Ustadım artık bende uslup filan kalmadı vallahi insanı çileden çıkardılar neler yaşadım az çok biliyorsunuz, kaç kez aradım müşteri hizmetlerini ve şikayetlerimi dile getirdim sonuç çıkmadı ama şimdi ne oldu böyle bir sonuça vardılar ya çok darladım yeter dediler yada benim gibi talepler oluştu mahallemizde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım (5. sayfa)

-
-
Hocam siyasi birisi yardımcı olmuştur. Yoksa kimseyi takmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben köyüm için elliden fazla imza topladım verdim. Proje çizdiler. Proje onaylanmıyor. Ama sen yine de imza topla ver. Bir başlangıç yap. Muhtar falan görürsen ona da söyle.
Bu arada benimki köy değil hocam şehrin çok merkez bir Mahallesi’ndeyim bakır kablo havadan geliyor hali hazırda istenirse havadan bile fiber çekilebilir proje onaylanmama durumu olduğunu sanmıyorum buradaki müdürlük genellikle eski yeni fark etmeksizin site görünümlü yerleri öncelik veriyor oralarda da genelde pek kullanan yok.
Muhtara sordum benim yapabileceğim bir şey yok onlar kendileri çeker şeklinde cevap vermişti geçen sene eylül ayında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp-1905 -- 16 Şubat 2025; 20:16:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu müdür değil bu arada proje müdürü sanırım ayrı birisi ama onunla pek görüşülmüyor altyapı işleriyle bu kişi ilgileniyor aralarında bir iş dağılımı yapmışlar sanırım.
Ümit Önal‘a da bayağı yazmıştım ama olumlu dönüş yok maalesef geçiştiriyorlar.
Ümit bey ne cevap verdi linkedin'den onaylı doğrulandı alman lazın cevaplara öyle dönüyorlar.
Onaylı hesap sahibi değildim ama dönüş aldım, ilgili birimlere ilettim iletişime geçecekler diye bir şey yazdı sonra aradılar işte bölgenizde altyapı yok falan dedi geçiştirdi kapattı.
altyapı yok ise getirmek zorundular en azından birşeyler yapmak istemeleri lazım yardımcı olmak amacıyla, ha olmaz ise valla tek çaren ozaman kapı kapı dolaşmak eğer kayda değer birşeyler istiyorsan yaşlı filan dinlemiyecen sadece ad soyad tel no imza yetetiyor tc kimliğe gerek bile yok.
-
Vdsl var
Hız ne alıyorsun?
8 snr 86-87mbps
Merhaba hocam inşallah sıkıntınız en kısa sürede giderilir bu konudan gelişmeleri yazarsınız
-
İnşallah hocam yine aktarıcam bilgi.
Güncelleme, merhaba arkadaşlar süperonlinenin kurulum için gelceklerini belirtmiştim ve 02.24.2025 tarihinde Türkcell karel ekipleri geldi binayı incelemeye resimler filan çektiler ayrıntılı olarak binanın hem içini hem dişinı sonra protokol ve btk kodu filan oluşturulcakmış tamam dedim ve gittiler 30dk sonra beni proje ekip müdürü aradı teyit etmek için adresimi ve kaç daire olduğunu sordu bende 5 katlı bina dedim sonrasında tamamdır ben projeyi çiziyorum sizinle en kısa zamanda tekrar iletişime geçicem dedi bende tamamdır dedim ve uzun sürer mi diye sordum, valla hiç belli olmaz 1 haftada sürer 1 ayda sürer dedi proje müdürü yani işlem tamam gibi proje çizilip kurulum olucak artık sanırsam, bu proje kapsamını tecrübe edilen arkadaşlar varsa süreçi anlatıcak sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X