Beyler bimdeyim abur cubur tavsiyelerinizi bekliyorum en ucuzundan
biscolata stix simbat çekirdek soslu mısır cips vs vs.. :D çokonatın püskevit şeklinde olan 3,75 tl olanındanda alabilirsin :D
bak 20 kurusluk halley 20 kurusluk kek 30 kurusluk kola 55 kurusluk cipsler var bak yeşilinden al 1.15 kurusluk laysdan al 25 kurusluk gofretten al 80 kurusa benimo al
al da al
bende bimdeyim kanka hatta orda ki wilestan girdim
< Bu ileti le-mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yagli gevrek / benim o / yulafli3lu paket / centro kakaolu iyi bunlar
hollanda waffle caramel/party/lays/yaglı gevrek/ le cola
quote:
Orijinalden alıntı: wixwe00
bak 20 kurusluk halley 20 kurusluk kek 30 kurusluk kola 55 kurusluk cipsler var bak yeşilinden al 1.15 kurusluk laysdan al 25 kurusluk gofretten al 80 kurusa benimo al
al da al
ya fiyatlarınıda unutmamış :D devamlı alıyoruz galiba
al da al
ya fiyatlarınıda unutmamış :D devamlı alıyoruz galiba
haftada genelde hep alıyorum 1.5 yada 2 tl ile 1 film bitiriyorum her gün film yada dizi izledigim için
quote:
Orijinalden alıntı: wixwe00
al da al
bizim burda benim o 95 kurus kazıkmı yiyoz biz :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme