Şimdi Ara

Bimeks Açık Hesap Ödeme Sistemi 'Bi-İmza' 8 Mart'ta Hayata Geçiyor.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
12.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PTT'den yatırma olayı yalandı en son. PTT'ye gittim elemanlar böyle bir uygulamadan haberimiz yok dediler. Hatta sağolsun müdürünü falan aradı gişedeki memur. Bimeks mağazasına gittiğimde de PTT ile henüz anlaşma olmadığını ama anlaşacaklarını söyledi. Yarın taksit yatıracağım PTT'den yatırma olayı geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

PTT'den yatırma olayı yalandı en son. PTT'ye gittim elemanlar böyle bir uygulamadan haberimiz yok dediler. Hatta sağolsun müdürünü falan aradı gişedeki memur. Bimeks mağazasına gittiğimde de PTT ile henüz anlaşma olmadığını ama anlaşacaklarını söyledi. Yarın taksit yatıracağım PTT'den yatırma olayı geldi mi?

PTT için görüşmeler yapılmış ancak bir anlaşma sağlanamamış durumda. Ancak BİMEKS dışında bir ödeme metodu eklenecek. PTT veya Banka üzerinden.

Şu aşamada tek ödeme yolu Bimeks Mağazaları.
  • westblood kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir BİMEKS Mağazasından size verilen evraktaki kod veya TC Kimlik Numaranız ile ödeme yapabilirsiniz.
    Havale - EFT veya Kartla ödeme şuan aktif değil. Sadece ELDEN NAKİT ödeme alınıyor.
  • bimeksten bişi almak mı !!!
    Ablam hediye olsun diye GM2 almış liste fiyatı 888 tl olan telefonu nasıl yapmışlarsa ablama peşin ödemesine rağmen 948 tl fatura etmişler.

Telefonu satarkende 64 gb kadar hafıza kartı takılyor demiş eleman.

Ablam telefonu bana hjediye etti. Tabi bizde bilmiyoruz altık sim kartı taıktık hafıza kartı takcaz birde ne göreyim..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çift simkartlı yekpare hafıza kartı takılmayan saçma sapan bir telefon ...

gittik birader dalga mı geçiyonuz şurada etiketinde 888 tl yazıyor ablama 948 tl ödetmşisiniz hem bu telefona hafıza kartı takılmıyor vs vs vs 6 ay oldu telefon hala bende hala para farkı ödenecek ....

Bimeks. Senden ben alışveriş yapmam kaliten yerlerde hizmetin yerlerde tutunamıyorsun piyasada artık. Teknosa bile daha güvenilir. Şimdi bir de evkurculuğa başlamışsın ...
  • findeks kredi notum 1141. onay çıkar mı acaba. yarın gidicem onaylanırsa alıcam hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

findeks kredi notum 1141. onay çıkar mı acaba. yarın gidicem onaylanırsa alıcam hemen.

Onaylandı arkadaşlar. iphone plus 64 gb gold rengini aldım.
  • shaftman S kullanıcısına yanıt
    Fatura'nın taranmış halini buradan yada özelden atabilir misiniz.
  • oha 24 ayda %50 faiz mi olur lan
  • sinnerxx kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba ben 2.bir ürün daha almak istiyorum mümkünmüdür acaba :) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Sistem onay verdiği müddetçe alım yapabilirsiniz. 2.3 ürün olması sorun olmaz.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx#specs Ben şu linkteki ürünü almak istiyorum. Bir kaç sorum var;

1) İstediğim kadar taksit yaptırabilir miyim?
    2) Kredi notumun en az kaç olması gerekir?
    3) Ödemelerde gecikme payı gün olarak ne kadar? Adli işlemler ne zaman başlatılır?
    4) Kredi kartımın limitinin bu ürünü almamda bir etkisi var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time Lord

http://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx#specs Ben şu linkteki ürünü almak istiyorum. Bir kaç sorum var;

1) İstediğim kadar taksit yaptırabilir miyim?
    2) Kredi notumun en az kaç olması gerekir?
    3) Ödemelerde gecikme payı gün olarak ne kadar? Adli işlemler ne zaman başlatılır?
    4) Kredi kartımın limitinin bu ürünü almamda bir etkisi var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle sistemi önermiyorum, nakit al, nakit yoksa düşük faiz ve masraflı kredi çek çok daha uyguna gelecektir. Banka sana kredi vb vermiyorsa boşa deneme paytrust da vermiyecektir.

