürseniz bilin ki ticari bir fake üyeliğin mesajini okuyorsunuz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduklarıma göre cihaz çöp.Eğer çok merak eden varsa alsın götürsün bir elektronikçiye desin bu bu işi görürmü açtırsın baktırsın zaten çöpe gidecek en azından içi rahatlar
  • uzun zamandır bu başlık altında neler yazılmış diye bakmıyordum. daha önce, bir kaç ay önce, honda jazz marka aracımın iç aydınlatmasını eşim açık bırakmıştı, aracın aküsündeki enerji marşın basmasına izin vermiyordu. bende bimden bu cihazı alıp denedim, yaklaşık 20-25 dk sonra marş basacak kadar aküyü kendine getirmişti, şarj etti demiyorum, sadece aküyü kendine getirdi ki önemli olanda zaten marşın basmasıydı. o zamalar bir çok arkadaş beni suçlamıştı, hatta ürünün ithalatçısı olduğumu söyleyenler bile olmuştu.

iki gün evvel eşim aracın park lambalarını açık bırakmış, 3 buçuk saat sonra aracın yanına gittiğimde arka lambaların yandığını gördüğüm an başımıza gelceği anladım. araca binip kontağı çevirince yine malum sonuçla karşılaştım. marş basmıyordu. bu cihazla yaklaşık yarım saatlik bir takviyeden sonra marş bastı. honda jazz larda küçük bir akü var, bu sebeple deşarj olma süresi çok kısa, bu tip küçük aküleri bu cihaz kendisine getirebiliyor. ben elektrikten falan pek anlamam, ama o zamanlar söylemiştim, yine söylüyorum, bu cihazın bagajımda yeri çok önemli. iki kere yüz üstü bırakmadı beni. eğer ki birdaha aynı durumla karşılaşırsami ki umarım karşılaşmam, 25 dakikalık uzun bir vidyo çekip burada suçlamalarda bulunan, peşin hükümlü davranan her arkadaşıma göndereceğim.

• arkadaşlar konuyu hortlatmış olacam belki ama bende bu ürünle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim. ürün gerçekten mucize bir ürün :) bimden aldım satılmadığı için indirim yapmışlar 4.99 tl verdim işe yaramazsa çöpe atarım dedim aracım 2008 citroen c4 picasso el freni elektirikli akü biterse bi ihtimal işime yarar belki diye düşündüm sonuçta sadece freni açacaktı. cihazı alır almaz şarj ettim çakmak kablosunda anahtar var cihaza doğru ise şarj oluyor araca doğru ise araca elektrik veriyor. neyse geleyim deneyimime forumda atıp tutan elektrikçi elektronikçiyim diye hava atan arkadaşların hepsine hodri meydan antalyadayım bu aletin çalıştırmayacağı araç yok (bu arada ithalatçısı değilim :D ama hakkının hakkını hakkı ya vermek lazım ) ilk denemem antalya eski sanayide japon otomotiv yedek parça satıcısının önünde dizel fiat palio aracın kaputu açık elinde takviye kablosu ile başka bir araç arayışında olan arkadaşa nasip oldu :) bende bi cihaz var deneyelim mi diye yanaştım tabi abi getir bakalım nasıl bişeymiş edasından sonra arabadan aldığım cihazı palionun çakmaklığına takıp hiç beklemeden kontağa bastım araba marş basdı ama almadı lan dedim demekki bişeye yaramıyor bu çöp diye düşünürken arabanın sahibi abi bu alacak valla sen bidaha bas dedi araba 1 aydır yatıyormuş iyi bakalım deyip bidaha basınca hart diye aldı ve araba çalışmaya başladı :D tabi bende arabanın sahibide şok adam nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı nerden ve kaç liraya aldığımı duyuncada ayrı bir şok yaşadı. ikinci denememde izindeyken memlekette erzincanda oldu gurbetçi vatandaşın dizel audi A5 aracı klima açık kaldığı için aküyü bitirmiş adam kaldırımın yanına sıfır yanaşmış önü arkası dolu kaput açık takviye kablosu bulmuşlar şimdide akü arıyorlar başka arabanın yanaşması imkansız çünkü. Lan dur bi dua alalım dedim aldım cihazı indim arabamdan karizmatik bir şekilde arabaya yanaştım durun ben çalıştırayım bunu havasından sonra arabaya bindim araç otomatik benim cihazı çakmaklığa takıp frene bastım kontağı çevirdim ilk seferde hart diye aldı araba çalıştı :D adamlar şok ne yaptın ya buna nasıl çalıştırdın bu nasıl oluyor nerden aldın kaç lira sorularını yanıtladıktan sonra Allah razı olsun nidaları ile aracıma döndüm anlayacağınız gerçekten mucize bir ürün tekrar söylüyorum denemek isteyen bu çalışmaz çöp diyen arkadaşlar varsa atalyada yaşıyorum utandırmaya hazırım. herkese kolay gelsin :)

• Tesadüfe bak, yine büyük harf kullanmayı tercih etmeyen birisi üründen memnun kalmış. Bir sürü deneyim yaşamış..

Bu kadar takmayın bence.
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    kusura bakma ben sizin kadar takılmıyorum forum sitelerine büyük harf yazmayınca ne oluyor söylede o konuda eksikliğimi gidereyim :) benim bildiğim kadarı ile komple büyük harf yazarsam küfür etmiş oluyorum... ha sende deneyim yaşamak istiyorsan mesajımda da yazdım utanmak isteyen gelsin. ürün piyasada bile yok sadece denedim ve tecrübelerimi aktardım sizin gibi klavyeden sanal profösörlük @aktuz yapmıyorum.
  • Mesajımı gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Size cihazınızla mutluluklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Mesajımı gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Size cihazınızla mutluluklar dilerim.

lazım olursa iste sana kargo ile göndereyim @aktuz . sende benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım...
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden bakırköylük bir vakayla karşı karşıyayız..

Daha "kaç farklı kişi" kalem pille araba çalıştırıp, ardından büyük bir sevinç içinde DH'ye üye olup, ilk mesajını bu başlığa atacak cidden merak ediyorum..

Adamda ne inat varmış arkadaş.. Durup durup hortlatıyor konuyu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın arkadaşlar haftasonu internete girmiyorum. cevap hakkı doğmuş yine bana :) bana bakırköylük diyen @djoz senin sanal ünvanının albay olması çok manidar :) diğer arkadaşada söylediğim gibi istersen sanada göndereyim kargo ile dene. diğer arkadaşıda @mustafa candaş ekliyim mesajada ikinizde aynı kişisiniz geyiğini bitirin artık burada çok vakit geçirmekten sanal kriminalcı olmuşsunuz hepiniz yazı tipinden tanıyonuz artık insanları yazık :D arada dışarı çıkın beyninize oksijen gitsin belki bendeki cihaz gibi bir seferlik kontak basarda çalışmaya başlar...

bu arada tekrar ediyorum denemek isteyen inanmıyan arkadaşlar antalyadayım kendiniz mi gelirsiniz arkadaşınızımı gönderirsiniz gelsin birisi yüzünün ifadesini canlı canlı görmek istiyorum öyle klavyeden atmakla olmuyor arkadaşlar ben sözümün arkasındayım sizde birazcık sözünüzdeyseniz buyrun gelin :)

• beyler işe yaramaz diyenlere ürünün markasının heifer olduğunu ve heifer in dandik boş işlerle işi olmadığını aktarır sonra işe yararmı yaramazmı diye düşünmenizi tavsiye ederim abimin akü bitmişti ürünü taktı marşı bastı araç çalıştı heifer yaparsa dandik ürün yapmaz
  • BİM NEYSE HEİFER ODUR BİME NE KADAR GÜVENİRSEM HEİFER E O KADAR GÜVENİRİM ÇÜNKÜ BİMİN MARKASI :)
  • Arkadaslar bende bu ürünü işe yarar umudu ile aldım. Ancak klavuzu ukuyup harfiyen uymamak rağmen şarj işlemine başladıktan kısa bir süre sonra 5 saniye ara ile 2 küçük patlama Seki duydum hemen şarj kablosunu söküm ve kontağı cevirdigimde yolcu ve sütü hava yastıklarının devre dışı kaldığını gördüm. Servisi arayıp destek istedim şimdi servisi bekliyorum.kesinlikle bu ürüne itibar etmeyin.bi işe yaramadığını gibi araca zarar veriyor. Servis gelince ne tür sorun açmış onuda paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebeto911 kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer bir ürünle 2000 motor toyota araçda (modelini tam hatırlamıyorum) aküyü ayırıp sadece cihazla 9 defa marş bastıklarını gördüm. Bu tarz cihazlara 200 tl vermek ne kadar mantıklı onu düşünmek lazım.

