Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

kendini kaç saatte şarj ediyor

açıkçası bunu ölçmedim çünkü işim bitip eve gelince geceden şarja bırakıyorum aleti ve sabah çoktan dolmuş oluyor. fakat galaxy s4ü 2 saate yakın sürede fulleyebiliyor buda neredeyse pirize takılı olduğu süreyle eşit.ve yaklaşık 1.5 kere telefonu şarj edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalyosa -- 15 Şubat 2015; 23:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

xiaomi alin rahat edin. dandik şeylere para vermeyin

aynen indirimli çinden 22tl ye 5200 lük almıştım.baya iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda 10400 mah 67 tl. Hem de xiaomi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Orijinalden alıntı: supra54

quote:

quote:

quote:

Ürünün sadece resmi var ama UR ise şuan kullanıyorum ve fiyatı 60tl cıvarında. En azından dandik değil, alınabilir, hepsinden önemlisi küçük, biraz ağırca , kapasitesine göre de bu normal.
    Kalite olarak iyi 4400ma ri veriyor, merdiven altı üretilip 10,000mah yazıp 2 kez bile şarj edemeyen ürünlere para vermeyin.
    Her cıhazda olduğu gibi fener özelliğide var ama zifiri karanlıkta işe yarar, el feneri beklemeyin.
    Aklınıza takılan varsa cevaplayabilirim.

bu ürün şimdi cepte taşınmaz mı? kalas gibi mi?

Tam aksine küçük boyutları var, kalınlık olarak biraz kalınlaştırılmış ama enine ve boyuna kısılmış.

İçinde ise 2200mah değerinde 2 adet pil var, yani batarya değil içindeki.

anladığım kadarıyla powerbank sarj aletlerinin 4400 5200 10400 16000 mah ları var. bunlar arası fark nedir?

Kapasite yükseldikçe şarj edeceği sayıda artar.

örneğin bir batarya 2000mah olduğunu varsayarsak, bu cıhaz 2,5 kez şarj ederken 10,000mah olan bir cıhaz 5kez şarj eder.

Tabi mah değeri yükseldikçe boyut ve ağırlıkta yükselmekte.

2000 mahluk pili en fazla 1.5 kez şarj eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

kendini kaç saatte şarj ediyor

Ben cevap yazayım :)
    4-5 saatte şarj ediyor. Üzerinde Şarjının doluluk oranını gösteren 3-4 tane ışık var.

• Xiaomi şarj aletlerinin de çakması varmış, 67 tl ye satılanların orijinal olduğunu nasıl anlayacağız? 10400 olanlar biraz kaba gibi 5200 olanlar daha kibar gibi

• @halimselim
    @stalyosa
    tşk.ler
    tablettin pili 3950 mah 3.5 saatte şarj ediyor 4400 mah 4-5 saat normal
    piyasada çok power bank var fırsat buldukça modellere bakıyorum, yakında teknosadan 50 tl çek gelecek inşallah, teknosanlarda farklı modeller var çekle uygun düşünüyorum ama bu modeli çok pahalı satıyor çekle bile 20 tl ye geliyor ...
    r206 wifim var pili 1100 mah 3 veya 4 saat wifi alabiliyorum mah'sı yüksek bir powera takarsam 24 saat wifim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terpp

Fiyatı iyi görünüyor. Hepsiburada'dan Xiaomi denmiş de o da 60tl. Kalite ayrı konu, ama fiyat iki katı.

Bunu fiyatıda 60tl :)

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/urban-revolt-tasinabilir-sarj-cihazi-4400-mah?place=device_category

Turcelden 50tl hediye cekiyle bu urunu alabilirmiyim yada baska bsy tavsiye edermisiniz

• mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terpp

Fiyatı iyi görünüyor. Hepsiburada'dan Xiaomi denmiş de o da 60tl. Kalite ayrı konu, ama fiyat iki katı.

Bunu fiyatıda 60tl :)

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/urban-revolt-tasinabilir-sarj-cihazi-4400-mah?place=device_category

Turcelden 50tl hediye cekiyle bu urunu alabilirmiyim yada baska bsy tavsiye edermisiniz

Ben öyle aldım zaten 9 tl ödedim.

Önerme konusunda ben memnunum, ama önermede pek sıcak bakmıyorum, hiçbir ürünü kolay kolay önermem, nedeni ise bana göre işimi gören ve iyi olan bir ürün başkasının hoşuna gitmez, çünkü beklentiler farklıdır.

Ama ben bundan memnunum

• bu arada şunuda belirtiyim powerbankın fiziksel işleyişine hakim değilim fakat kutusundan çıkan kablosu ve asus me172vnin kablosuyla akım 1200 olarak görünürken telefonun orjinal kablosuyla bu değer 600e düşüyor. aldıktan sonra başka kablolarla yavaş şarj oluyor diyenler olabilir bu konuda dikkatli olmaları gerekir.
  • almayin. dandik ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chemicals

Bu ürünlerin hangisi alınmalı bana link atabilimisiniz ?

5600 mAhli var ücretsiz kargo 19.89tlye
    http://m.gittigidiyor.com/urun/149716251

• Powerbanklar telefon bataryasına zarar veriyor mu?

• supra54 kullanıcısına yanıt
    akyazı hendek sıkıntı beyler
  • herkese merhaba hacılar şimdi ben dünya para verip ucuz birşey yüzünden telefon bozulsun istemem amacım karalamak degil ama şu ürüne bakarmısınız bunu kullanan yada bilgisi olan varmı tavsiye edermisiniz??
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-FLAT-USB-Charger-5000-mah-2-Tam-Kez-Sarj-Imkani-Gri-CP-F5S//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Tasinabilir-Sarj-Cihazlari/urunno=0000000589363

dr dan 50tll çek geldi 43 tl ye gelicek ne dersiniz ? alınırmı

• Saçmalamayın millet. Ürünü kullanıyorum aşırı memnunum 2 tane daha alcam kesinlikle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Bunu kullaniyorum 2-3 aydir iphone 4s i yaklasik 2 kere sarj ediyordu orjinal kabloyla iphone 6 yi denedim sarj ediyordu ve 1a oldugu yalan galiba cok hizli sarj ediyor

birde bu alet hakkında biraz bilgi verebilirmisin nasıl çalışıyor sistemi? şarz bitince buna bağlıyoruz ne kadar sürede şarj ediyor? kaç kere sarj edebiliyor? ve sarj cihazının sarjı nekadar sürede doluyor

İcinde 2200 luk iki tane pil var cok basit sistemi iste dildur bisalt uzerinde 4 led var seviyesini gostermek icin. Aletin kendi yavas dolmuyo hizlida degil hicbir zaman tam suresini hesaplamadim aksam koydum sabah aldim sabah koydum aksam aldim ama oneririm ben pisman olmassiniz hepsinide vermiyor bence ama 4000 kesin veriyordur diye dusunuyorum 4s i 2 kere sarj ediyo anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Saçmalamayın millet. Ürünü kullanıyorum aşırı memnunum 2 tane daha alcam kesinlikle

Boyutu ne kadar?
    Telefonunuzu kaç defa şarj ediyor?
    Kaç saatte şarj oluyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.