Şimdi Ara

Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim caddeye 13 yıl önce hattı çekti adamlar. Geçen sene BTK dan sordum. Solun verdiği cevap çok yakında hizmetimiz gelecek oldu :) kopyala yapıştır cevap. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt

SuperOnline'ın altyapısı yaygın hocam. Baz istasyonlarına birçok yerde fiber götürüyor artık. Yuvarlak olanlar hem omurga hem müşterilere giden fiberlere ulaşmak için. Nereden girdiğimi anlamadığım tarla yolunun ortasında bile bu yuvarlak menhollerden görebiliyorum burada. Apartmana bağlantı vs. yapılacaksa o zaman küçük kare kutuları koyuyorlar.

• Bir sorun yok ustadlar sorun olsa rogar'dan neden çeksinler binamıza ve baz istasyonuna demi, bizim burada müstakil ev hiç yok.

• Bizim mahallemize 6 7 sene oluyor kazı çalışması altyapı :D

• sis651 kullanıcısına yanıt

İşte bizim caddede 13 yıldır küçük kare kutular var ama apartmanlara alt yapı vermemişler.

• Bizim binamıza çekilmesine rağmen bir s.. yapamıyor rezill herifler.

O küçük kutu olanlar baz istasyonuna oluyor anladığım kadarıyla aralıkta bizim buraya da çektiler ama evlere çekmediler sanırım evlere olması için yuvarlak kapaklardan olması gerekiyor diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme arkadaşlar sabah btk, kdk, ve açık kapıya, yeniden yazdım şikayetimi sansürline'nin yaptığı zülümü anlattım, atar yaptım heriflere gelin alın kablonuzu alın diye bana gelen cevap saat 17:42 gibi beni aradılar mahallenizde aktif fiber altyapının olmadığını ama 2 veya 3 gün içerisinde ekipler gelip fiber işlemini tamamlıyacaklarmış bunlar böyle dilden anlıyor ama gelirler mi bilemem Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım 

.

Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3536 -- 15 Şubat 2025; 23:3:14 >

• the3536 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun inşallah olur, keşke bende de böyle bir şey yapsalar benim binaya da 40 metre ilerdeki kaldırım köşesinde Superonline kapağı var yeni çektiler.

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

Kankam denesene şansını sürekli darla sansürlineyi şikayetleri et btk ve birçok yerlere emin ol güzel haberler gelir sanada benimde hiç ümidim yoktu vallaha ama sürekli darlıyordum hem türk telekomu hemde süperonlineyi başka çaremiz yok, yok deseler bile yeniden denicez yapçak birşeyimiz yok yani inşallah sende sonuç alırsın banada gelcekler mi gelmicekler mi bilmiyorum ama görücez yine bilgilendiririm.

Benim şehrinde Superonline bayisi yok, yani onun gelmesi şu an için imkansız.
    Türk telekom’u da çok darladım ama bir sonuç alamadım o yüzden peşini bıraktım.
    Hayırlısı olsun sizin için inşallah en kısa sürede gelir.

• Müdürlüğe gittin mi peki kişi talepleride önemli ne kadar çok kişi talep ederse okadar hızlı reaksiyon alıyorlar ben bizim binadan herkes'den talep almıştım, bu arada izmir'de bile 3 veya 4 bayisi var eskiden böyle değildi çok bayi vardı şimdi hiç yok neredeyse, bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz'da bayisi yok şaşırtıcı en azından her bir ilde 1 tane olması lazım.

Niğde’de yaşıyorum.
    Telekom için müdürlüğe iki kez gittim bizim buradaki müdürlük çok enteresan bu işlerle ilgilenen birisi var önüne gelen herkesle kavga ediyor sürekli bir tartışma çıkarıyor altyapı çektirmemek için uğraşıyor.
    Benim sokak %80 oranında fiber sadece sokağın üst tarafı yani benim bulunduğum bölgede yaklaşık yedi tane bina kaldı haricinde arka sokağım ve karşı sokaginda tamamen fiber geçen sene benim sokaktaki iki binayı dönüştürdüler ama bizim buraya el sürmediler daire sayısının az olduğunu söylüyorlar ancak birkaç ay önce kilometrelerce uzaga bir köye fiber götürmüşler.

Köyün siyasi torpili vardır.

Çok ilginç, bizim apartman'da bile 5 daire ama fiberi getireceklerini söylediler bence sen bir kaç bina dolaş dilekce al fiber getirtmek için sizlerden imza tel no ismin talep ediyorum diyin konuya açıklık getir durumları anlat aklı olan zaten sıcak bakar bu arada arkadaşın dediği gibi siyasal torpil vardır yoksa öyle birşeyin imkanı yok.

Orasını bilemem, her hafta müdürlüğe giderek darlamış her hafta ayrı bir tartışma yaşadığından bahsediyordu arkadaş.
    Ama belediye başkanına ve muhtara çıktığını da söyledi.

Etrafta yaşlı var genellikle imza toplamak mümkün değil toplasam da getirmez bunlar.
    Buradaki müdürlük herkese böyle davranıyor ne zaman gitsem o şahsın odasında bir tartışma oluyor.

Hocam size tavsiyem bu tarz resmi yazışmalarda usluba çok dikkat etmeniz yönünde olur açıkcası.

Ozaman o müdürde sıkıntı var hiç mi kimse şikayet etmez o kişiyi arkadaş sende ceo umit bey'e yazabilirsin durumu anlat o kişinin nasıl davrandığını.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.