Şimdi Ara

Bios yenilemeden işlemciyi deyiştire bilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Herkese hayırlı RAMAZANLAR.
    Ben eski bilgisayarımda işlemci ve ram deyiştirmek istiyorum. Anakartım AsRock 775i-945GZ. Bu anakart için iki tane DDR2 PC2-6400 800 MHz ram ve İntel Core 2 Duo E4700 işıemci aldım. Her ikisini de aliekspresten sipariş etdim. Ve işıemciyle RAM elimde. Ama eski pc başka yerde. Ay sonunda her ikisini de allahın izniyle takacağım pcme. Sorum şu ki, ben bu işlemcini anakarta takmam için bios güncellemesi gerkiyir. Ben bios güncellemesi yapmadan önce işlemciyi pcye takıp çalışıp -çalışmadığını test edebimirmiyim? Veya illaki güncellemem gerekiyormu?
    Yorumlarınız için hepinize şimdiden teşekkürler, arkadaşlar.

• İşlemciyi çalıştırabilmek için biosu 2.00 versiyonuna yükseltmeniz lazım. Buradan bakabilirsiniz ; http://www.asrock.com/mb/Intel/775i945GZ/#CPU

Bios yenilemeden işlemciyi deyiştire bilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 17 Mayıs 2018; 15:8:20 >

• Değiştirebilir miyim? Olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler belli ki arkadaş yabancı.

Gerçek Ad Shahin Rustemov
    Doğum Tarihi 3 Aralık 1987
    Meslek Oyretmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Değiştirebilir miyim? Olacak.
    forumda harcanıyon technopata gitsene karşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

forumda harcanıyon technopata gitsene karşim.

Alıntıları Göster
    Kanka ne alaka şimdi? Yanlışı varsa görsün diye yazdık. Görende “hurraaaa” daldık zannedecek :D

• Arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar. Lütfen konuyu deyiştirmeyelim. Soruma cevap verecek birisi varsa adam gibi normal cevaplayın lütfen.
    BİOS güncelleçeden yeni işıemciyi test edebilirmiyim? Çünkü işıemciyi aliexpressten aldım. Burada o işlemciye uygun anakart yox. Şimdi ay sonu Azerbaycana giderken, orada eski bilgisayarımda deniyecem. Sadece olarak bilmek isterdim, bu yeni işlemciyi bios gencellemesi yapmadan çalıştığını test edebilirmiyim? Eyer çalışmayacaksa boş yere bios güncellemesi yapıp da eski işlemciden olmayayım. O anlamda sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inflect

İşlemciyi çalıştırabilmek için biosu 2.00 versiyonuna yükseltmeniz lazım. Buradan bakabilirsiniz ; http://www.asrock.com/mb/Intel/775i945GZ/#CPU

İyi akşamlar kardeşim. BİOS güncelleçeden yeni işıemciyi test edebilirmiyim? Çünkü işıemciyi aliexpressten aldım. Burada o işlemciye uygun anakart yox. Şimdi ay sonu Azerbaycana giderken, orada eski bilgisayarımda deniyecem. Sadece olarak bilmek isterdim, bu yeni işlemciyi bios gencellemesi yapmadan çalıştığını test edebilirmiyim? Eyer çalışmayacaksa boş yere bios güncellemesi yapıp da eski işlemciden olmayayım. O anlamda sordum

• Shahin23 S kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemeden işlemciyi çalıştıramazsınız. Bios güncellemesi yaparsanız eski işlemciniz yine de sıkıntısız olarak çalışacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • De ayrı olacak. Bi halt bilmeden millete şekil yapmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.