normalde 2-3 kat daha pahalıya alırdım her yerde ama bu neden bu kadar ucuz acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
normalde 2-3 kat daha pahalıya alırdım her yerde ama bu neden bu kadar ucuz acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngilizce açıklamaya bakarsanız eğer, "salmon trout" olarak yazmışlar. Tatlı su somonu. Okyanus somonuna göre daha tatsız bir balık, ama bu fiyata iyidir yine de. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
türk somonu bizim bildiğimiz gerçek norveç somonu değil çünkü. onun kuzeni gibi bir balık türü |
yerli ve milli helal olsun reise. önceden somonumuz dahi yoktu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben buzluğa attım başka bir zaman tüketeceğim siz tadına bakınca yorum yazın lütfen merak ettim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
esas ağırlık zihnimde hocam yılların ağırlığı var, dünyanın çilesi omuzlarımda. dambılı kaldırmak kolay tedi kardeş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2024; 16:52:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Somon almak icin dedelerimiz somon kuyrugunda beklerdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 19 Aralık 2024; 17:42:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |