Şimdi Ara

bim waffle nasıl yeniyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittim bimden waffle aldım fakat nasıl yiyeceğim bi tanesini gofret gibi yedim beğenmedim gofret gibimi yeniyor düz yoksa başka birşeylerde varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bim Waffle Nasıl Yenir?

Bim waffle, lezzetli ve çok yönlü bir bisküvidir. İşte Bim waffle'ı yemenin birkaç yolu:

• Sade: Bim waffle'ı sade bir şekilde yiyebilirsiniz. Basit ama lezzetli bir atıştırmalıktır.
    • Tereyağı ve reçel ile: Bim waffle'ı ılık tereyağı ve reçel ile servis edin. Bu klasik kombinasyon, waffle'ın tadını iyileştirecektir.
    • Meyve ile: Bim waffle'ı çilek, muz veya yaban mersini gibi taze meyvelerle birlikte yiyin. Meyvenin tatlılığı waffle'ın lezzetine mükemmel bir kontrast oluşturacaktır.
    • Dondurma ile: Bim waffle'ı dondurma ile servis edin. Dondurmanın soğukluğu, waffle'ın sıcaklığıyla lezzetli bir uyum yaratacaktır.
    • Çırpılmış krema ile: Bim waffle'ı çırpılmış krema ile servis edin. Çırpılmış kremanın hafifliği, waffle'ın ağırlığını dengeleyecektir.

Bunlar Bim waffle'ı yemenin sadece birkaç yoludur. Yaratıcı olun ve kendi favori kombinasyonlarınızı keşfedin.

İpuçları:

• Bim waffle'ını ısıtmak lezzetini artıracaktır.
    • Waffle'ınızı soslarla süsleyebilirsiniz.
    • Waffle'ınızı kahvaltı, öğle yemeği veya atıştırmalık olarak yiyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular:

• Bim waffle neden kaldırıldı? Bim waffle'ın neden kaldırıldığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, ürünün düşük satışlarla karşı karşıya kalması veya üretim maliyetlerinin artması gibi nedenlerle kaldırılmış olması mümkündür.
    • Caramel waffle nasıl yenir? Caramel waffle, Bim waffle ile aynı şekilde tüketilebilir. Caramel sosu waffle'a ekstra bir tatlılık ve lezzet katacaktır.

Bim waffle'ı lezzetli ve besleyici bir atıştırmalıktır. Bu ipuçlarını ve fikirleri kullanarak Bim waffle'ın keyfini çıkarabilir ve kendi benzersiz kombinasyonlarınızı yaratabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçurumunkenarında
    arkadaşlar gittim bimden waffle aldım fakat nasıl yiyeceğim bi tanesini gofret gibi yedim beğenmedim gofret gibimi yeniyor düz yoksa başka birşeylerde varmı ?

süte bandır
  • biz genelde ağızla yiyoruz sen nasıl yersin bilmem
  • @içimdeki traktör: sağol hocam şuan kolayla deniyorum
    @budala kuş: ben başka bi tarafımla sana gülüyorum
  • Ağzınla yiyceksin
  • quote:

@içimdeki traktör: sağol hocam şuan kolayla deniyorum

yaz olsa dondurma ile güzel oluyorda arasına kivi muzda koyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçimdeki Traktör

quote:

@içimdeki traktör: sağol hocam şuan kolayla deniyorum

yaz olsa dondurma ile güzel oluyorda arasına kivi muzda koyabilirsin

muz Allaah hemen deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimden aldıgınız wafıllar sadece hamurumu oluyo ? ss eklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto
    bimden aldıgınız wafıllar sadece hamurumu oluyo ? ss eklermisiniz

evet sadece hamuru içinde birşey yok yani

• fotograf çekmeye üşendim ama aynen bu hocam
  • quote:

/>

fotograf çekmeye üşendim ama aynen bu hocam

bloglar kapandı görünmüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçimdeki Traktör

quote:

Orijinalden alıntı: kroto
    bimden aldıgınız wafıllar sadece hamurumu oluyo ? ss eklermisiniz

evet sadece hamuru içinde birşey yok yani

tamam almak lazm yakın zamanda..kivili güzel olmuyor bence muz ve elma olabilir bolca sarelle koy arasına götür işte
  • Bim'de satılanın adı Holland Caramel Waffles.Sadece hamur değil içinde karamel var.Sıcak çay veya kahve dolu bardağın üzerine koy bekle buhardan içindeki karamel erir daha güzel olur.Ayrıca içine meyve falan koyulanlar daha farklı biraz gözleme,krep gibi(cafelerdeki).Bunu püsküüt gibi yicen işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yck66

Bim'de satılanın adı Holland Caramel Waffles.Sadece hamur değil içinde karamel var.Sıcak çay veya kahve dolu bardağın üzerine koy bekle buhardan içindeki karamel erir daha güzel olur.Ayrıca içine meyve falan koyulanlar daha farklı biraz gözleme,krep gibi(cafelerdeki).Bunu püsküüt gibi yicen işte.

tamam hocam saolun çayın üstüne koyim bide 3 tane gitti 4 e başlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.