Şimdi Ara

BimCell mantığında Turkcell kalitesinde Operatör arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk cep telefonumu 1998 de almıştım, ozamanlar Turkcell ve Telsim vardı. Tam 20 yıl olmuş. Ben hep şunu gördüm Turkcell heryeri kapsar Avea ve Vodafone tam Turkcell i yakalayacakken 2G çıkar. Yine Turkcell heryeri kapsar çok önde gider, sonra Avea ve Vodafone yıllar icerisinde Turkcell i yakalar. O anda 3G çıkar bu kovalamaca günümüzde 4G ye kadar yaşandı. İleride 5G, 6G vs gider durur. 3 operatörü de kullandım. Ara ara geçişlerle yine denene fırsatım oluyor. Tecrübelerim Turkcell in kesinlikle daha iyi olduğunu söylüyor. Ama sin yıllarda Turk Telekom Mobil alt yapısını kullanan BimCell in tarife paket ve kullanıcı dostu uygulamaları birçok insanin dikkatini çekiyor ve BimCell e geçiş yapıyorlar.
    BimCell de hile hurda yok, ister eski abone ister yeni abone ol ayrımcılık yok. Paketleri anlaşılır, taahhüt yok çünkü faturasız. Tek dezavantajı TT (Avea) alt yapsını kullanıyor olması.
    Turkcell ise heryerde iyi çeker, yenilikçi dir. Kendine has Bip , Tv+, Fizy gibi uygulamaları vardır. Eğlencelidir salla kazan, supriz nokta, kim 1gb ister gibi yarışmaları vardır.
    Ancak Turkcell eski abonesi yerine yeni aboneyi daha çok önemser, yeni aboneye ve 1 yıl taahhüt veren faturali aboneye daha uygun teklifler sunar. Tarifeleri bazen kafa karıştırıcıdır.
    Tutkcell in Faturasız hatlarında 3 saniye konuşsan bile 1 dk düşer, oysa Bimcell de Saniye bazlı düşer.

Çok uzattım kusura bakmayın ama milyon tane benzer örnek var. 2 operatör de çok iyi. Benim hayalim BimCell mantalitesinde, Turkcell kalitesinde bir operatör olsa eminim 3~5 yıl içinde abone sayısında ilk sıraya yukselir.
    Umarım bizi buradan duyarlarda bu işi yaparlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu dedigin imkansiz dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Mercedes kalitesinde Dacia arıyorum

• Ne kadar maliyet o kadar kalite

• Bende yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=n6nfW7LbFMw
  • Lifecell bakabilirsin. 5 gb tarifesi 39 tl ancak verdigi hediyelerle cok fazla dakika internet kullanabiliyorsun. Altyapi zaten turkcelle ait. Fiyatta cok yuksek degil. Denemekte fayda var.

• hocam bu hayal cok zor. merkezde oturuyorsan kırsalla iş olmazdersen bimcell de telekom da pttcell de cok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkcell heryerde iyi çekerden sonra okumadım heryere gittiniz mi peki ?heryerde iyi çekiyor diyonuz yalan Bilgi vermeyin

Ana yol üzerinde kapsamadığı yer var örnek

• Benim evde turkcell 2 diş 3g, Türk Telekom full 4g çekiyor. Türk Telekomda 1. ayım dolmak üzere faturasız sarı selfy 750dk 5000sms 10gb 29TL, ilk ay gelen hediyeler, online uygulamadan 30TL yüklemeye aylık 1gb ve haftalık 1 gb, sil süpürden haftalık 1gb, günlük 1gb, haftalık 10gb çıktı. Şuan geçtiğim turkcell den daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturulan veya seyahat edilen lokalizasyon önemli tabi. Ben işim gereği 2 telefon kullanıyorum. Telefonlardan biri çift sim kartlı haliyle 3 hattı da aktif kullanıyorum. Avea da prime, Vodafone da Red, Turkcell de Platinium şuan ki tarifelerim. 2 hattın faturasını kurum ödüyor. Kurum her yıl yeni numara yolluyor eskisini iptal ediyor. O yıl anlaştıkları operatörler hangisi ise ben özel hattı mi geriye kalan 3. Operatöre taşıyorum. Her an her dakika kıyas ve test halindeyim. Köy ve kasaba dolaşıyorum.

• Lifecell eşimin hattı, faturalı kullanıyor 7-8 tane uygulamanın herbirine ayrı internet veriyor. Güzel bir calışma ama ben bu başlıkta tarife bulamıyorum demek istemedim, iyi mantalite ile iyi kalitenin farklı operatörlerde olduğundan bahsettim.

• Mesela genç tarifeleri veya avea selfy , vodafone freezone uygulamalarida bence yanlış. Genç olmak yaşla alakalı değildir. Nice 18 likler ölü gibi yaşıyor nice 50 likler onlara taş çıkartıyor. BimCell de bu adaletsizlik yok. Yaşın kaç olduğu, abonelik yılın önemi yok.

• Kapsama olarak her operatörün dez avantaj yerleri var tabiki turkcell önde türk telekom kırsal da 2 sene evvel baya kötüydü 3g şebekesi olmayan yeri çoktu ama bu seneye kadar düzelttiler ama sistem sorunları baya fazla 1 yıldır turkcelliyim iyiki turkcelle geçmişim diyorum çünkü bu aylık kullanımım 30 gb ortalaması ve 34 tl ödüyorum lifecelliyim mutluyum vodafone hariç 2 operatörü deneyenilirsin her kesin avanatajı ve dez avantajı elbet var ancak kırsal da uzun yolda yarıda bırakmasın beni diyorsan tabiki turkcell...

• O dediğin imkansız bir olay. Bimcell tt yerine turkcellin altyapısını kullansın bakalım bu şekilde yapabilecek mi?

Turkcell e ayda 200 liraya yakın bir ücret veriyorum, hediyeleri vs saymazsak bu paraya karşılık bana 70 GB veriyor ve gece 2-8 kotadan yemiyor.

Adamlarda 30k baz istasyonu var bildiğim kadarıyla, en iyi frekanslar, en iyi altyapı, en iyi müşteri hizmetleri vs vs.. Turkcell en iyisini sunuyor, kimsenin peşinden koşmuyor. Ücret bu isteyen alır istemeyen almaz diyor.başka türlü bu kalitede hizmeti karşılayamaz ve batar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Eylül 2018; 8:29:34 >
  • Lifecell 7gb 49 tl düşünüyorum

• Yurtdışında bulabilirsiniz.

• circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Peki Adige dostum. Aramaktan vazgeçtim :)

• Yurtdışında bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.