1- Max 24 ay oluyor, tahminimce 12-24 ay seçenekleri var

2- Findeks puanının iyi olması gerekmekte, benim 1680lerde olan findeks ile bana vermediler misal.

3- Fikrim yok.

4- Limitden ziyade banka ilişkilerinin iyi olması önemli, kk'yi nasıl kullandığına, varsa borcunun nasıl ödendiğine bakarlar.

özetle bulaşma.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var. Zaten kredi alabilecek, kredi kartı alabilecek imkanım olsa bu yönteme hiç başvurmazdım. Herkesin tahmin edeceği gibi bu uygulama herkesin son durağı, yani başka çözüm, yol kalmamış. İkincisi ise öğrenci olduğum için bana bin lira limitli kredi verebiliyorlar maksimum, bu yüzden de zaten istediğim cihazı satın alamıyorum. Ailemin de kredi kartı çıkarma gibi bir ihtimali söz konusu değil. O yüzden benim maddi imkanım çerçevesinde bimeks'ten (çünkü çok araştırdım ama senetle satan adam gibi bir yer hiç bulamadım) cihaz aramak zorunda kaldım. Dediğim gibi, zorunda kaldım, tercih etmedim. Benim param ve içinde bulunduğum zoruluklar ve imkanlar ancak bu cihazı almaya yetiyor. Eğer bir önceki mesajımda sorduğum sorularla ilgili bir sıkıntı çıkmazsa hala düşünüyorum. Ya da sıfır veya 2. el senetle laptop satışı yapan bir yer varsa söyleyebilirseniz sevinirim.

• quote:

Şöyle bir şey var. Zaten kredi alabilecek, kredi kartı alabilecek imkanım olsa bu yönteme hiç başvurmazdım. Herkesin tahmin edeceği gibi bu uygulama herkesin son durağı, yani başka çözüm, yol kalmamış. İkincisi ise öğrenci olduğum için bana bin lira limitli kredi verebiliyorlar maksimum, bu yüzden de zaten istediğim cihazı satın alamıyorum. Ailemin de kredi kartı çıkarma gibi bir ihtimali söz konusu değil. O yüzden benim maddi imkanım çerçevesinde bimeks'ten (çünkü çok araştırdım ama senetle satan adam gibi bir yer hiç bulamadım) cihaz aramak zorunda kaldım. Dediğim gibi, zorunda kaldım, tercih etmedim. Benim param ve içinde bulunduğum zoruluklar ve imkanlar ancak bu cihazı almaya yetiyor. Eğer bir önceki mesajımda sorduğum sorularla ilgili bir sıkıntı çıkmazsa hala düşünüyorum. Ya da sıfır veya 2. el senetle laptop satışı yapan bir yer varsa söyleyebilirseniz sevinirim.

