merhaba arkadaşlar, bilgisayarın son birkaç aydır sanırım bios pili bittiğinden her açtığımda saat ve tarih sıfırlanıyodu, son iki gündür ise power düğmesine basıyorum fanlar dönmeye başlıyor ama bios sesi çıkmıyor ve monitörde sinyal yok yazıyor ancak sabah bastım normal şekilde açıldı bilgisayar ama kapatıp geri açtığımda yine aynı sorunu verdi. ram , hdd ve ekran kartı sağlam sizce bu sorun bios pilinin tam bittiğinden olabilir mi?
İşlemcinde Isınma Problemi Var Yada Power Subtly Sıkıntı Yapıyor Dene Bi
pil bitmesinden dolayi yapabilir. degistirmekte fayda var.. birde stabilite nedenli sifirliyor olabilir anakart. tabi bu kotu bir durum size birseyler anlatmak istemis ve anlamamissiniz anlamina gelebilir.
bir temizlik yap pcde
pilin bitmesi bu tip saçmalıklara sebep olabilir önce makineyi iyi bir temizle sonra pili değiştir makine normal açılırsa biosuda güncelle sıkıntı devam ederse bakarız
Anakart ve işlemciniz nedir
Makine yine açıldı 3 saattir sorunsuz çalışıyor. Sıcaklık değerlerinide aldım normal gibi ancak kapatınca birdaha saatler sonra anca açılıyor.İnşallah pildendir pili değiştirince sonucu bildiririm @cohannan anakart MSI P4M890M3-V işlemci intel c2d E4500