Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben xiaomi 5000 lik olanını Sanalpazardan hemen hemen bu fiyata aldım, sıcak değil ama piyasadan az biraz ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey yazmayayım dedim ama yine duramadım, ağzı olan konuşuyor muhabbetine dönmüş, ürün hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişiler hemen kendini belli etmiş "dandik diyenler" yahu adamlar yapmış ve mah değeri-şarj süresi birebir tutan bir ürün ve kullananların hepsi olumlu yorum yapmış, yani bu neyin muhabbeti neyin karalaması anlamadım....
    not: ürünü bende kullanıyorum ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 16 Şubat 2015; 8:33:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terpp

Fiyatı iyi görünüyor. Hepsiburada'dan Xiaomi denmiş de o da 60tl. Kalite ayrı konu, ama fiyat iki katı.

Bunu fiyatıda 60tl :)

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/urban-revolt-tasinabilir-sarj-cihazi-4400-mah?place=device_category

Turcelden 50tl hediye cekiyle bu urunu alabilirmiyim yada baska bsy tavsiye edermisiniz

Ben öyle aldım zaten 9 tl ödedim.

Önerme konusunda ben memnunum, ama önermede pek sıcak bakmıyorum, hiçbir ürünü kolay kolay önermem, nedeni ise bana göre işimi gören ve iyi olan bir ürün başkasının hoşuna gitmez, çünkü beklentiler farklıdır.

Ama ben bundan memnunum

Peki paylasilan linkte datin al secenegi yok Magazadan alimdami kullanabiliyoruz hediye cekini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• khedira_34 kullanıcısına yanıt
    Seçenek var, sebete ekleyebiliyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supra54

quote:

Ürünün sadece resmi var ama UR ise şuan kullanıyorum ve fiyatı 60tl cıvarında. En azından dandik değil, alınabilir, hepsinden önemlisi küçük, biraz ağırca , kapasitesine göre de bu normal.
    Kalite olarak iyi 4400ma ri veriyor, merdiven altı üretilip 10,000mah yazıp 2 kez bile şarj edemeyen ürünlere para vermeyin.
    Her cıhazda olduğu gibi fener özelliğide var ama zifiri karanlıkta işe yarar, el feneri beklemeyin.
    Aklınıza takılan varsa cevaplayabilirim.

bu ürün şimdi cepte taşınmaz mı? kalas gibi mi?

Tam aksine küçük boyutları var, kalınlık olarak biraz kalınlaştırılmış ama enine ve boyuna kısılmış.

İçinde ise 2200mah değerinde 2 adet pil var, yani batarya değil içindeki.

batarya pil grubu demek... 2 pille batarya oluyor... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supra54

quote:

Ürünün sadece resmi var ama UR ise şuan kullanıyorum ve fiyatı 60tl cıvarında. En azından dandik değil, alınabilir, hepsinden önemlisi küçük, biraz ağırca , kapasitesine göre de bu normal.
    Kalite olarak iyi 4400ma ri veriyor, merdiven altı üretilip 10,000mah yazıp 2 kez bile şarj edemeyen ürünlere para vermeyin.
    Her cıhazda olduğu gibi fener özelliğide var ama zifiri karanlıkta işe yarar, el feneri beklemeyin.
    Aklınıza takılan varsa cevaplayabilirim.

bu ürün şimdi cepte taşınmaz mı? kalas gibi mi?

Tam aksine küçük boyutları var, kalınlık olarak biraz kalınlaştırılmış ama enine ve boyuna kısılmış.

İçinde ise 2200mah değerinde 2 adet pil var, yani batarya değil içindeki.

batarya pil grubu demek... 2 pille batarya oluyor... :)

Valla çok iyi anlattınız diyeceğim ama ben oradan tahtaları eksik biri gibi mi duruyorum. Bataryada pilde aynı grupta olduğunu biliyoruz herhalde.

Patarya pile göre daha küçük ve daha hafiftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 16 Şubat 2015; 11:24:37 >

• Ben de almayı düşünüyorum, geçen gelen sony'den de almıştım. 25 liraya 2600'dü. Bu daha uygun duruyor.

