Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4400 yazıyor ama %60 ını felan kullanabiliyosun yani 2,5 kere değil 1,5 belki 2 kere tam şarj eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: supra54

quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

quote:

quote:

quote:

Ürünün sadece resmi var ama UR ise şuan kullanıyorum ve fiyatı 60tl cıvarında. En azından dandik değil, alınabilir, hepsinden önemlisi küçük, biraz ağırca , kapasitesine göre de bu normal.
    Kalite olarak iyi 4400ma ri veriyor, merdiven altı üretilip 10,000mah yazıp 2 kez bile şarj edemeyen ürünlere para vermeyin.
    Her cıhazda olduğu gibi fener özelliğide var ama zifiri karanlıkta işe yarar, el feneri beklemeyin.
    Aklınıza takılan varsa cevaplayabilirim.

bu ürün şimdi cepte taşınmaz mı? kalas gibi mi?

Tam aksine küçük boyutları var, kalınlık olarak biraz kalınlaştırılmış ama enine ve boyuna kısılmış.

İçinde ise 2200mah değerinde 2 adet pil var, yani batarya değil içindeki.

anladığım kadarıyla powerbank sarj aletlerinin 4400 5200 10400 16000 mah ları var. bunlar arası fark nedir?

Kapasite yükseldikçe şarj edeceği sayıda artar.

örneğin bir batarya 2000mah olduğunu varsayarsak, bu cıhaz 2,5 kez şarj ederken 10,000mah olan bir cıhaz 5kez şarj eder.

Tabi mah değeri yükseldikçe boyut ve ağırlıkta yükselmekte.

hmm mevzuyu şimdi anladım. benim tel gm 1800 mah yazıyor batarya da. benim bataryayı 2.5 kere sarj edebiliriz yani. peki sarj aletinn sarjı bitince sarj aletini nasıl ve kaç dakikada sarj edebiliyoruz

Oda şarj bankasının boyutuna ve şarj edeceğin adaptöre bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

4400 yazıyor ama %60 ını felan kullanabiliyosun yani 2,5 kere değil 1,5 belki 2 kere tam şarj eder

hmm tmm teşekkür ederim
  • Beyler araştırdım biraz gittigidiyorda bide başka sitede aynı model 60 tl acava bi yamukluk varmıdır yarı yarıya düşer mi fiyat ?
  • Cihazın siyah renklisini, 50 TL'lik indirim çeki ile buradan satın almıştım.

1 aydır kullanıyorum. Şimdilik gayet memnunum. Plastik malzemesi kaliteli. Kablosu, tasarımı, düzgün çalışması vb, kesinlikle ucuz ürünlerle karşılaştırılmayacak cinstendir. Üstte verdiğim linkte fiyatı yüksek, f/p değeri tartışılır, zaten o fiyatlara yakın xiaomi 10400 'lük powerbank'i alınabilir. Lakin bim 'deki 30 liralık fiyatı da gayet mantıklı, ihtiyaç doğrultusunda, 30 liraya her türlü alınır. 20 liraya olsa diyenler, ne idüğü belirsiz 2000mah 'lık ürünlere yönelebilirler.

Üretici linki: LİNK

Youtube 'de " Urban Revolt 4400 " şeklinde aratınca bir kaç inceleme videosu bulabilirsiniz.
    Örneğin: LİNK

Amazon linki: LİNK

• Fiyatı iyi görünüyor. Hepsiburada'dan Xiaomi denmiş de o da 60tl. Kalite ayrı konu, ama fiyat iki katı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terpp

Fiyatı iyi görünüyor. Hepsiburada'dan Xiaomi denmiş de o da 60tl. Kalite ayrı konu, ama fiyat iki katı.

Bunu fiyatıda 60tl :)

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/urban-revolt-tasinabilir-sarj-cihazi-4400-mah?place=device_category

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 15 Şubat 2015; 22:03:53 >
  • 50 liraya xiaomi alınır buna para verilmez 1 ay bekleyin kalite için
  • bu bimdekinin markası ne ya? markası anlaşılmıyor
  • Sadece kafama takılan konu 60 tl lik ürün niye yarı yarı olsun bi yamukluk varmıdır acaba ben öğrenciyim 30 tl bile benim için fazla yani çöpe gitsin istemem ve ihtiyacımda var telefon asus zenfone 5 su gibi içiyor
  • urbanrevolt
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Sadece kafama takılan konu 60 tl lik ürün niye yarı yarı olsun bi yamukluk varmıdır acaba ben öğrenciyim 30 tl bile benim için fazla yani çöpe gitsin istemem ve ihtiyacımda var telefon asus zenfone 5 su gibi içiyor

Az miktarda satarak reklam. Örnek bu konu, eğer o fiyatta satılmasa bu konu ve Bim burada dile gelmezdi.
  • quote:

Sadece kafama takılan konu 60 tl lik ürün niye yarı yarı olsun bi yamukluk varmıdır acaba ben öğrenciyim 30 tl bile benim için fazla yani çöpe gitsin istemem ve ihtiyacımda var telefon asus zenfone 5 su gibi içiyor
    Ne ürünler var 10 paralık ama 50 paraya satılıyor, ne ürünler var 50 paralık ama 60 paraya satılamıyor. Pazarlama, ticaret vs. ayrı işler.

Ucuz etin yahnisi diye sözümüz var. BİM'den aldığınız için biraz daha ferah tutabilirsiniz gönlünüzü. Eminönü'nde tezgahtan 15 tl'ye kaptım demiyorsunuz sonuçta.
  • tmm kararımı verdim alıcam peki bi sorum olucak powerbank cihaza takılıyken telefonla uğraşmak bi sıkıntı yaratırmı mesela normal şarja takınca telefonla oynamayın diyolar bundada geçerlimi ?
  • quote:

tmm kararımı verdim alıcam peki bi sorum olucak powerbank cihaza takılıyken telefonla uğraşmak bi sıkıntı yaratırmı mesela normal şarja takınca telefonla oynamayın diyolar bundada geçerlimi ?

Bi şeycik olmaz, oyna gitsin.

Edit; Sarj takılıykende oynayabilirsin, düşük volt bir şey yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 15 Şubat 2015; 22:16:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Clash of Clansa şarj dayanmıyor valla bide telefon zenfone 5 iyice çekiyor
  • teknosa 70 tl satıyor
    http://www.teknosa.com/urunler/145054269/urbanrevolt-4400-mah-beyaz-tasinabilir-sarj-cihazi

• turkcellden sarı kutu ile 10 tl ye almıştım. kesinlikle parasını sonuna kadar hakediyor gereksiz yere büyük bir 10400mah taşımaktansa 4400 gayet ihtiyaca yönelik ve taşınabilirliği çok rahat. alıcak arkadaşlara tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun :))
  • stalyosa S kullanıcısına yanıt
    kendini kaç saatte şarj ediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.