Şimdi Ara

Bimden Alınan iPhone Sarj Kablosu Ucu Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bim kampanyasından yararlananlar arasındaydım, cihazım iPhone 7 ve sorunsuz şekilde kullanıyorum lakin az önce cihazımı sarj ederken yaklaşık 10-12 cm yükseklikten halıya düştü ve sarj etmesi kesildi. Ardından Bim'den aldığım sarj kablosunun telefona takılan ucuna baktığımda ucu yamulmuştu. Hafiften düzelteyim dedim ucunu telefona takılan taraftaki uç elimde kaldı yani koptu. :D Şimdi biz orijinal ürün mü almış olduk yoksa orijinal diye bize mi satıldı? Yaklaşık 5 yıllık iPhone kullanıcısıyım ilk defa sarjda iken telefon düşürmüyorum. Elimden 2 yıllık iPhone 6 sarj aletim bile soyulmasına yıpranmasına rağmen çatır çatır çalışıyor. :D Yani kafamda şu an orijinal mi değil mi sorunları ile karşı karşıyayım, hatta şikayet varsa da baktım orada da aynı şikayetten mevcut durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bim sahte ürün satıp imajını bozar mı hocam ucuz olur vay pahalı olur vay. Yalnız hocam kullanıcı hatası suç sizde fişi duruyorsa götürün derim

• Apple store’a götürün de orijinal mi değil mi belli olsun.

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    Değişik ve zekice bir yöntemmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı ustunde "Bimin" Apple sarj kablosuymuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Adı ustunde "Bimin" Apple sarj kablosuymuş.

Olay bimin suçu değil bim kavramını orijinal vakasını taşıyamama olgusunu idrak edemeyendir
  • Kablolar büyük ihtimal iPhone 5s döneminden kalma. Suan iPhone 7 lerle verilen kablolar eski kablolara göre oldukca kalın ve dayanıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 metrelik kablo aldım gayet memnunum zaten 2 metreyi çok kullanmıyorum ama kullanımı normal orjinal kutudan çıkan kablo ile aynı

• düşürüp elle müdahale etmişsin kardeş kablonun suçu ne?

Bim orijinal olmayan ürünü satmaz, sanmıyorum. Apple'dan da alsan olacaktı bu.

benim huaweinin girişi de benim yüzümden bozuldu mesela. bir gün alel acele uyandım zart diye aldım teleefonu kablonun takılı olduğunu unutup....
  • Valla kardeş düşürdüm demişsin zaten.düştükten ezildikten vs sonra orjinal de olsa farketmiyor.senin şansızlığın olmuş bu.kabloyu satın alan arkadaşımın vasıyasıyla incelem şansım oldu.ürün orjinaldir.

• 2 sene önce 5 liraya aldıgım kablo onlarca defa düştü hala çatır çatır çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

2 metrelik kablo aldım gayet memnunum zaten 2 metreyi çok kullanmıyorum ama kullanımı normal orjinal kutudan çıkan kablo ile aynı

link atar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Bime gittim alışverişe, kasadaki çocuk, telefonumu görünce telefon iphone mu diye sordu, evet dedim. Bu satılan kablolardan 2 tane iade gelmiş çalışmıyor diye, bir deneyebilirmiyiz dedi. Tabi dedim, çantamdan orjinal elektrik fişini çıkardım, verdiği kabloyu fişe taktık şarj etmiyor, sonra diğer kabloyu denedik o da şarj etmiyor. Benim orjinal kabloyu taktım şarj ediyordu. Bunları iade edelim o zaman arızalı diye dedi.

Yani demek istediğim, bu satılan kablolar orjinalse bile, bence telefonun kutusundan çıkan kablodan daha kalitesiz diye düşünüyorum. Orjinalinde 1.sınıfı ve 2. sınıfı olabilir.
  • 77₺ Toptan fiyatı olan ve 100₺ perakende satış fiyatı olan kabloyu 50₺ Orijinal aldım diye sevinen arkadaşlar. Gülümseyin! Kandırıldınız 😁

• orjınal urunlerde fişlrinizde orj apple diye yazıyorsa sorun yok
  • Bim'den orjinal Apple şarj kablosu!

Kamera nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.