Şimdi Ara

Bios + Güncelleme = ses kartının çökmesi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

120 lik harddisk taktım anakartıma tanımadı biosu gencelledim sonra da tanıdı
    ama bu seferde ses driverını yüklesem de ses gelmior ama başarı ile yükleniyor
    eb güncel driver larını yükledim yine olmadı
    Anakart = MSI MS-7103
    Ses kartını da hep Ac 97 yi yüklüyor ama olmadı işte ama
    güncellemeden oluyo tabikide :s
    bi çare lütfen acaba ses kartı yanmış olmasın :s
    sesiz pc bir hiç yaw :s

• Bios Güncellemeden hep tırsarım zaten bir seferinde anakartı yakmıştık.Artık asla güncellemem.Demekki sizin güzel bir ses kartı alma zamanınız geldi.
  • ses kartının yanıp yanmadığını önceki biosu geri yükleyerek anlayabilirsin.
  • beyler eski bios a döndüm yine de ses gelmedi driver normal yükleniyor yaw
    çok uğraştım olmadı ses kartı alacam artık gerçi yeni anakart aldım ama ddr 2 ve pcı ex. sistem olduğundan dolayı biraz tuzlu bir geçiş olacak benim için

ses driveri ise AC97 yaw valla kıl oldum bi yaw dım görüşleri olan yok mu yaw ses kartı almayım boşuna ben de yaw
  • BIOS güncellendikten sonra standart ayarlara geri döner. Yani varsa onboard ses kartları vb aygıtlar standart ayarlarda kapalı olabilir.Öncelikle BIOS ayarlarına girip Audio, AC97, vb başlıklar altında görünebilecek herhangi bir ayarı açık hale getirin ve bios'u kaydedip çıkın. Ondan sonra windows ortamında AC97'nin sürücüsünü kurmayı deneyin. Aynı zamanda eski bios'a dönmek de farketmez zira eski bios kurulduğu anda da standart ayarlara geri dönülür.
  • yok arkadaşım ben hallettim olayı ses cipsetinin çaprazında anakartın ortalarına doğru onun jumperlık telleri var dı bir deneyim dedim tellere tek tek jumper uyguladım oldu beyler saol un yinede olay çözüldü ii ki anakartımda sorun yok muş gerçeği ben de bir anakart daha var P5SD2-x ona sistem kuracam yakında
    ekran kartı ve ddr 2 ram lazım siz ce yeni anakartım nasıl bi dönem onu almıştım
    cevap verirseniz sevinirim benim göze çarpan tek eksiği sanki 800 fps oluşu idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarian_DLo -- 5 Aralık 2006; 17:43:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.