Şimdi Ara

Bios dan ekran kartı Ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA BENİM EKRAN KARTIM ONBOARD OLDUGU İÇİN KENDİ RAMI YOK . RESMİ AŞAĞIDA BEN EKRAN KARTIMIN RAMINI YUKSELTMEK ISTIYORUM . BIOSTAN YUKSELTILEBILDIGINI DUYDUM AMA NASIL YAPACAGIMI BILMIYORUM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueGuardians

güncel
    Yükseltince de aynısı oluyor yani performans ARTMIYOR o yüzden bence cevaplandırdım sorunu.
  • quote:

güncel
    Zaten kullanılabilir grafik belleği olarak sistem 1270 mb ayırmış. İhtiyaç duydukça kendisi o miktar kadarını kullanacak ama o/b grafik çipiyle o bellek hiç bir zaman dolmaz.

Ayrıca yükseltmeyi istemekteki amacınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Zaten kullanılabilir grafik belleği olarak sistem 1270 mb ayırmış. İhtiyaç duydukça kendisi o miktar kadarını kullanacak ama o/b grafik çipiyle o bellek hiç bir zaman dolmaz.

Ayrıca yükseltmeyi istemekteki amacınız nedir?

Alıntıları Göster
    yükseltmene gerek yok
  • quote:

güncel
    ramini arttırsanızda hiç bir işe yaramıyacak sadece ramden yiyecek yani bu ekran kartı isterse 4gb olsun hiç birşey yapamaz film ve internette gezinmek dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

ramini arttırsanızda hiç bir işe yaramıyacak sadece ramden yiyecek yani bu ekran kartı isterse 4gb olsun hiç birşey yapamaz film ve internette gezinmek dışında

Alıntıları Göster
    ama bişi dicem 64 mblık bır ekran kartımı daha ıyı olur yoksa daha yuksek bır boyuttakımı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ama bişi dicem 64 mblık bır ekran kartımı daha ıyı olur yoksa daha yuksek bır boyuttakımı ?

Alıntıları Göster
    bide amacım en azından bır sımılator oyunu oynamak çünkü bayramda direksiyon seti alacağım . ama bide şöyle düşündüm benım onboard ekran kartlı birde masaüstü bilgisayarım var. ona ayriyetten ekran kartı almayı da düşündüm ama hangı ekran kartını alacağım konusunda hiç bi fikrim yok.
  • quote:

bide amacım en azından bır sımılator oyunu oynamak çünkü bayramda direksiyon seti alacağım . ama bide şöyle düşündüm benım onboard ekran kartlı birde masaüstü bilgisayarım var. ona ayriyetten ekran kartı almayı da düşündüm ama hangı ekran kartını alacağım konusunda hiç bi fikrim yok.

Masaüstü bilgisayarınızın özelliklerini, psu nuzu ve bütçenizi yazın.
  • quote:

quote:

Masaüstü bilgisayarınızın özelliklerini, psu nuzu ve bütçenizi yazın.

Alıntıları Göster
    bi dkk salona gidip bakıyım :)

• quote:

bi dkk salona gidip bakıyım :)

Alıntıları Göster
    intel atom cpu 230 1.60ghz 1.60ghz 0.99 gb ram

ekran kartı: intel 82945G express chipset family 96mb

psu nerden bakılıyor ? ve bütçem 100 TL
  • quote:

intel atom cpu 230 1.60ghz 1.60ghz 0.99 gb ram

ekran kartı: intel 82945G express chipset family 96mb

psu nerden bakılıyor ? ve bütçem 100 TL

PSU ya bakmana gerek kalmadı. O pc ile oyun oynamanız çok zor. Ama idare etsin iyi-kötü derseniz HD4670 gibi bir kart alabilirsiniz ve 2. elden 80,00 liraya bulunabilir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aa bide şey dicem benm birde kasam var ayrı onun ekran kartı güzel yani palit markası ama model falan bilmiyorum ana kartı yandı masaüstü bilgisayarın ana kartını kasaya takma gibi bi ihtimal varmı ben de ayriyetten bide 512 ve 256 mblık ramde var.
  • quote:

aslında ben bu laptopun ekran kartını değiştirmek istiyorum.

Öncelikle laptopunuza harici ekran kartı takılabiliyormu ona bakmak lazım ve sonrasında asıl sorun, harici bir ekran kartı bulmak. Türkiye'de Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. 2. El (çıkma) bulmanız lazım.
  • quote:

quote:

aslında ben bu laptopun ekran kartını değiştirmek istiyorum.

Öncelikle laptopunuza harici ekran kartı takılabiliyormu ona bakmak lazım ve sonrasında asıl sorun, harici bir ekran kartı bulmak. Türkiye'de Sıfır olarak satılmıyor diye biliyorum. 2. El (çıkma) bulmanız lazım.

Alıntıları Göster
    son yazdıgım mesajıda okurmusunuz ?

• quote:

aa bide şey dicem benm birde kasam var ayrı onun ekran kartı güzel yani palit markası ama model falan bilmiyorum ana kartı yandı masaüstü bilgisayarın ana kartını kasaya takma gibi bi ihtimal varmı ben de ayriyetten bide 512 ve 256 mblık ramde var.

?
  • quote:

quote:

?

Alıntıları Göster
    Sırf palit demekle olmuyor ki nasıl yardımcı oluyum. Tam modelinide söyleyin ki yardımcı olalım. Slot yapısı dahi farklı olabilir.

• quote:

Sırf palit demekle olmuyor ki nasıl yardımcı oluyum. Tam modelinide söyleyin ki yardımcı olalım. Slot yapısı dahi farklı olabilir.

Alıntıları Göster
    aslında denemiştim slotlar farklı uyum sağlamıyor. ama ekran kartını vs vs herşeyi 2. el olarak satsam yeni toplama bilgisayar alsam olabilirmi. bide siz mi geç yazıyosunuz bana mı oyle gelıyor. 20 dk da bır msj atıyosunuzda
  • quote:

aslında denemiştim slotlar farklı uyum sağlamıyor. ama ekran kartını vs vs herşeyi 2. el olarak satsam yeni toplama bilgisayar alsam olabilirmi. bide siz mi geç yazıyosunuz bana mı oyle gelıyor. 20 dk da bır msj atıyosunuzda

Alıntıları Göster
    Elinizdeki satılacak parçalar nedir?
  • quote:

Elinizdeki satılacak parçalar nedir?

Alıntıları Göster
    masaüstü bilgisayarrım var bide şu kasanın içine bir bakıyım neler var
    kısaca kasada anakart yandı ama masaüstü pcde anakartı foxcon kasaya bakıyım bi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.