Şimdi Ara

bios yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bios yardım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirmisiniz. ??

• biosa şifre konulmuş ve yanlış girilip kilitlenmiş.

doğru şifreyi girin.
    ayıca bilgisayar notebookmu masaüstümü
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    notebook. ama şifre unutulmuş.
  • Garantisi varsa servise yoksa bir bilgisayarcıya götürün, bios pili çıkarılıp takıldığında sorunu çözersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BIOS pili sökümü ile BIOS şifresi sıfırlanmaz. Şifreyi bilmelisiniz, bilmiyorsanız BIOS'un tekrar yazılması gerekiyor. Servis ya da bu işi yapabilen bir firma ile sorunu çözmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

BIOS pili sökümü ile BIOS şifresi sıfırlanmaz. Şifreyi bilmelisiniz, bilmiyorsanız BIOS'un tekrar yazılması gerekiyor. Servis ya da bu işi yapabilen bir firma ile sorunu çözmeniz gerekiyor.
    katılıyorum.

ntebooklarda güvenlik için bios şifresi kendine özel bi entegrede tutuluyor.
    ve pilden destek almıyor.

şifreyi hatırlamak en kolay ve maliyetsiz işlem olacaktır.
  • Izmir'de bu işi yapan bir yer biliyorum. Anakartınızın ya da notebookunuzun marka modelini paylaşırsanız kendileri ile iletişime geçerim, fiyatını öğrenirim sizin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    dell 1510 studio
  • Merhaba görüştüm ben, DELL makinelerin kimilerinde şifreyi farklı bir yere yazma durumu varmış. Bunu cihazı görmeden bilemem dedi, eğer şifre BIOS'ta ise 100TL'ye hallederiz, eğer değilse bu sefer dell ile iletişime geçip ücreti karşılığı açtırıyorlarmış onunda 100-150tl maliyeti varmış. İzmirdeyseniz cihazınızı götürüp gösterebilirsiniz. İletişim bilgilerini paylaşırım sizinle.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    sağolasın kardeşim bayağı uzaktayım. ilgin için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.