Arkadaşlar şöyle bişey gördüm ara ara kaydadeğer kuponlar fırsatlar oluyormuş, AÖF öğrencileride faydalanabiliyor sistemden paylaşmak istedim. Bi'öğrenci, öğrenciliğini anında doğrulayarak alışveriş sitelerinde, mağazalarda ve yeme-içme-eğlence mekanlarında öğrenci indirimleri ve fırsatlar sunar. https://biogrenci.com/firsatlar Refli Link: Refsiz Link: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 26 Ağustos 2024; 13:33:23 > |
Biöğrenci.com Fırsatları
-
-
Cebinde 1000 tl si olan bi’öğrenci buralara pek uğramas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 9 Ekim 2023; 16:33:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 gb aylık mıdır yoksa her ay mı anlamadım ama 10 kişiyi davet gerekliymiş.isteyen olursa davet gönderebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bi öğrenci güvenilir mi peki yani güvenebilirmiyim TC istiyor o yüzden soruyorum yardımcı olurmusunuz ben hiç bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemi muhtemelen e devlet üzerinden alıyorlar. Güvenilmez olmaz e devlet sistemini kullanmazlardı diye dusunuyorum.
Ogrencilik dogrulama falan otomatik sizi taniyor sistem cunku kurumlardan bilgi cektiklerine gore guvenli olmasi gerekiyor .
@366.gün hocam fırsatlar baya degişmiş güncelle artik vaktin olursa konuyu 🙂
O zaman ne yapayım hocam yani güvenilir bir uygulama demi peki hangi fırsatlar ve indirimler var
Ona bisey diyemem hocam o sizin tercihiniz. Firsatlari bilmiyorsaniz niye uyelik icin arastirma yapiyorsunuz ki?
Once firsatlara bakin isinize yarayan bisey yoksa zaten uyeligede gerek yoktur.
Merhaba ben bi öğrenci uygulamasına baktım peki güvenilir bir uygulama mı
güvenilir
-
Peki uygulamada indirim ve fırsatlar sürekli oluyormu
sürekliden kastınız nedir tam anlayamadım
-
Yani indirim ve fırsatlar uygulamada yapılıyormu anlamında sordum mesela indirimlerde indirim kodumu veriliyor bilmediğim için soruyorum
biogrenci genelde indirim kodu veriyor ya da ücretsiz yapan kodlar dağıtıyor. size tavsiyem indirimler ve kampanyalar için bu uygulamadan ziyade donanımhaber sıcak fırsatlarlardaki konuları takip edin.
-
Peki uygulamada indirim ve fırsatlar var demi
evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X