Şimdi Ara

BIOS update inden sonra wireless ve etherneti kullanamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aynı sorunu bende yaşıyorum fakat farklı nedenden dolayı. Şöyle ki: laptopun performansı artsın diye bios update i yaptım daha sonrasında da ne wirelessi ne de etherneti kullanabiliyorum. driverları silip tekrar kurdum fayda etmedi. Eski bios versiyonunu da bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

• modeli nedir laptopunuzun
  • modeli yazmayı unutmuşum :D

samsung 550p5c s02tr
  • Aygıt yöneticisinin resmini ekleyebilirmisin acaba, ağ bağdaştırıcıları varsa onlarıda göstersin
  • ekledim

• Wifi ve etherner kartın tanıtılmış görünüyor ancak denetim masasından kaldırıp aşağıda verdiğim sürücüleri kurabilirsin, ayrıca kablo bağladığında internete mi giremiyorsun wifi de modemi mi göremiyorsun wifi kapalı pozisyonda olabilirmi.
    LİNK
    (Lan ve Qualcomm Atheros WLN Driver sürücülerini indirip yükleyebilirsin)
  • driverları silip bu linkteki yerden tekrar yüklemiştim. wireless açık konumda ve ethernet kablosunu taktığımda ışığı yanmıyor. yeni bios ta bunlar tanıtılmamış gözüküyor büyük ihtimal. asıl sormak istediğim eski bios a nasıl geri dönebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yedeklemediysen zor geri dönüş ama biostan kaynaklandığını sanmıyorum bu problemin üreticinin istesinde yeni bios var sadece bu arada araştırma da yapıyorum bişey bulur bulmaz yazarım.
  • laptop a format attım düzeldi :D sorun kalmadı. yine de yardımlarınız için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.