Şimdi Ara

BIOS RESETLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P4C800-E DLX anakartım bıosta takılıyor. işlemci ve ram okuyor fakat delete basıp ayarlar içine girmiyor. ilk açılışta takılıyor. klavye donuyor.
    bütün bileşenleri tek tek çıkardım. Psu termaltake 420 watts. p43.2 cpu 512x4 corsair ram. fakat hata düzelmedi.
    bios resetleme nasıl yapılır. clear cmos jumperı çıkardım. bios pilini çıkardım, fakat bios hala 1019 vers.da aldığımda 1016 vers.idi.
    acil yardım rica.

saygılar

• hocam zaten bios un pilini çıkarsanda versiyon değiştiremezsin. Çünkü o versiyonu biosa yazdırmış oluyorsun.
  • Bios update ile bios versiyonunu yükseltmişsiniz. Bios update ederken vs.. bir problem olmuş olabilir. Version 1016'dan Version 1019'a yükseltmişsiniz, birazdaha yükseltin Version 1023'e kadar yükseltebilirsiniz. Beta bios yüklemenizi önermem. İlgili sitesinden disketle nasıl yüklendiğine bakabilirsiniz.http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P4C800-E%20Deluxe
  • 1019 vers. zaten 1 yıldır yüklü idi. bu problem bios update yaparken olmadı. geçen gün pc.yi açarken oldu.. bios un logosu ekrana geliyor. orada takılıyor. klavye çalışmıyor/donuyor. setp.a GİRMİYOR.
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Bios update ile bios versiyonunu yükseltmişsiniz. Bios update ederken vs.. bir problem olmuş olabilir. Version 1016'dan Version 1019'a yükseltmişsiniz, birazdaha yükseltin Version 1023'e kadar yükseltebilirsiniz. Beta bios yüklemenizi önermem. İlgili sitesinden disketle nasıl yüklendiğine bakabilirsiniz.http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P4C800-E%20Deluxe

• HOCAM BOARDU DIŞARI AL VE SADECE VGA TAKIULI OLSUN BU ŞEKİLDE BİOSU RESETLE

BEU ŞEKİLDE SETUP'A ULAŞABİLİRSİN
    SORUN BENCE IDE VEYA SATA KABLOLARINDAN KAYNAKLANIYOR. BENİM BAŞIMADA GELMİŞTİ BİR ARA BENCE BU DEDİĞİMİ DENE EĞER BU ŞEKİLDE SETUPA GİREBİLİRSEN KABLOLARINI DEĞİŞTİR.
    SORUN KALMAYACAKTIR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    bios güncelleme
    15 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.