Daha önce odeaBank a kredi başvurusu yaptınız mı ? yapmadıysanız yapın derim büyük ihtimalle 3-4binlik kredi vereceklerdir diye düşünüyorum yada ufak bir ihtimalle kefil'de isteyebilirler. Senetle alışveriş mantıksız 1000 liralık ürüne 2000den fazla ödersiniz, üstelik öğrenciymişsiniz kesin bir şekilde kefilde isteyeceklerdir. Bu arada paytrust ile 12 ayda %25, 24 ayda %50 faiz ödersiniz haberiniz olsun.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Maalesef öğrenci olduğum için hiçbir banka vermiyor. Bunun sebebi de zaten bin liralık bir kredi kartımın olması. Başvuru için hangi bankaya gidersem gideyim sistemden baktıkları zaman bana dedikleri şey hep aynı oluyor: "zaten bin liralık bir krediniz olduğu için size kredi veremeyiz." Faizlerden haberim var ama dediğim gibi mecburum, zorundayım. 1 ay sonra Almanya'ya gideceğim Erasmus eğitimim için. O zamana kadar almam gerekiyor. Oradan da alamam. O yüzden kısaca şöyle söyleyeyim. Sürem 1 ay. Ödeme şeklim senet/imza. İhtiyacım olan şey 1 laptop. Bütçem 2.5-3b lira. 1 ay içinde senetle 2.5-3b lira arasında 1 laptop almak zorundayım. Ve bu 4 şeyi değiştirmem imkansız. Eğer daha uyguna, daha kaliteli, daha güzel bir yer biliyorsanız senetle satın alabileceğim (İstanbul), o yerleri de araştırabilirim. Ama uzun bir süredir araştırmama rağmen Bimeks'ten daha iyisini bulamadım. Lütfen eğer bilginiz varsa paylaşın.

• quote:

Maalesef öğrenci olduğum için hiçbir banka vermiyor. Bunun sebebi de zaten bin liralık bir kredi kartımın olması. Başvuru için hangi bankaya gidersem gideyim sistemden baktıkları zaman bana dedikleri şey hep aynı oluyor: "zaten bin liralık bir krediniz olduğu için size kredi veremeyiz." Faizlerden haberim var ama dediğim gibi mecburum, zorundayım. 1 ay sonra Almanya'ya gideceğim Erasmus eğitimim için. O zamana kadar almam gerekiyor. Oradan da alamam. O yüzden kısaca şöyle söyleyeyim. Sürem 1 ay. Ödeme şeklim senet/imza. İhtiyacım olan şey 1 laptop. Bütçem 2.5-3b lira. 1 ay içinde senetle 2.5-3b lira arasında 1 laptop almak zorundayım. Ve bu 4 şeyi değiştirmem imkansız. Eğer daha uyguna, daha kaliteli, daha güzel bir yer biliyorsanız senetle satın alabileceğim (İstanbul), o yerleri de araştırabilirim. Ama uzun bir süredir araştırmama rağmen Bimeks'ten daha iyisini bulamadım. Lütfen eğer bilginiz varsa paylaşın.

İstanbulda bulunmadığım için mağazalar hakkında bilgim yok. Eğer notebook'u sadece günlük kullanım vb için alacaksanız ( yani oyun oynayıp, grafik tasarımı yapmayacaksanız) Max 1000Tl olan kredi kartı ile alabileceğiniz notebooklar fazlasıyla işinizi görür. Altda örnek olarak uygun güzel notebooklar var, bir inceleyin isterseniz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-g5070-59-431704-i3-4gb-500gb-2gb-vga-dos-176982938
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-250-g3-j4t65ea-notebook-171658517
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x554ld-xo598d-i3-4030u-4gb-500gb-freedos-177451497
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/packardbell-te69-cx-330tk-i3-3217-4g-500g-15-6w8-177798421
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-aspire-e15-es1-511-c8gu-w8-1-64-bit-turkce-178132821

• "60 Yaş Üstü yararlanamıyor" yani sizin zaten bir ayağınız çukurda yarın bir gün ölüp gidersiniz sizinle mi uğraşacağız mezara girin ölmeye bekleyin moruklar

gibi bir şey yani bu Sebeplerini yazmanıza gerek yok biliyorum. Hani zahmete girip bu bu yüzden oluyor bankalar da yapıyor falan yazmanıza gerek yok yani. Ama ilginç.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Bu şartı koyan ben değilim, Bimeks'in savunucusu da ama burada SİGORTA FİRMASININ şartları ön plana çıkıyor. Kimse kusura bakmasın ama aynen dediğiniz gibi. 5.000 TL bir TV alsa, 3 ay sonra vefat etse kim ödeyecek o parayı. Sigorta ben ödemem diyor. Bimeks o riske girmiyor.

İlginç olacak bir durumda yok.
  • bi imza hala eskisi gibi yüzde 25 civarı komisyon mu alıyor?
  • Bu sistemden cep telefonu alan var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.