Merhaba arkadaşlar Bizim mahallemizde bütün binaların kapısının önünde Süperonline fiber/Optik rogar kapakları ve ankestre kutusu mevcut ve benim kapımın önünde resimde yüklediğim Fiber/optik'ler var müsteri hizmetlerini aradık inceleme yapılacak denilde ama 5 gündür inceleme sürüyor bir sonuç alırmıyım açık kapı ve türkcellmüşterihiz x hesabından da yazdım ve bana verdikleri cevap resimde yükledim resini zin incelen ![]() ![]() mesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamamlanınca sizinle iletişime gAdresinizin incelenmesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamamlanınca sizinle iletişime geçeceğiz. ![]() ![]() ![]() Adresinizin incelenmesi için gereken kaydı oluşturduk. İnceleme tamalanınca sizinle iletişime geçeceğiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3536 -- 3 Şubat 2025; 21:34:55 > |
Binanım önünde süperonline fiber rogar kapağı var yardım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunlar genelde baz istasyonu için oluyor ama yine de bilemiyorum. Şansınızı deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum ama öyle olsa baz istasyonu demezler mi bu resimleride attım evet var dediler ama altyapıda göstermiyor sadece binaya kable çekilcek denildi incelemeye gelceklermiş ama 5 gündür gelen giden yok
-
yenimi konuldu? Sanki uzun zamandır oradalar..
Evet 5 sene rahat var
-
Yani demek istediğim muhtemelen baz istasyonu içindir. Ama yine de ümidini kırmak istemem umarım gelir.
İnşallah gelir hepimizin hakkı hızlı internet kullanmak 5 gün oldu gelen giden yok hayırlısı bakalım inşallah gelirler
-
Superonline ise ki öyle görünüyor çok sevinmezdim
Abartmıyorum Şakada yapmıyorum superonline a bi abone olan bi abone olmayan pişman
Çok çok zor durumda değilsen mecbur değilsen uzak durmaya çalış
Araştırma yaparsan ne demek istediğimi anladın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demiyorlar,aralıkta buralarada çektiler ama baz yada iss için olup olmadığı söylenmiyor.
o kadar mı kötü ya bi fiber getirtmek
-
Fiber olduğunu söyledi müşteri hizmetleri
-
Fiber zaten kapağın üstündeki yazıdan belli oluyor ama evinize gelip gelmeyeceği hakkında bölgedeki bayiden bilgi alın bence
Valla gitmeyi çok istedim ama geçiştirirler diye biraz çekiniyorum biraz uzak süperonline bayisi
-
Aramayı deneyin isterseniz
Yarın arıcayacağım bilgilendiririm teşekkürler.
-
-
Superonline altyapı sorgusunda ne çıktığına baktınız mı?
evet superonline fiberi bu, binanıza bu kablo geldiyse gerisi basit ekipler sırayla işlemleri yaparlar kutuyu takıp dairelere kadar kablo çekmek gibi çok uzun sürmeden getirirler
-
Sorgu'da çıkmıyor ama sadece vdsl çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- onnet nedir
- türk telekom fiber kablo koptu
- 10 mbps internet hızı nasıl
- superonline modem iade nasıl yapılır
- lg8245x6-50 şifre
- mobil veri çekmiyor
- statik ip nedir
- internetim çok yavaş
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X