Şimdi Ara

BİOS YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende jetway marka anakart var sistem p3-600mhz 256ram var benim anakarta bios update yapacam ama nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi bios award

• gir jetway'in sitesine. indir biosu. sonra aç(ziplidir büyük ihtimalle). üç dosya çıkar; biri ttext dosyası onu boşver geriye iki dosya kalıyor onlardan biri exe dosyası diğeri de bios(ya *.bin ya da *.f12 gibi bişeydir.). sonra tak başlangıç disketini restart at disketten başlattıktan sonra. exe dosyasının adı yaz.(flash879.exe gibi birşey olmalı) bir program açar oradan save bios deyip eskisini save et. load bölümünden de yeni biosun yerini göster oradan yükleyim mi diye sorunca evet. işlem tamam programı kapat disketi çıkar. restart at
  • bilmiyorsansa hiç bulaşma ondan sonra yakarsın anakartı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC54

bilmiyorsansa hiç bulaşma ondan sonra yakarsın anakartı.

Hep bilmeyen kalacak o zaman, ne güzel açıklamış arkadaş, eski makinamda bende deneyeceğim, öğrenmek amaçlı, yap bence, kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzeg

quote:

Orjinalden alıntı: PC54

bilmiyorsansa hiç bulaşma ondan sonra yakarsın anakartı.

Hep bilmeyen kalacak o zaman, ne güzel açıklamış arkadaş, eski makinamda bende deneyeceğim, öğrenmek amaçlı, yap bence, kolay gelsin.

canım ben bulaşma derken yanında bilir kişi bulunmadan yaparsa anakarta zarar verir demek istedim.
    gerçi sistemide eski bir sistem daha bu saatten sonra deney bilgisayarı olarak da kullanabilir.
    yoksa ben öğrenmesin demedimki.
  • Dikkat et elektrikler kesilmesin.Makina bir daha açılmaz.Artık dosa gerek yok .Windows ortamında da bios yazılıyor artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.