Arkadaşlar win8 kurulum cd'im yok. Pc açılırken içinde kurulu dosyadan format atıyorum ve driverları falan otomatik kendisi yüklüyor.
1) Bios güncellemesi yaparsam leptop açılırken kullanabildiğim format dosyası yok olur mu ? yani güncelleme sonrası format atmak için artık cd kullanmak zorunda mı kalırım ?
2) Mevcut bios sürümümden bir eski bios sürümü yüklersem pc de sıkıntı yaratır mı ?
Farklı sürüm yüklemek Windows yedeğine zarar vermez. Eski versiyon yüklediğinizde bununla ilgili eklenmiş özellik yoksa sorun yaşarsınız. Sıkıntınız yoksa sürüm değiştirmek sağlıklı değil, yeni versiyondaki değişiklikleri kontrol edip ihtiyacınız varsa yükleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Farklı sürüm yüklemek Windows yedeğine zarar vermez. Eski versiyon yüklediğinizde bununla ilgili eklenmiş özellik yoksa sorun yaşarsınız. Sıkıntınız yoksa sürüm değiştirmek sağlıklı değil, yeni versiyondaki değişiklikleri kontrol edip ihtiyacınız varsa yükleyin.
İ7 4200hq işlemci, 16gb ram, 1tb-5400 asus leptobum var ancak pcnin özelliklerine oranla yavaş çalıştığını düşünüyorum. Format attım ama hızında bir değişiklik olmadı. Netten araştırdığım kadarıyla bende bulunan pcde bios değişikliği yapanların pcleri oldukça hızlanmış ama biosun 207 sürümden 206 sürümüne dönün demişler. Yani bu yüzden sordum ama sizinde kanaatinize bakarak riske girmeye değmez sanırım.