• xiaomi nin çin satış linkini verebilecek olan var mı?
    tşkler
  • Arkadaşlar, kimse bu cihazlar telefona zarar veriyo mu, vermiyo mu bahsetmemiş bilgisi olanlar (işin uzmanları) konu ile ilgili yazarsa çok iyi olacak.
    Daha önce bir marka alıp I-phone 5 de kullandım. Ancak bir süre sonra telefonun şarjı çok az gitmeye başladı %15 lerde telefon kapanıyor sonrada normal Sarja takmayınca açılmıyordu. bu Power bankden kaynaklı bir sorunmuydu yada başka bişi mi bilmiyorum. Ama korktuk bir kere, bir daha da kullanmaya cesaret edemedim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omvo

Arkadaşlar, kimse bu cihazlar telefona zarar veriyo mu, vermiyo mu bahsetmemiş bilgisi olanlar (işin uzmanları) konu ile ilgili yazarsa çok iyi olacak.
    Daha önce bir marka alıp I-phone 5 de kullandım. Ancak bir süre sonra telefonun şarjı çok az gitmeye başladı %15 lerde telefon kapanıyor sonrada normal Sarja takmayınca açılmıyordu. bu Power bankden kaynaklı bir sorunmuydu yada başka bişi mi bilmiyorum. Ama korktuk bir kere, bir daha da kullanmaya cesaret edemedim.
    Teşekkürler.

merhaba,
    o bataryanın birden kapanması ben ve benim arkadaşlarımda da oldu.
    Harici şarjdan kaynaklanmıyordu ama çünkü kullanmadım hiç.
  • bende kullanıyorum bunu iphone 4 telefonumu 2 kez doldurabiliyor, led ışık gayet kullanışlı, şekli ve ağırlığı idare eder..piyasada 60-70 lira hep görüyorum, ben 2 ay önce turkcell sarı puanlarımı kullanarak 50tl indirim, ile 10lira kargo dahil fiyata almıştım turkcell mağazadan.normalde 60lira buna vermezdim,30lira verirmiydim bilmiyorum, çünkü xiaomi Powerbank 10400 kullanıyorum kampanyalarla 50liraya geliyor bundan daha iyi, gerçi biraz ağır..
  • Yorumlar güzel bir ürün olduğu yönünde ama son kararı Cuma günü bime gidince veririm ancak.
  • Megbil den başkasını almayın.aşırı kaliteli
    Yeni çıkardıkları ürün iki tanesi 100lira günde 5full şarj
    Ovut.com
    not:bu bir reklam değildir,bende müşterileriyim

• supra54 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha para verip bilinen ve iyi bir marka alınabilir . Sonuçta 1500 2000 tl lik cihazlar şarj edilecek.
  • cepte taşımak için kesinlikle ideal. Şu dandik çin malı 2200lüklerin boyutundan biraz daha büyük. iphone 5 kullanıyorum %5-10 seviyesinden %90a 3 kere çıkarıyor %100 olmasını beklemiyorum. Hızı gayet iyi normal prizden sarj eder gibi dolduruyor. Ne kadar sürdüğüne dikkat etmedim ama 4 saat falan sürüyodur ben genelde geceleri takıp bırakıyorum. Bir de üzerindeki feneri tüm gece açık bırakmıştım 1 diş bile düşmemişti sarj. Hafif bi led koymuşlar, oldukça akıllıca. Ben turkcell den almıştım yazın yurtdışına çıkcam ve boyutu büyük xiaomi alacağıma kesinlikle bundan alacağım.

• Pahalı izmir gıda çarşısında arkadaşların bunun benzerini 15 liraya almışlar
  • Banggood'dan xiaomi alacaktım ama beklememek adına kardeşime alayım diyorum geçen sefer 2600'lük çin malına aciliyet yüzünden 25 lira vermiştim 2 ayda çöp oldu gitti bunda o tarz bir sorun olmaz herhalde daha kaliteli duruyor, en azından 1 sene götürse de kabulümdür
  • xiaomi 10400 mAh'ı $ 10.95 (24 TL)'ye aldım bundan 2 ay önce
  • takip
  • femmefatal kullanıcısına yanıt
    Bende tam emin değildim zaten.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.