teşekkürler hocam güzel bilgilendirme olmuş inceliyorum |
Binance Kripto Para Borsası Rehberi [Anakonu] (2. sayfa)
-
-
hallettim teşekkürler
Edit: mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 19 Şubat 2021; 23:16:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözen var mı? -
Ehliyet yükledim ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam bilgiler için emeğinize sağlık
-
teşekkürler hocam iyice öğrenip başlamayı düşünüyorum
-
şuan chz alınır mı sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Bşuan chz alınır mı sizce ?
sanmam hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !sanmam hocam
Alıntıları Gösterchz bu kadar artmamişken gidip ada almiştim. zarar etmedim ama chz alsaydim iyi kazanicaktim
YTD
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Bchz bu kadar artmamişken gidip ada almiştim. zarar etmedim ama chz alsaydim iyi kazanicaktim
YTD
Alıntıları Gösterchz düşsün de alayım diye beklemekten yaşlandım
-
güzel bilgiler hocam ama hala güvenemiyorum şu coinlere ileride bakıcam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !chz düşsün de alayım diye beklemekten yaşlandım
Alıntıları Göster4 martta buraya yazicağima alsaydim keşke
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B4 martta buraya yazicağima alsaydim keşke
Alıntıları GösterArkadaşı dinlemeyip alsaydın şimdi zengindin (tabii yatırdığın miktara göre).
-
telegram grubunu kapatıp reddite kaymış yatırım grubu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emperor Karl FranzArkadaşı dinlemeyip alsaydın şimdi zengindin (tabii yatırdığın miktara göre).
Alıntıları Gösterdayanamadim sabah 4.60 dan aldim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Echoéstelegram grubunu kapatıp reddite kaymış yatırım grubu
link var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Blink var mı
Alıntıları Göster
-
Herkese selamlar. Ben az önce uygulamayı indirdim. Kimlik bilgileri filan istiyor güvenilir mi ? Ne yapmalıyım bilgi veren olursa çok iyi olacak. Hiç girmesem mi bu işlere yardımcı olursanız çok dua ederim :) Birde en az kaç tl atıp deneyebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey nasılsın adamım seni meşgul ettiğim için özür dilerim ama mining işleri ile ilgilendiğini biliyorum :) O yüzden bu
sitelerden biri senin dikkatini çekebilir bu sitelere üye olarak sen de para kazanabilirsin
Evde oturarak para kazanmak istiyorsan bu sitelere bi bakmanı tercih ederim. Şimdiden bol kazançlar!!
https://dogespro.com/register/39334629
https://dogecoin.ac/index.php?refer=34970
-
Arkadaşlar Binance sağlam borsadır ben senelerdir oynuyorum kazandım kaybettim totalde kardayım ama hiçbir sorun yaşamadım.
Bu linkten kayıt olursanız yeni gelicek arkadaşlar ömür boyu alım satım yaparken %10 komisyon kazanıcaklar aynı zamanda %10 da ben kazanıcam yani hem size hem bana yaramış olucak, referanslı üye olmak her zaman avantajlı oluyor önyargıyla bakmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X