Bildirim
Vodafone REDlilere ücretsiz KAHVE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Biraz daha ayrıntı mı verseydik?!
Vodafone Red Abonelerine Kahve Dünyası'nda Ücretsiz Kahve Fırsatı!
Vodafone Red’liler Kahve Dünyası şubelerinde hediye sıcak veya soğuk kahvelerinin tadını çıkarıyor. Kampanyadan faydalanmak için Avantaj Cepte uygulamasındaki Fırsatı Kullan tuşuna tıklayıp çıkan QR kodu Kahve Dünyası noktalarındaki görevlilere göstermeniz yeterlidir.
Tüm şube listesine ve iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.
Kampanya havalimanı, metro ve korner şubelerinde geçerli değildir.
Kampanya Koşulları
• Kampanya 31 Aralık 2016'ya kadar geçerlidir.
• Kampanya kapsamında, aktif Vodafone Red abonelerine Kahve Dünyası şubelerinde ücretsiz olarak 1 adet kahve hediye edilecektir.
• Kampanyadan faydalanmak için aktif Vodafone Red abonesinin QR kodu Kahve Dünyası noktalarındaki görevlilere gösterilmesi gerekmektedir.
• Aktif Vodafone Red abonesi QR kodu Avantaj Cepte uygulaması üzerinden alır. QR kod tek kullanımlıktır.
• Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır.
• Kampanya dahilindeki ürünler sıcak içeceklerde masaya servis ile küçük ve orta boy Al götür sıcak kahvelerden Caffe Latte, Filtre Kahve, Türk Kahvesi, Americano, Mocha, Cappucino çeşitleri için geçerlidir.
• Kampanya dahilindeki ürünler soğuk içeceklerde masaya servis ile küçük ve orta boy Al götür soğuk kahvelerden Soğuk Türk Kahvesi, Buzlu Café Latte, Buzlu Mocha, Dondurmalı Cappuccino, Dondurmalı Frappe, Affogato, Muzlu Frappe, Damla Sakızlı Frappe için geçerlidir.
• Kampanyadan aktif tüm Red tarifelerindeki aboneler kampanya süresince günde 1 kez faydalanabilir. Red Xsmall, Red 2016, Red S ve Red M aboneleri ayda 4 kez, Red Large ve Red 7 aboneleri ayda 8 kez, Red Elite ve Red XL aboneleri ayda 20 kez faydalanabilirler. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.
• Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir.
• Kahve Dünyası havaliamnı noktaları, metro istasyonları ve kornerlarda geçerli değildir.
• Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir.
• Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
• Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Kahve Dünyası ve Vodafone'da saklıdır.
-
red olması daha iyi olmus -
Aylardır var zaten bu. Hiç deneme fırsatım olmadı ama başarılı bir kampanya.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L@civert
Aylardır yok bu kampanya.
Daha önce tüm vodafone lara vardı onda da sadece sıcak içecekler vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: L@civert
Aylardır nerede var? -
Bir iki hafta önce vardı bu, ama evet aynı kampanya değilmiş, ben aynı kampanya devam ediyor zannetmiştim.
@yusuf_128 sadece sıcak içeceklerde varmış daha önce, kış olduğu için herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 13 Haziran 2016; 12:18:57 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalimanlarında da geçerli olsa iyiymiş. -
güzelll -
Uygulamada görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QR kodu felan demiş bu barkod gibi olan kod mu oluyor? Başkasının koduylay içemiyecekmiyiz yani ? -
QR kodunun ekran görüntüsü ile çalışır gibime geldi. Bu akşam denemeyi düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_128
QR kodunun ekran görüntüsü ile çalışır gibime geldi. Bu akşam denemeyi düşünüyorum.
Hocam sonucu yazarsaniz sevinirim. Cek satistan alip kullanmai dusunuyorum. Bir de ayni gun bir kere diyor. İki kodu ayni gun kullanip iki icecek alinamiyor mu?
Ben gidemedim. Deneyen varmı? 1 günde 2 kahve alabilen? -
bazı red tarifeleri ayda 4 defa bazıları 8 defa bazıları 20 defa saçma sapan bişey olmuş. zamanında tüm vodafone abonelerine günde bir tane ver şimdi red abonelerine ayda 4 defa de. ben sosyal medyadan yazdım düşüncemi. -
Qr kodunun ekran görüntüsünü gösterebiliyoruz değil mi?
Selamlar , Deneyemedim ramazan nedeni ile ama bende merak ediyorum. Bu arada bir önceki aldığım QR kodu ile bugün aldığımı karşılaştırdım. Aynı kod var. Acaba nasıl çalışıyor QR kodlarında sistem -
hava alanı lounge hizmeti alabilen red li bir arkadaş bana ulaşabilir mi
Red tarifesinde kahve ile Bkool kodu değişimi yapabilirim bilginize
Önceki gibi normal vodafone lulara da olsaydı iyiydi, önünden geçerken bir bardak kahve almak güzel oluyordu.
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- doğum gününde hediye veren markalar
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- spotify 3 ay ücretsiz
- tutaste parfüm
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X