Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firma bir yerden tanıdık geliyor diyordum sonra kulaklığımın UR marka olduğunu bakınca hatırladım. Kulaklığından memnunum diğer ürün kategorisinde sonuç nasıl olur bilemem ama mAh değeri dışında powerbanklerde önemli olan şarj döngü sayısı. yani aletin kendi kaç şarjdan sonra mAh değeri azalmaya başlayacak o önemli. Şuan için araştırıyorum internetten belirli birşey ile karşılaşırsam buradan sizlere de bildiririm.
  • ürünü aktif kullanıyorum.

büyük ekranlı teller için 1 kere bile tam şarj etmiyor

ifhonleları flana 1 kere belki şarj eder

kaliteli bir ürün değil ben tavsiye etmem biraz daha verip xiomi almka dha amantıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

cepte taşımak için kesinlikle ideal. Şu dandik çin malı 2200lüklerin boyutundan biraz daha büyük. iphone 5 kullanıyorum %5-10 seviyesinden %90a 3 kere çıkarıyor %100 olmasını beklemiyorum. Hızı gayet iyi normal prizden sarj eder gibi dolduruyor. Ne kadar sürdüğüne dikkat etmedim ama 4 saat falan sürüyodur ben genelde geceleri takıp bırakıyorum. Bir de üzerindeki feneri tüm gece açık bırakmıştım 1 diş bile düşmemişti sarj. Hafif bi led koymuşlar, oldukça akıllıca. Ben turkcell den almıştım yazın yurtdışına çıkcam ve boyutu büyük xiaomi alacağıma kesinlikle bundan alacağım.

bime gelecek bu ürün içinse bu yorumunuz hemen alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

ürünü aktif kullanıyorum.

kaliteli bir ürün değil ben tavsiye etmem biraz daha verip xiomi almka dha amantıklı..

mah değeriyle konuşmak lazım.büyük ekranlı vs. diye ifade edemezsiniz.4400'lük bir ürünün dediğiniz büyük ekranlı (3000 mah civarı) telefonları en kötü 1 kez şarj etmemesi olanaksız.
  • Aletin şarj döngüsü ile bir sonuç bulamadım. Burada birbirinden zıt iki yorum gördüm karar veremedim açıkçası. 3900 mAh lik bir tableti 1 kere %100 şarj edebilir mi? yazan sayılar bazen gerçeği yansıtmıyorda ondan soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertahircelik -- 16 Şubat 2015; 23:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelLife

Aletin şarj döngüsü ile bir sonuç bulamadım. Burada birbirinden zıt iki yorum gördüm karar veremedim açıkçası. 3900 mAh lik bir tableti 1 kere %100 şarj edebilir mi? yazan sayılar bazen gerçeği yansıtmıyorda ondan soruyorum...

Eder tabiki 3900 e 4400.

Rakamlar belli etmiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal ıphone adaptörsüz şarjda telefona zarar verir arkadaşlar. Direk usb ile bağlantı var. 29 liralık bataryaya hangi tür bobinler koymuşlardır.

• Kaç defa şarj edeceğini tartışan arkadaşlar şarj edilen cihazın açık mı kapalı mı olduğunu ve açıksa nasıl kullanıldığını (oyun oynayarak mı açık, boş mu duruyor) düşünmeden değerlendirme yaparlarsa kafa karışıklığı olur.

İdeal koşulda kapalı bir 4400 mAh bataryalı tableti 1 kere %90 kadar şarj edebilmesi lazım. (%10 transfer kaybı payı)

Boşta duran tabletiniz saat başı ne kadar güç çektiğini hesaplayabilirsiniz.
    Oyun oynarken ne kadar çektiğini hesaplayabilirsiniz.

Bu hesapları dikkate almadan yapılacak değerlendirmeler eksiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Sadece kafama takılan konu 60 tl lik ürün niye yarı yarı olsun bi yamukluk varmıdır acaba ben öğrenciyim 30 tl bile benim için fazla yani çöpe gitsin istemem ve ihtiyacımda var telefon asus zenfone 5 su gibi içiyor

hastayım bu tiplere, öğrenciyim açım ama zenfone 5im var
  • quote:

Orijinalden alıntı: riddick75

quote:

Sadece kafama takılan konu 60 tl lik ürün niye yarı yarı olsun bi yamukluk varmıdır acaba ben öğrenciyim 30 tl bile benim için fazla yani çöpe gitsin istemem ve ihtiyacımda var telefon asus zenfone 5 su gibi içiyor

3 ay tatilde çalıştım hakkımla aldım baba parasıyla alanlar düşünsün.
  • ürün güzele benziyorhttps://www.youtube.com/watch?v=MA80h_FwEsA inceleme videosu buldum iş görür birşeye benziyor 5 saatte kendini full şarj ediyormuş sanırım videoya göre
  • Kardeş bence kesin al ben de alıcam. Tıpa tıp aynısı Teknosa da 69,90 TL. 40 TL daha ucuz değer bence. Al linkhttp://www.teknosa.com/urunler/145054270/urbanrevolt-4400-mah-siyah-tasinabilir-sarj-cihazi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riddick75

quote:

3 ay tatilde çalıştım hakkımla aldım baba parasıyla alanlar düşünsün.

Helal olsun bazılarına kapak olmus sanane kardrsim adam istedigini alirsa isterse iphone 6 alir kendi isine baksana

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

ürünü aktif kullanıyorum.

mah değeriyle konuşmak lazım.büyük ekranlı vs. diye ifade edemezsiniz.4400'lük bir ürünün dediğiniz büyük ekranlı (3000 mah civarı) telefonları en kötü 1 kez şarj etmemesi olanaksız.

ciahzı alırsanız kutusuna bakın orada dayazıyor.
    ayrıca 4400 yazıyor diye direkt 4400 dolduracak diye bir şey yoktur.

son olarak mah değeri ile konuşmak çok saçma olur piyasada 10000-19000 lik bir sürü cihaz var 50 tlye onlardan alırmısınız ? tabikide alınmaz marka önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 18 Şubat 2015; 10:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ixtanbul98

Kardeş bence kesin al ben de alıcam. Tıpa tıp aynısı Teknosa da 69,90 TL. 40 TL daha ucuz değer bence. Al linkhttp://www.teknosa.com/urunler/145054270/urbanrevolt-4400-mah-siyah-tasinabilir-sarj-cihazi

bime gelende resim up ama trust marka diye yazmışlar camdaki tanıtım resmine replikası falan gelecek olabilir
  • Urbanrevolt trust firmasinin alt markasi yani ona ait. 4400 mAh yaziyor diye 4400 doldurucak degildir dendiginde bu kullanim suresi ile mi ilgili? Yani sarj dongu sayisi asildigindan ilk basta 4000 dolduran batarya zamanla 3000 mAh mi doldurabiliyor? (Ayni uzun sure kullanilan telefon mantigi\sarjin dayanmamasi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertahircelik -- 18 Şubat 2015; 13:13:49 >
  • Geçen hafta istanbul yolu mediamark tan indirimli ürünler bölümünden (ortada duran sepetlerden) 50tl ye almıştım, tüh şanşa bak...
    Ürün boyutları küçük taşınabilirliği iyi, iphone 4 ü 2 defa full şarj ediyor, malzeme kalitesi iyi görünüyor, 1 haftadır kullanıyorum memnunum...
  • Arkadaşlar size önerim ürünü alıp %100 sarj etmeyin. iphone da %100 olayı çok garip . Bu ürünü alın telefonunuzu 3 kere %5ten %95e kadar çıkarabilirsiniz. %100 diye inat ederseniz 1kere anca tam doldurur.

•  BİM - Taşınabilir Şarj Aleti

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti

pil model no : INR18650E

• Tavsiye ediyormusunuz anlayamadım da

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.