Merhaba arkadaşlar , bio ritmik largo çoğunuz biliyordur Melih DUYAR'ın setini istemiyorum sizlerden sadece bio ritmik largo yani beyinsel işlevleri (14 hzye) getiren yanılmıyorsam müzikler bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi ?
bana da lazım mesajım bulunsun
1 JS Bach – Suite 3 BWV 1068: Air 2 Vivaldi – Guitar Concerto: Largo 3 JS Bach – Clavier Concerto BWV 1056: Largo 4 Albinoni – Oboe Concerto Opus 9/11: Largo 5 Handel – Water Music, Suite 1: Air 6 Vivaldi – Four Seasons, Winter: Adagio 7 Wassenaer – Concerto 4: Adagio- Allegro
bir de 'mozart k 448' yazın youtubea
çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo
1 JS Bach – Suite 3 BWV 1068: Air 2 Vivaldi – Guitar Concerto: Largo 3 JS Bach – Clavier Concerto BWV 1056: Largo 4 Albinoni – Oboe Concerto Opus 9/11: Largo 5 Handel – Water Music, Suite 1: Air 6 Vivaldi – Four Seasons, Winter: Adagio 7 Wassenaer – Concerto 4: Adagio- Allegro
seti var mı hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: Legendery
quote:
seti var mı hocam ?
8 Tane yetmiyor mu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Legendery
quote:
seti var mı hocam ?
8 Tane yetmiyor mu
Ben setini merak etmiştim daha önce kullanmadım hiç
beyler zamanında biz de sizin gibi araştırdık yok hızlı okuma teknikleri yok bioritmik largo konsantrasyon arttırıcı müzik yok mega inovasyon teknikleri vs vs adam gibi çalışın olursa olur olmazsa olmaz şu zırvalarla uğraşacağınıza 1konu öğrenseydiniz emin olun çok daha öndeydiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ornitin
beyler zamanında biz de sizin gibi araştırdık yok hızlı okuma teknikleri yok bioritmik largo konsantrasyon arttırıcı müzik yok mega inovasyon teknikleri vs vs adam gibi çalışın olursa olur olmazsa olmaz şu zırvalarla uğraşacağınıza 1konu öğrenseydiniz emin olun çok daha öndeydiniz
Bu ülkeye en büyük zararı her zaman bilgi sahibi olmadığı konuda,atıp tutanlar,insanları yönlendirenler vermiştir.ders çalışan adamın bunlara ihtiyaci yok zaten.bu setin amacı ders çalışmakta ,dikkatini toplamakta zorluk çekenlerin konsantrasyon eşiğini artırmak.dünyanın her yerinde psikiyatrlar bu yöntemi kullanıyor hastalarında.ben de mat-geo çalışırken kullandım müziğin sesi hafif olmak sartıyla gözle görülür bir farkın olduğu kesin.2 gün sonra pek ihtiyacın olmuyor zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme