Şimdi Ara

BİMCELLDEN BAYRAM İKRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm BİMcell aboneleri Ramazan Bayramı’nın ilk iki gününde (28-29 Temmuz) tüm BİMcell’lilerle ücretsiz konuşacaktır.
    Bayramın ilk iki gününde BİMcell’e yeni gelen aboneler de kampanyadan faydalanacaktır.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

BİMcell içi ücretsiz konuşma süresi 28 Temmuz 2014 00:00’da başlayacak ve 29 Temmuz 2014 23:59’da sona erecektir. Kampanyanın sona ermesi akabinde belirtilen yönlere doğru yapılan aramalar her abonenin kendi tarifesine uygun olarak ücretlendirilecektir.
    27 Temmuz 2014’te başlayıp 28 Temmuz 2014 00:00’dan sonra biten görüşmeler hediye kapsamında değildir.
    Kampanya sadece yurt içinde tüm BİMcell tarifeleri içi yapılan sesli aramalarda geçerli olup KKTC dahil yurtdışına, BİMcell Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunan numaralara doğru yapılan aramaları kapsamamaktadır. Kampanya dakikaları üçüncü şahıslara transfer edilemeyecektir. Hattın iptal olması, tarife değişikliği yapılması, numaranın başka bir operatöre taşınması veya hattın başka bir kişiye devri halinde abone kampanyadan faydalanamayacaktır.

• bimcell den guzel hareketler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebeke içi olsa da böyle bir şey yapması güzel.
  • sadece bimcell'den bimcell'e mi yoksa avea'lıları aramakta dahil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜH BE yakın ve uzak çevremde bi ben varım bimcell li bimcell e geçerken herkes karşıydı bi 15 tl nin 2 tl bana 3 hafta gidiyo paket almadığımda
  • Bimcellden memnun musunuz geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben memnunum, 25tl ile 500 dakika 2 gb internet fazlasıyla bana yetiyor. Çekim kalitesi idare eder, ama çok kötü değil....
  • Bimcell i çekim kalitesi ile ölçmek doğru olmaz. Avea nasıl ise onun aynısı aynı şebekenin alt yapısı tek güzel yanı fiyat tarife. Aveayı al kazık tarifesini çıkar = Bimcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himan

ben memnunum, 25tl ile 500 dakika 2 gb internet fazlasıyla bana yetiyor. Çekim kalitesi idare eder, ama çok kötü değil....

500 dak. düşümü 1 saniye mi yoksa 6 saniye mi acaba...?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım deneme de 6 saniye gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himan

Yaptığım deneme de 6 saniye gözüküyor.

Teşekkür Ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.