Şimdi Ara

Bimeks Açık Hesap Ödeme Sistemi 'Bi-İmza' 8 Mart'ta Hayata Geçiyor.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
12.097
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka borcu avukata dusmus kisiler icin durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugays77 kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım. Birşey diyemem.
  • BEN 2 GÜN ÖNCE ALDIM Bİ TELEFON..KREDİ PUANIM 1147 ÖĞRENCİYİM.. CÜZDANİMİ YÜKLÜ MİKTARDA PARAYİ BANKAYA YATİRACEKKEN KAYBETTİĞİM İÇİN ABİMİNDE HABERİ OLMADİGİ İÇİN MECBUREN BİMEKSDEN ALDIM BUNU ALDIM DEMEK İÇİN.. EVKUR BİMEKS VE İLLERE ÖZEL AVM LERİN UYGULADİGİ 2 KATİ HATTA 2.5 KATİ FİYATA GÖRE VADE FARKİ GAYET MAKUL.. AMA YİNEDE FAZLA TABİ.

• Başka kullanan var mı şartları nedir sözleşme de neler var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Başka kullanan var mı şartları nedir sözleşme de neler var ?

Öğrenmek istediğiniz nedir. Sorarsanız daha net cevap verebilirim.
  • Yuzde 20 cok fazla defil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Oranlar Değişti.

12 Ayda %25 - 24 Ayda %50
  • 22.03.2015 tarihinde acer aspire v3 772g modelini web üzerinden satın aldım. 24 .03.2015 tarihinde batarya sapıttı acer müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim aldıgınız yere götürüp yeni ürün ile değişim veya servisimize göndere bilirsiniz dediler.Bimeks müşteri hizmetlerini aradım gayet kibar insanlar zar zor web iade formu nu mail olarak attılar.3 günlük kutulu evraklar full fatura herşeyi mevcut hatta bimeks poşetli vaziyette geldi nasıl gelsiyse aynı şekilde kargoladım.Tamir istemiyorum birebir KAPALI KUTU olarak yenisi ile değişim talep ettim en dogal hakkım bu 2271 tl ye aldık.Bu gün aradılar üründe arıza olmadıgını değişim yapamayacaklarını (HANİ 7 GÜN ŞARTSIZ KOŞULSUZ İADE VEYA DEĞİŞİM YAPIYORDUNUZ) güleyimde boşa gitmesin.O zaman dedim değişim yoksa ben arızalı ürünü niye alayım iade yapalım dedim tamam dediler nasıl aldıysanız o şekilde para iadesi yaparız ben taksitli aldım şimdi taksit taksit gerimi ödenecek.Dedim siz benim cihazımı hemen bugun kargolayın gönderin ben servise göndereceğim dedim. Saaat 18:00kadar bekledim müşteri hizmetlerini aradım kargoya verilmemiş arkadaş göndersenize ya benim cihazımı.

YANİ UZUN LAFIN KISASI BİR DAHA BİMEKS Mİ TÖVBE TÖVBE ÇEVREME REKLAM YAPACAM.DÜŞÜNDÜKLERİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞİL CEB DEKİ PARA .

• güzel uygulama ama vade farkı aşırı fazla bunun yerine gider karttan 9 ay taksitle para çekerim 1000 tlye 100 tl koyuyor daha mantıklı
  • Öğrenci adam alabilecek mi not: çok uzun süredir küçük meblağlı 600 liralık kredi kartımı ödemeye ödemeye 1100 lira faizli ödeme oldu halen ödeme şansım yok. Bordrolu çalışmadığım için hiçbir yer vermiyor. Ne dersiniz alabilirmiyim ? Bu arada kredi kartım Hsbc ve kartı banka kapattı borcu ödemediğim için avukatlığım şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_78

22.03.2015 tarihinde acer aspire v3 772g modelini web üzerinden satın aldım. 24 .03.2015 tarihinde batarya sapıttı acer müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim aldıgınız yere götürüp yeni ürün ile değişim veya servisimize göndere bilirsiniz dediler.Bimeks müşteri hizmetlerini aradım gayet kibar insanlar zar zor web iade formu nu mail olarak attılar.3 günlük kutulu evraklar full fatura herşeyi mevcut hatta bimeks poşetli vaziyette geldi nasıl gelsiyse aynı şekilde kargoladım.Tamir istemiyorum birebir KAPALI KUTU olarak yenisi ile değişim talep ettim en dogal hakkım bu 2271 tl ye aldık.Bu gün aradılar üründe arıza olmadıgını değişim yapamayacaklarını (HANİ 7 GÜN ŞARTSIZ KOŞULSUZ İADE VEYA DEĞİŞİM YAPIYORDUNUZ) güleyimde boşa gitmesin.O zaman dedim değişim yoksa ben arızalı ürünü niye alayım iade yapalım dedim tamam dediler nasıl aldıysanız o şekilde para iadesi yaparız ben taksitli aldım şimdi taksit taksit gerimi ödenecek.Dedim siz benim cihazımı hemen bugun kargolayın gönderin ben servise göndereceğim dedim. Saaat 18:00kadar bekledim müşteri hizmetlerini aradım kargoya verilmemiş arkadaş göndersenize ya benim cihazımı.

