Şimdi Ara

BIOS Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben MS-7309 anakartına sahibim.MSI nın kendi sitesinden yeni bios dosyalarını indirdim fakat o dosyalarla nasıl güncelleneceğini bilmiyorum. Birisi bana yardım ederse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• msı a ait bios update programı yardımıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios neden güncellenir? Sıkıntı varsa.. Sıkıntı varmı makinada?? Bence yok.. Bakın bios çok ciddi sıkıntı yaratabilir, bence hiç kurcalamayın..Kullanılamaz duruma getirebilirsiniz makinanızı benden söylemesi , ki bios güncelleme konusunda son derece acemi bir kullanıcı olduğunuz anlaşılıyor, ama yine de kolaylıklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAuxin

Merhaba arkadaşlar.
    Ben MS-7309 anakartına sahibim.MSI nın kendi sitesinden yeni bios dosyalarını indirdim fakat o dosyalarla nasıl güncelleneceğini bilmiyorum. Birisi bana yardım ederse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

güncelleme sakın cökerse anakart gider benim myle oldu 1 ayda geldi garantiden
  • MrAuxin kullanıcısına yanıt
    TAMAM AMA SORUMLULUK SANA AİT
    MSI
    1) İlk önce bir usb bellek yada diskete ihtiyacımız var.
    2) MSI in websitesi olanwww.msi.com.tr adresine girip “download” bölümüne giriyoruz. Çıkan seçeneklerden anakartımızın modelini seçiyoruz.
    3) Anakartımızın özellikleri çıkacak karşımıza. Ordan “BIOS” butonuna tıklıyoruz ve güncel bios dosyasını indiriyoruz.
    4) Önce usb belleğimizi yada disketimizi boot edilebilir hale getirmeliyiz. Nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız
    5) İndirdiğimiz bios dosyalarını rar dan çıkarıp boot edilebilir usb bellek yada disketimize atıyoruz. (dosya isimlerini not alın)
    6) Bilgisayarımızı kapatıyoruz. Tekrar açıp biosa girmek için [DEL] e basıyoruz.
    7) Biosa girdikten sonra “advenced bios features” bölümüne ordan “boot sequence” ye giriyoruz ve usb bellek yada disketimizi ilk boot edilecek şekilde ayarlıyoruz. Daha sonra “save & exit setup” a gelip [ENTER] a basıp çıkıyoruz.
    8) Bilgisayarımız tekrar açıkıyor ve taktığımız usb bellek yada disket açıyor. Karşımıza msdos komut ekranı geliyor.
    9) Dos ekranına şu şekilde komut veriyoruz: biosupdate.program.ismi boşluk bios.dosyası.ismi ÖR: afud4310 a7356ims.250
    10) Bios update başlıyor. Bu update esnasında bilgisayar kapatılmamalı, restartlanmamalı, elektrikler kesilmemelidir. Aksi takdirde biosunuz zarar görür anakartınız çalışmayabilir.
    11) Update bitip komut satırı geldiğinde bilgisayarı kapatıp açın. Bir yazı çıkacaktır endişelenmeyin F1 e basıp bios ekranına gelin ve “load optimized defaults” a basın. Daha sonra “save & exit setup” a tıklayıp çıkıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    BIOS Güncellemesi Geri Alma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.