Şimdi Ara

Bios Sürümü Farklılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar saygıdeğer DH ailesi. Başıma gelen bir olaydan sizlere bahsetmek istiyor ve bilgisi olanların bu konu hakkında beni yönlendirmelerini rica ediyorum. Eski kullandığım bilgisayarımı açıp şöyle bir baktım ve Biosta yazan sürüm ile Cpu-Z, Speecy ve Aida64 gibi programlarda yazan sürümlerin farklı olduğunu gördüm. Kullanmış olduğum anakart Gigabyte 8S661FXMP-RZ. Biosta sürüm F3 olarak görünüyor diğer tüm programlarda F2 olarak görünüyor. Bunun sebebi nedir? Ve hangisi doğru olanı gösteriyor? Biosu yine de son sürüm olan F3’e güncelleyeyim dedim fakat Q-Flash sisteminde sadece Floppy olarak bios güncellemesi yapabiliyorum. Dos olarak bir usb’nin içine bios dosyalarını attım fakat bir türlü beceremedim.

• Gigabyte @bios programını kullanıp güncelleyebilirsin
    Şu linkten indirip kur güncel biosu kendi bulup günceller
    http://download.gigabyte.asia/FileList/Utility/motherboard_utility_gbttools_gbt_atbios.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 2 Nisan 2020; 1:18:34 >
  • Bu programla güncelledim hocam ama sonuç yine aynı biosta F3 programlarda F2 olarak gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.