Şimdi Ara

Bina içindeki ankastre kutusu değişimi acil yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 mpbs internet kullanıyordum, Altyapının değişikliği oldu ve internet 75 mpbs olarak güncellendi. Türknete iki kez başvurdum, yeni altyapıya geçmek istediğim dair. Başvuru sonucunda binada içindeki ankastre kutusunun değişmesi gerektiğini söylediler. Binanın yaşı 15 vardır aşağı yukarı. Binanın ankastre kutusunu nasıl değiştirebilirim? Türk telekom ankastre kutu değişimiyle ilgileniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 yıllık binada ankastre kutusu sağlamdır, neden değiştirmesini istemişler anlamadım. Eğer kutu çok karışıksa ve hangi kablonun kime gittiğini bulamıyorsanız bir elektrikçi çağırıp düzenletebilirsiniz. Dolabın komple değişimi için ilçenizdeki TurkTelekom müdürlüğüne dilekçe verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

15 yıllık binada ankastre kutusu sağlamdır, neden değiştirmesini istemişler anlamadım. Eğer kutu çok karışıksa ve hangi kablonun kime gittiğini bulamıyorsanız bir elektrikçi çağırıp düzenletebilirsiniz. Dolabın komple değişimi için ilçenizdeki TurkTelekom müdürlüğüne dilekçe verin.

Bilmiyorum ki hocam bana pek mantıklı gelmedi. İki kez başvurdum, iki kez reddedildi bu sebepten dolayı. Ne yapmam gerek bu durumda. Türk telekom vdsl altyapıyı vermek mi istemiyor, olay nedir anlayamadım. Türknet kullanıyorum. BTK'ya başvursam mı acaba?

• sagropa kullanıcısına yanıt

VDSLi vermek istememeleri daha mantıklı , zaten sen geçiş yapacaksın, kutuyu kimse ellemeyecek ki

• quote:

VDSLi vermek istememeleri daha mantıklı , zaten sen geçiş yapacaksın, kutuyu kimse ellemeyecek ki

Şuan 16 mbit Adsl kuulanıyorum. Altyapı yeni değişti. 75 mbps hız alınabiliyor altyapıyı sorguladığımda. Türknet VDSL altyapı için VAE'ye geçtim. Türk telekom tip9 kabin dolabı getirdiği için Türknet başvuruyor, Türk Telekom'da ankastre problemli diyerek reddediyor. Benlik bir durum yok hocam burda. İnternet sağlayıcım Türknet. Türknet'in gerekli işlemlerini yapması lazım.

Heee siz YAPAdan VAEye geçmeye çalışıyorsunuz şimdi anladımm. TurkTelekom görevlileri gıcıklık yapıyor işte, ankastrede isteseler kablonu bulurlar ama bulmak istemiyorlar, port açmaları lazım sana yeni dolapta, port için uğraşmak istemiyorlar falan filan. Sorun teknik değil, Telekom Ekibinin keyfi istemiyor anlayacağınız

• quote:

Heee siz YAPAdan VAEye geçmeye çalışıyorsunuz şimdi anladımm. TurkTelekom görevlileri gıcıklık yapıyor işte, ankastrede isteseler kablonu bulurlar ama bulmak istemiyorlar, port açmaları lazım sana yeni dolapta, port için uğraşmak istemiyorlar falan filan. Sorun teknik değil, Telekom Ekibinin keyfi istemiyor anlayacağınız

Bu durum keyfi mi diyorsun hocam? Türknetin bana söylediği Bina için ankastre kutusunun arızalı olduğu bilgisi doğru değil yani, öyle mi? Btk ya şikayet etsem türk telekomu sonuç alır mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam ankastre kutusunda bir aygıt yok ki, sadece sokaktan gelen kabloların sizin binanin içindeki kablolar ile birleştiği bir ek parçası orası. Yani en fazla kablolar çok karışırsa hangi kablo hangi daireye gidiyor onu bulmak zor olur,o da çözülmeyecek bir şey değil yani koskoca telekom ekibi bunu halledebilirdi. ama yapmak istemiyor

hocam, türknet'i iptal ettirmeden yeni taahhütsüz bir yere abone olun(millenicom / netspeed gibi). yeni porttan verecekler size. hızda değişiklik olursa eski türknet aboneliğinizi iptal edip yeni portunuzdan türknet'e geçiş yapın türknet istiyorsanız.

• Yapa altyapısı olduğu için geçiş olmuyor. Zaten sıkıntımız VAE sorunu. Türknet VAE geçişi sağlamıyor. @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 15 Temmuz 2021; 21:38:12 >

hocam geçiş yapmayacaksınız, netspeed bağlattıktan sonra türkneti iptal edeceksiniz komple. sonra netspeed'den türknete geçiş yapabilirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jcassa

hocam geçiş yapmayacaksınız, netspeed bağlattıktan sonra türkneti iptal edeceksiniz komple. sonra netspeed'den türknete geçiş yapabilirsiniz isterseniz.

Benim işim internetle olduğu için şimdilik Türknetle devam edeceğim. Türk telekomu da BTK'ya şikayet ettim. VAE'ye geçiş izni vermiyor, Türknet'in bana söylediği bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.