Şimdi Ara

Bimeks Açık Hesap Ödeme Sistemi 'Bi-İmza' 8 Mart'ta Hayata Geçiyor.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
12.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bimeks Mağpazaları veya PTT Şubeleri
    TÜM ÜRÜNLERDE geçerli olacak. Cep Telefonu da dahil.
    700 TL ALT - 15.000 TL üst sınır mevcut. @ozancango
  • vade oranları önemli tabi fark yaratmları lazım ki tercih sebebi olsun yoksa bunu yapan başka firmalarda var
  • Ödemeler, aydan aya mağazaya mı yapılacak...
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Oranlar konusunda büyük ihtimalle KKB Puanına ve Alınacak Ürüne göre Esnek bir politika uygulanacak. Çünkü net bir Oran ortaya çıkmadı henüz.

Misal KKB Puanı yüksek olana daha az komisyon gelirken KKB puanı çetrefilli olana daha fazla komisyon gelecek.

Tıpkı :D

https://www.youtube.com/watch?v=1wn_otMZF2E
  • Bimeks Mağazaları ve PTT Şubelerinden yapılabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 8 Mart 2015; 0:40:40 >
  • sinnerxx kullanıcısına yanıt
    Peki eğer daha önce hiç bi banka ile çalışmamış yani bankaya hiç bulaşmamış bu kişi
    bu imkanlardan yararlanma durumu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgencc -- 8 Mart 2015; 2:34:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulundugumuz ilde bimeks yoksa nereden basvuracaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni evkurunuz hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgencc V kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç banka ile çalışmadı ise, O anda bir banka ile ilgili herhangi bir bağlantısı yoksa sistemden faydalanamaz.
  • En yakın BİMEKS Mağazasına gitmeniz lazım. Evrak imzalaması falan var.
  • bimeks, evinizi kurar
  • Asiri derecede sacma ve goz boyamaca yaptiklari. Zaten telefon haric %99 URUNDE HERYERDE Kredi kartiyla TAKSIT MEVCUT insanlarin alcagi tek sey telefon oda yukarda arkadasin belirttigi gibi bunu yapan diger markalarda var...Velhasil kelam kredi kartsiz turkiyede birini tanimadim eger olmayanlar varsada ki vardir mutlaka 1000 tl lik urune 200 tl de fark odemek tam bir ahmaklik diye dusunuyorum 24 ay taksit iste 400 tl gibi buyuk farklar odemek gercekten cok sacma

• Benim gibi kredi karti kullanmiyanlar icin iyi bir uygulama

Findex puanim 1700 kusur taksitli telefon alirsam burdan alabilirim. Prensip geregi bankalarla calismiyorum. Maasim yattigi gun 1 lira bile birakmadan cekerim tum parayi

Garanti bankasi karambole getirip maas hesabimdan hesap ucreti aldigi gunden beri bankalarda para bulundurmuyorum baskasina kredi olarak satiyor benim poarami cakal bankalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam helal olsun :D ahahha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Oranlar konusunda büyük ihtimalle KKB Puanına ve Alınacak Ürüne göre Esnek bir politika uygulanacak. Çünkü net bir Oran ortaya çıkmadı henüz.

Misal KKB Puanı yüksek olana daha az komisyon gelirken KKB puanı çetrefilli olana daha fazla komisyon gelecek.

hocam arkadaşımın kredi notu 570 sizce bu nota telefon verirler mi? yoksa sakız bile vermezler mi?

• Merhaba hocam,
    Peki taksit sayısını kısaltma imkanı varmı. Mesela ben 12 yada 24 istemiyorumda.
    2,3,4 taksit istiyorum o şekilde oluyormu.oluyorsa faiz tutarı ne kadar olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

hocam arkadaşımın kredi notu 570 sizce bu nota telefon verirler mi? yoksa sakız bile vermezler mi?

hocam nickin bombaymış ya. nerden aklına geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

quote:

hocam nickin bombaymış ya. nerden aklına geldi.

Yok ya bomba falan değil, forumda birileriyle polemik yaşayınca hemen nickten yürüyorlar.

• 570 puana ancak sakız gelir. :D Şaka bir yana 1.000 - 1.200 Puanı aşması gerekecek.
  • 12 ve 24 var. Arası yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.