Şimdi Ara

Bim'e gelen marka parfümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dekgeldiniz mi arkadaşlar ben geçen gün roberto cavalli just cavalli aldım 159 liraya.

Epey
    Roberto Cavalli Just Cavalli EDT 90 ml Erkek Parfümü Parfüm
    https://www.epey.com/parfum/roberto-cavalli-just-cavalli-edt-90-ml-erkek-parfumu.html

marka da getiriyor demek ki artık takip etmek lazım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bim'de Satılan Marka Parfümler

Bim market zincirleri, son dönemde popüler marka parfümlerini uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Bu parfümler, "açık parfüm" olarak da bilinir ve orijinal parfümlere benzer kokulara sahiptir.

Bim'de satılan açık parfümlerin kodları, genellikle ürünün ambalajında belirtilmiştir. Bu kodlar, farklı koku seçeneklerini temsil eder. Örneğin, "bim açık parfüm kodları" ifadesini arayarak bu kodları bulabilirsin.

Bim'de satılan açık parfümler, orijinal parfümlere göre daha uygun fiyatlıdır. Ancak bu parfümlerin kalıcılık ve yoğunluk açısından orijinal parfümlerden farklı olabileceğini unutmamalısın.

Bim'de satılan açık parfümleri satın almadan önce kokularını test etmen önerilir. Böylece, satın alacağın parfümün beklentilerini karşıladığından emin olabilirsin.

Bim'de satılan açık parfümlerin muadilleri de mevcuttur. Bu muadiller, orijinal parfümlere daha yakın kokulara sahip olabilir. "bim açık parfüm muadilleri" ifadesini arayarak bu muadilleri bulabilirsin.

Bim'de satılan parfümlerin orijinal olup olmadığı konusunda bazı soru işaretleri olabilir. Bim yetkilileri, bu parfümlerin orijinal olmadığını ancak orijinal parfümlere benzer kokulara sahip olduğunu belirtmektedir. Bu nedenle, orijinal parfüm satın almak istiyorsan yetkili satıcılardan alışveriş yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet denk geldim. O parfüm hakkında yorumlar olumsuz olduğu için almadım.
    Çok nadir de olsa markalı parfümler geliyor. Eskiden CK One, Benetton Cold falan gelirdi sürekli.
    Yakında Slazenger'lar gelecekmiş, 50 ml 25 TL yanlış hatırlamıyorsam.
  • yine bimden slazenger'in deosunu almıştım 12 liraya parfüm gibi kokuyor etkili.parfümünü de denemek lazım.cavalli hakkındaki olumsuz yorumlar muhtemelen sıkıyorsun var mı yok mu belli değil şeklindedir çünkü ben de öyle dedim nereye gitti bu koku diye ama geldi burnuma aradan bir süre geçtikten sonra.tahminim burun çok kolay alışıyor kokuya kokmuyor gibi geliyor.yazın en güzeli cool water ama onu da nereden alacaz bilemedim.boynerden aldım bir şey n11'den aldım başka bir şey geldi.
  • Aynen genelde o tarz yorumlar vardı, face'teki parfüm grubunda konuşulmuştu.
    Cool Water'ı Arko sağolsun tıraş kolonyasıyla kopyalayarak ayak altı etti, bence yazın kullanmalık daha özgün kokular bulabilirsiniz.
  • forumdaki eser tutaste'den odun kokusu aldım ismini unuttum.doktora gittim adam dedi ki şu camı kapatın dışarıdan ağaç kokusu geliyor. 92'den beri marka parfüm kullanıyoruz her türlü çılgınlık ama artık artık yaşlı bir adamım. bir de benim ortamımda cool water bile bilinmiyor.erkekler benden gördü de oriflame david beckham falan almaya başladı.son trendden haberimiz yok tabi inatla cool water ck one gidince uzun zamandır ama varsa tavsiyen alırım.
  • Eyvallah hocam o zaman
    Eser abi'den Green Irish Tweed deneyebilirsiniz denemediyseniz. Cool Water'a yakın sayılabilecek bir koku, daha oturaklısı. Belirli bir yaşın üzerine çok yakışıyor bence.
  • Kardeşim not edildi ilgi alakana teşekkür ediyorum.Creed Aventus'un bütün çeşitlerini denemiştim ama bunu denememiştim en kısa zamanda sipariş geçelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim hocam :) Umarım seversiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitesinden geçtim siparişi 2 tane iki de cool water.ikisini de beğenirsem hayır duası mode:on hem diğer arkadaşlar da bilgilenmiş olur ben uzun süredir cool water orijinal kullanınca Eser hocanın ki de aynı ya da daha iyiyse veririz site adresini iki dakikada şak alabiliyorsun.tavsiyesini vermiş oluruz forum bunun için var hani reklam değil adamın zaten forumda konusu var kaç senedir ama herkes yapamıyordu.site var bayadır ben daha önce de kullandım güvenli gerek yok artık uğraşmaya.
  • Hayırlı olsun abi. Green Irish Tweed, George Clooney’in parfümüymüş bu arada. Yemyeşil kokan ferah bir parfüm.
    Eser abi yıllardır bu işi hakkıyla yapan birisi, onlarca parfüm aldım kendisinden, müşterilerini hiç kırdığını görmedim.
    D&P parfüm 50 ml çakma parfümü 50 TL’ye satarken adam yıllardır dolara rağmen 25 TL’ye iyi kalite parfümler satıyor.
    Sadece ana konusunda toxic bir güruh var, herkese yukarıdan bakıyorlar değişik bir şekilde. Onlar yüzünden artık ana konusuna girmiyorum bile. Lazım oldu mu açıyorum ozelparfum.com’u, veriyorum siparişimi bitti gitti. O kendini parfüm gurmesi sanan tiplere ihtiyacımız yok çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Facebook kullanıyorsan “Tutaste parfüm” grubu var, ona da katılmanı öneririm, güzel paylaşımlar yapılıyor. Sorulara saygı çerçevesinde cevap veriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ya ben de bırakmıştım konuyu yoksa bir pm şak hallediyorduk bu bakımdan site işi iyi oldu ne alacağını da biliyorsan gir çık hallet pratik.ilk geldiği zamanı biliyorum ben sanki Eser'in evet iyi biridir ve müşteri memnuniyeti vardır bir şey sorarsan işi gücü salar ilgilenir.fiyatlar bayadır değişmemiş gerçekten.face grup işini bilmiyordum katılalım sağolasın.
  • parfümler geldi bir gün GİT sürdüm ertesi gün cool water ama yok be kardeşim açık da alsan orijinal de alsan yazın milletin burnunun direğini kırmayacam diye hafif koku sürmek atmosfere karıştırılan para resmen.GİT cool water gibi harbiden.ben açık parfümün icadını gördüm 1995'te büyük şişelerden çekerlerdi gözünün önünde karıştırırlardı.bir iki hafta beklerdin.zamk gibi beyaz bir şey de koyarlardı ama nasıl kalıcı olurdu çıkmazdı koku.sonra yasakladılar öyle maddeleri fabrikasyon oldu ama yine de açıklar orijinallerden daha kalıcı oluyordu.koku hafifse para etmiyor illa joop one million vs olacak onlar da yazın olmaz.eser bi tester koymuş tutaste pour homme.dedim ben bunu biliyorum bir yerden.sauvage.zaten 50 çeşidi vardı alın ulen diye eser kendi yorumunu yapmış.fena değil kalıcı ama yazın gider mi bilemedim illa ki öf bu ne diyen bayanlar olacaktır.nivea deo alıp dakika başı kolonya vuracam ulen yüzüme delikanlı adam limon kolonyası kokar. onun da parfümü var zengin delikanlılar için.

Lidyana.com
    Tom Ford Tom Ford Azure Lime Spray Edp 50 Ml Unisex Parfüm 687587 Lidyana.com
    https://www.lidyana.com/tom-ford-azure-lime-spray-edp-50-ml

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.