Şimdi Ara

Biontech Aşısı Sonrası Pıhtı Oluşur Mu? | Aşıdan Önce Aspirin Kullanmalıyı Mıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemlerde bana en sık sorulardan birisi; koronavirüs aşısı olduktan sonra pıhtı oluşur mu? Bu videomda koronavirüs aşı çeşitlerinden ve pıhtı oluşur mu, sorusunun cevabını yanıtlayacağım.

Yapılan araştırmalara göre Biontech aşısının pıhtı oluşturma oranı oldukça düşük.

Koronavirüs geçiren kişilerin pıhtı riski, sağlıklı topluma göre 100 kat ve aşılı olanlara göre 10 kat daha yüksek olduğu da ortaya çıkmış.

Son olarak, koronavirüs aşılarından önce aspirin kullanmak faydalı mı, bu sorunun da cevabını gelin hep birlikte öğrenelim.

• Merhaba hocam çok faydalı bilgilendirme olmuş emeğinize sağlık. Bende yaklaşık 3 ay önce 3.doz biontech aşısından 1 hafta sonra dvt oldum, ilaç tedavim hala sürüyor. İşim gereği sürekli bilgisayar başındayım sanırım onunda etkisi var. Çevremde de aşı sonrası pıhtı oluşumu, kalp damar sorunu yaşayan kişiler olduğunuda duyuyorum. Burada aşı olurken sanırım kar/zarar hesabı yapmak lazım uzun vadede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer markaların ürünlerinde pıhtılaşma olabilir ama Pfizer'de kesinlikle pıhtılaşma olmaz. Olsa bile esas sebebi koviddir, Pfizer'in sorumluluk almaktan kaçtığı aşısı değildir.

Lütfen şu ilaç firmalarının ürünlerini pazarlayan sözde doktorları takip etmek yerine gerçekleri söyleyenleri okuyun biraz.

Pfizer'in yıllar sonra yayınlamak istediği ancak mahkeme kararı ile yayınlanan yan etki listesini okuyun..kandırılmayın.

Biontech Aşısı Sonrası Pıhtı Oluşur Mu? | Aşıdan Önce Aspirin Kullanmalıyı Mıyız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.