Bildirim
Bios pili dayanmıyor..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
büyük ihtimalle bir yerden kısa devre yapıyor. yeni pil taktıktan sonra bir denermisin, pili tak ve makineyi fişlerinden ayır. (güç kablosu ve monitör bağlantısından) daha sonra power düğmesine bas ve bir süre bekle. sonra makineyi tekrar güç kablolarına bağla ve aç. bak bakalım BIOS resetlenecekmi. -
Aynı sorunu bende 2001 yılında eski PCmde yaşamıştım.İşlemciyi oveclock için fazlaca söküp takmışım.Sonra aynı sorun bendede belirdi.Anakartı çatlatmışım .Onun için yapıyprmuş.Benim anakartı garanti değiştirmişti. -
Ben de yanılmıyorsam 2003 yılında EPOX 8RDA+ anakrtı ile sistem kurmuştum benim de 1 ayda bios pilini bitiriyordu 3 ay sonra servise gönderdim anakartı değiştirmişlerdi. Sanırım donanımsal bir sorun. Garanti devam ediyorsa mutlaka servise gönderin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X