Aradım ekipler bilgilendirme yapacaklarmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
@XpressMusic34 Evet baz istasyonu var Benim fiber yalan oldu galiba
-
Superonline genelde böyle yapıyor zaten baza çekip evlere vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam akıllı iş yapsalar şaşardım zaten bir anda heveslenmiştim
-
Bizim buralara da aralıkta çektiler ocakta taşeron firma çalışanıyla görüştüm şubat için evlere de gelecek dedi getirmediler bize de, bir çok şehirde ve bölgede böyle sadece istasyonlara çekip evlere vermiyorlar.
Bi 10 sene bekleriz heralde evlere gelmesi için bizim burda 6 7 senedir duruyor baz istasyonu ve fiber
-
10 sene beklesek bile gelmeyebilir, istasyona çekilen ile evlere çekilen fiberler tamamen birbirinden bağımsız işliyor sanırım Superonline tarafında yani evlere getirmek için başka bir çalışma yapıp tekrar hat çekmeleri gerekebilir.
Ben TT'nin bu yıl yapacak olan fiber projesini bekliyecem ozaman yapcak bir şey yok TT'den devam hiç olmazsa adamlar karşılık veriyor sağolsunlar bu yıl fiberi çekicez dediler beklemekteyiz.
-
Müdürlük yakınsa gidip bilgi alın derim şu an proje çizilme zamanları birkaç haftaya da onay ve bütçeler gelir, ben de geçen sene görüştüğüm de bu sene dediler ama müdürlüğe gitme şansım olmadığı için soramadım pek de umudum yok sokakta sekiz yıldır var sekiz yıldır bekliyorum fiberi.
Ek olarak bölgenizde farklı firmaların altyapısı varsa Vodafone, TurkNet, Türksat gibi onlarla da görüşün derim.
Ceo ümit oral'a yazdım ve bir çok yere şikayet ettim beni il müdürlüğün'den aradılar ümit bey bizleri yönlendirdi denildi ve bu yıl olmayacak denildi ardından aynı gün saat 16 civarı geri aradılar bu yıl proje kapsamına girdiniz fiber bu yıl gelicek denildi müdürlüğe gitmeme gerek var mı dedim yok dediler zaten bize bildirdiler dediler.
-
Hayırlı olsun inşallah gelir
İnşallah herkese nasip olur.
-
Siz yine de başvurular yapın belki o fiber hattan bağlantı verebilirlerse binaya verebilirler.
-
Gün içerisinde 3 kez aradım sizi arıyacaklar denildi ama aramadı kimseler bu fiber kablo baz istasyonunda var ise her türlü fiberide koyarlar mantıken baza çekiyonuz bari birde kutu'ya konulcak kablo çekin ya bu kadar zor olmamalı peki söyle bi durumda var bizim mahallemizde sadece bizde baz var diğer binalarda yok ama o rogar kapatları ve ankstre kutulatı bütün binaların önünde var 2018 yılında mahallemize gelmişti hatta kazı çalışmalarında levhası vardı süperonline'nin fiber altyapı getirdik diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgenize bakan Superonline bayisi biliyordur hocam bu çalışmaların kapsamını vesaire. Onlarla temasınızda daha net bilgiler edinirsiniz
Bu arada meraktan sormaktayım hocam aylık veya yıllık baz istasyonu kirasından ne kadar alıyorsunuz?
-
ben de daha yeni teklif alan bir arkadaşın teklifini paylaşayım hocam.
800.000 TL peşin para
80.000 TL aylık kira ücreti
Vodafone
Hocam sen ciddi misin? İl ilçe neresi? Bu nasıl bir para?
-
Hocam valla bir Telegram grubundaki arkadaş yazmıştı şehrini şu an hatırlayamadım aralık ya da ocakta almıştı bu teklifi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X