Şimdi Ara

Bios Bile GELMİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_71374963/tm.htm KASANIN RESMİ ŞU ANDA İÇİ BÖYLE DANIK DEĞİL FAN AYARLAYICI AYGITI ÇIKARTTIM

Merhaba Arkadaşlar benim sorunum şu ben kasamın içini temizledim rutin yaptığım bir olay ama bu sefer dedim işlemcinin oralarda baya tozlanmıştır bi silelim hay silmez olaydım yanlış anlamayın işlemciyi silmedim ama yerinden çıkarttım
    kuru mendille bastırmadan dokundurdum sadece üzerine işlemci fanınıda anakarttan çıkarttım onuda bi güzel sildim
    .Herşey güzel gidiyodu takarken işlemci fanının o anakarta takılan plastikleri nedense anakarta oturmadı takamadım.
    İşlemciyi zaten silince hemen taktım anakarta
    İşlemci fanının plastiklerini inceledim ona nediyolar hala unutuyorum
    Neyse onu taktım anakarta ama biraz zorladım güç kablosunuda anakarttaki yerine taktım fanın
    neyse kasanın güç düğmesine bastım kasa çalıştı ama bios gelmedi ekran siyah duruyor
    işlemci fanı falan hepsi çalışıyor
    ama anakarttan bi biiiiiiipp diye bir süre ses geliyor sonra farklı bi ses hane uyku moduna alınca gelen ses işte o geliyor
    sonra kasa kapanıyor hepsi toplam 1.5 dakika falan sorun nedir acaba ?

Şimdiden Teşekkürler

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.