YANİ UZUN LAFIN KISASI BİR DAHA BİMEKS Mİ TÖVBE TÖVBE ÇEVREME REKLAM YAPACAM.DÜŞÜNDÜKLERİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞİL CEB DEKİ PARA .

Hocam sen ne istiyorsun. iade yapacaklarını söylemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byosmanli -- 4 Nisan 2015; 0:43:00 >

• Hocam ben batarya arizasindan dolayı 2-3 günlük cihaz bire bir DEGİSİM istedim.En doğal hakkım iade istemedim ayrıca iade isime yaramıyor çünkü yeniden cihaz alama şansım olmuyor taksit ile yansıttıkları icin

• quote:

Orijinalden alıntı: By_78

Hocam ben batarya arizasindan dolayı 2-3 günlük cihaz bire bir DEGİSİM istedim.En doğal hakkım iade istemedim ayrıca iade isime yaramıyor çünkü yeniden cihaz alama şansım olmuyor taksit ile yansıttıkları icin

Abi 2013 senesinde vatana bilgisayar iade ettim. 1 sene taksit taksit iade oldu. Fakat ilk ay odemesini yapmıştım. Bana şunu dediler, ilk ödemeyi yapmamış olsanız direk iade ederdik fakat odemeye başladığınız için bankayla muhattabız. Yani ilk taksiti odemediysen hepsini iade etmeleri lazım

• Aldıgım tarih 22,03,2015 bimeks söyledim banka o şekilde yansıtıyor dedi Bankayı aradım bizimle alakası yok site o şekilde yatıyor dedi.Yani topu kendi aralarında paslaşıyorlar Müşteriye önem veren yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Öğrenci adam alabilecek mi not: çok uzun süredir küçük meblağlı 600 liralık kredi kartımı ödemeye ödemeye 1100 lira faizli ödeme oldu halen ödeme şansım yok. Bordrolu çalışmadığım için hiçbir yer vermiyor. Ne dersiniz alabilirmiyim ? Bu arada kredi kartım Hsbc ve kartı banka kapattı borcu ödemediğim için avukatlığım şu anda

O kadar ödeyemediğin borcun var ve hala yeni borç yapmaya çalışıyorsun, BRAVO.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Öğrenci adam alabilecek mi not: çok uzun süredir küçük meblağlı 600 liralık kredi kartımı ödemeye ödemeye 1100 lira faizli ödeme oldu halen ödeme şansım yok. Bordrolu çalışmadığım için hiçbir yer vermiyor. Ne dersiniz alabilirmiyim ? Bu arada kredi kartım Hsbc ve kartı banka kapattı borcu ödemediğim için avukatlığım şu anda

telefon alıp satıp ödeyeceğim hiç bir gelirim olmadığından dolayı borcum taksitlenmiş olacak peşin yargılı olmayalım

• quote:

quote:

quote:

telefon alıp satıp ödeyeceğim hiç bir gelirim olmadığından dolayı borcum taksitlenmiş olacak peşin yargılı olmayalım

Bu dediğin borcunu en az %40 daha artırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu dediğin borcunu en az %40 daha artırır.

taksitle ödeyebilirim fakat tek seferde ödememi istiyor banka umarım anlaşılmıştır

• Gecenlerde hepsiburada dan taksitli alişveriş yaptım iade ettigimde aynı senin durum gibi oldu. herhangi mağzayada gitsen aynısı olacaktir. benim bildigm aynı gun içindeki alışverişlerde ödeme iptal oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Oranlar Değişti.

12 Ayda %25 - 24 Ayda %50

bu ne ya keriz silkeleme gibi iphone 6 alsan 2500 den senelik 600,2 senelik 1250 lira komisyon alıyorlar
    aylık 300 lira taksit verebilecek adam 7 ay para biriktirsin gitsin peşin parayla alsın,taksit kalktı diye işin suyunu çıkarmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Nisan 2015; 2:27:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.