Herkese merhaba arkadaşlar, sıkıntım büyük dün durduk yere kaşındım ve BIOS güncellemeye kalktım. Gigabyte anakartımın driverlarını yüklerken utilities bölümünde @BIOS diye bi program vardı merak ettim kullandım neyse sadede geleyim bu @BIOS programı ile güncelledikten sonra BIOSu reset attım ve bi daha açılmadı pc yani pc açıldı ekrana görüntü gelmiyo anakartın üstündeki ledler sabit yanık vaziyette duruyo, bütün forumları gezdim çözüm bulamadım bilen biri varsa yardım etsin lütfen...
yanlış biosu günceledi isen işin zor ama bazen bios güncellemesi sonunda anakart kilitlenebiliyor fiş çekili vaziyette bios pilini çıkar 5 dakika bekle bir aç sefer açma kapama düğmesine bas kasının içinde kalan elektrik boşalsın sonra pili geri tak tekrar dene birde bazı gigabyte anakartlar da çift bios oluyor anakartın kitapçığına bak o özellik varsa orada tarif eder o şekilde kurtarmaya çalış geçmiş olsun .
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
yanlış biosu günceledi isen işin zor ama bazen bios güncellemesi sonunda anakart kilitlenebiliyor fiş çekili vaziyette bios pilini çıkar 5 dakika bekle bir aç sefer açma kapama düğmesine bas kasının içinde kalan elektrik boşalsın sonra pili geri tak tekrar dene birde bazı gigabyte anakartlar da çift bios oluyor anakartın kitapçığına bak o özellik varsa orada tarif eder o şekilde kurtarmaya çalış geçmiş olsun .
çift bios özelliği varda o bi işe yaramıyo boşu boşuna koymuşlar oraya kardeş sağol diğer söylediğini denicem..