Edit: Bagajda UPS aküsüyle gezmek daha mantıklı gibi. (12V 7A akü 40 lira bişey) şahsen 1.3a lük var bende onu bulunduruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrullah -- 15 Mayıs 2015; 17:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrullah

Hocam benzer bir ürünle 2000 motor toyota araçda (modelini tam hatırlamıyorum) aküyü ayırıp sadece cihazla 9 defa marş bastıklarını gördüm. Bu tarz cihazlara 200 tl vermek ne kadar mantıklı onu düşünmek lazım.

Edit: Bagajda UPS aküsüyle gezmek daha mantıklı gibi. (12V 7A akü 40 lira bişey) şahsen 1.3a lük var bende onu bulunduruyorum.

cevap için teşekkür ederim kardeşim. ben ürünü aldım tek marşta çalıştırdı şuan memnunum açıkcası samsung note2 telimi tam şarjda 4 kez dolduruyor ıpad ve ıphone 6s plusda denedik.
    araç 1.6 motor.
    ha nekadar kullanacaksın ömrü nasıl olur sürekli kullanılmayacak bozulur vs dersen haklısın bakalım eski araç kullandıkça sürekli lazım olacak gibi ;)

• 9 defa marşa bastılar derken yanlış anlaşılma olmasın 9 defa aracı çalıştırıp stop ettiler. Ben buna benzer cihazı almayı düşündüğümde 100 liraya satılıyordu. Şimdi 200 olmuş normaldir dolar kuru yükseldi. benim baktığım zaman için mantıklıydı ucuz akü fiyatına taşınabilir takviye cihazı. Ama bu 30-40 liraya satılan 30V çıkış gerilimi veren takviye cihazlarına güvenmek çok büyük hata olur özellikle yeni araçlar için. Arabanın bir tarafını bozacağına senin aldığın cihazı almak daha iyi üstelik otomobillerin kullandığı gerilimle uyumlu çıkış gerilimi veriyor.
  • Arada Bim'de satıldığını gördüğüm için bu resimleri ekleme gereği duydum

konuda tartışılmış ama resim yok

cihazın içerisinde 1.5V standart,sarj edilemez ibaresi olan Alkalin piller var 30 adet tam.

Bim'e şikayet ederseniz bu firmanın ürünlerini birdaha satmayacaktır şikayet edelim fiyatı önemli değil bu piller sarj edilirken patlama riski vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Arkadaşlar bence BIM boş ürün satmaz

Bu kadar şartlanmayın..

Mesela geçen sefer getirdikleri silecek berbattı.. birini taktım, aracın eski yıpranmış sileceğinden daha kötü sildi..
    diğerini takmadığım için iade ettim..
    bu sefer sileceğin markası değişik ama denemeyi düşünmüyorum..

Artı olarak broşürdeki ürün işe yarasın-yaramasın, "takviye" amacıyla üretilmiş bir ürün değildir..
    Takviye kelimesi müşteriyi yanıltmaya yönelik..
    Laptop görünümlü tetris getirip "bilgisayar" demekle aynı şey..

Tanesi 2.5 TL den silecek alıyosun ne bekliyorsun ki???

Alıntıları Göster
    şimdi 10 tl oldu tanesi

• olayın mantığı aküsü biten araca ilk marşı verecek kadar aküyü şarj etmek

youtube da videosu vardı
    akülü vidalama cihazının 12V aküsünü söküp uçlarına kablo ile aracın aküsüne takıyor
    8 dakika sonra deneyip aracı çalıştırıyor

aynısını kendim denedim
    aküsü marş basmayan aracımda 14V akülü vidalama aküsünü kablo ile aracıma taktım
    10 dakika sonra denedim çalışmadı
    yaklaşık 20 dakika sonra denedim çalıştı
    ufacık akü aracın aküsünü marş basacak kadar şarj ediyor olay bu hacı
    ayrıca masraf etmeye de gerek yok ikinci el bir akülü vidalama aküsü vb al koy arabaya dursun arada çıkar şarj et olay bu. voltuna dikkat et sadece

veya akü şarj cihazınız varsa
    veya
    12V 1Amper adaptörünüz varsa aküyü 10 numara anahtarla söküp eve getirip yarım saat, 1 saat şarj edip geri araca takabilirsiniz.
    2 vidayı sökünce akü çıkıyor zaten

Bu yöntemin aracına zarar verebileceği endişesi olan arkadaşlar ise
    aküyü kutup başlarından söküp o şekilde sadece aküye şarj işlemi uygulayabilirler
    böylelikle sistem etkilenmemiş olur
    teyp kodunuz varsa geri girersiniz kodu olur biter

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.