|
BioNTech'in geliştirdiği konteyner fabrikalar Afrika'nın aşı umudu olacak
-
-
GIDA İÇİN BÖYLE BİR ÇABANIZ YOK AFRİKADAN ELLERİNİZİ ÇEKİN AŞINIZ HAYIRLI OLSAYDI PARAYLA SATARDINIZ
-
İlaç baronları ya kobay avında ya da sağmal inek peşinde...
Kibar bir atasözümüz vardır: "kimse binmeyeceği eşeğin önüne ot atmaz"
-
yani afrika nüfusu azaltılacak.... güzel plan.
-
maalesef parası olmayanlaran bu dünyada yaşama hakları yok.
-
Güzel ama geç kalmış bir plan maalesef. Çok daha önceden yapılmalıydı.
-
Ne alaka? Sigara, alkol ve uyuşturucu da parayla satılıyor hatta alkol ve sigara üretimine bizzat devletler açık açık destek çıkıyor. Hadi alkol neyse de sigara her türlü zarar ama parayla satılıyor. Ayrıca Afrika'nın zubugubuhubu bölgesindeku kurrayarra köyünde açlık çeken adama zaten aşı maşı yine ulaşamayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyamet sonrası dünyada loot noktaları
Beyaz adamın afrika planları..
Container ile Bitontech 'i birleştirerek yaptıkları Biontainer sözcüğünden sonrasını okuyamadım cunku beni bir gülme aldı :) Leman Fırt Çarşaf 'a gerek yok, komedi burada :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aşı olursanız cok iyi olacaksınız gibi medya kampanyasına da başlamışlardır :)
-
Babannesi kaç yaşında ölmüş?
Yaptığı "algıya" zeval gelmesin diye ondan hiç bahsetmiyor.
Ha hikaye komple palavra da olabilir. Bir de o var.
Twitter 'da örneğin sayın Tayyip Erdogan 3.doz aşıyı oldum diye gönderi gönderdi :) Sonra "hafif corona oldum" diye gönderdi :) Twitter gönderilerini gerçek sanıp paylaşan birini kale almanın yanlış olduğunu düşünüyorum :)
Birkaç sebepten ötürü bir sürü insanı blokladım. Ya burası forum, bari komplo teorisyencileri engellemeyeyim diyordum ama yok dayanılacak gibi değil. Gerçi bazılarını başka konularda da bloğa değer bulup bloklamışım. Bu konuda da blok basmakta haklı olduğumu bana tekrardan ispatladılar sağolsunlar. Komplo teorilerini doğru kabul edip hayatlarını buna göre şekillendiren insanların bana katacak bir şeyleri olduğunu düşünmüyorum.
Dünyada ilk salgın bu salgın değil, ilk aşılara karşı çıkan da bunlar değil ama gel gelelim salgınlar geçiyor, aşılar olunuyor ve bunların dediği hiçbir şey gerçekleşmiyor. Biri de yazmış aşı olanların gelecekte çok kötü şeyler bekliyor falan diye. Komedi cidden. Adam 20 yıl sonra trafik kazasından ölse aşıdan diyecekler herhalde. :) Ki böyle olacak, adam 10 yıl sonra kalp krizi geçirip ölecek. Zamanında 4 doz aşı olmuştu, ondan diyecekler. :D Bunlar yaşanacak.
Hadi ilk zamanlar güvenmemenizi anlarım ama aşı çıkalı ne kadar süre olmuş. Birçok ülkeden raporlar geliyor vs. Yan etkilerinin çok az olduğu ve tedavi edilebilecek yan etkiler olduğu da gözlemlendi. Aksi yönde bir tane bilim dünyasına sunulmuş araştırma, makale yok. Hadi uzun vadeli yan etkisi olabilir diyelim. Buradaki uzun vadeden anladığınız 1-3-5 yılsa üzgünüm. Aşıların yıllar sonrasına etki eden yan etkisi olamaz. Hele 10-20 yıl sonrasına etki edebileceğini düşünüyorsanız -ki düşünüyorsunuz- vay halinize. :) Mümkün olmayan bir şeye olabilir gözüyle bakıyorsunuz :D Hatta olabilir değil olacak gözüyle bakıyorsunuz. Gerçekten bilim dünyasındaki tüm bilim adamları size saygı duruşunda durması lazım. Bravo yani. Hiçbir kanıta delile dayanmadan böyle konuşabilmek için insan üstü bir varlık olmak lazım. He gerçi instada, facede orada burada konuşan ama bunu bilim dünyasına akademik bir şekilde sunamayan doktorlar var. Ama üzgünüm bilim sosyal medyada yapılmaz. Sonra bunların gönderileri kaldırılınca "Bak işte kaldırdılar, demek ki dediğimiz gibiymiş" kafasına giriyorlar. Sen aslı astarı olmadan böylesi bir konuda, orada burada milleti yanlış bilgilendirirsen olacağı buydu. Ne bekliyorsun?
Afrika'nın nüfusunu azaltacaklarmışmış. :D Hahaha.
-
AŞI/VİRÜS/PCR/MASKE/HES bunlar palavradır ve bunlara inananlar beyinsiz veya satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 20 Şubat 2022; 2:7:59 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
GIDA İÇİN BÖYLE BİR ÇABANIZ YOK AFRİKADAN ELLERİNİZİ ÇEKİN AŞINIZ HAYIRLI OLSAYDI PARAYLA SATARDINIZ
|
İlaç baronları ya kobay avında ya da sağmal inek peşinde... Kibar bir atasözümüz vardır: "kimse binmeyeceği eşeğin önüne ot atmaz" |
yani afrika nüfusu azaltılacak.... güzel plan. |
Benzer içerikler
- gemini ücretsiz mi
- repost nasıl yapılır
- 1 telefonda 2 whatsapp
- telegram premium ücretsiz
- tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X