Şimdi Ara

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
22
Favori
63.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni çeviri yapmaman kötü olmuş,resmi olarak hangi ekibe dahilsin.
  • Arkadaşlar, oyun ilerlerken aniden kendini kapatıyor.

Bunu başka yaşayan oldu mu ?

Not: Steam orijinal oyunu, bioshock 2 (remastered değil)

2.Not: Yama kaynaklı değilmiş, steam'den dosyaları doğrulayıp tekrar denedim ve yine aynı sorunu yaşadım, inşallah çözüm bulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 26 Nisan 2017; 17:44:41 >
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Techno Game

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    oyun eski sürüm olduğundan uyumluluk ayarını win7 ye göre ayarlayıp yeniden bir dene kardeşim
    ayrıca 'yönetici olarak çalıştır' seçili olsun
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Linklerin hemen üstünde 'olası sorunlar ve çözümleri' için bir link bıraktım. Orayı kontrol edebilirsin.

Veya başlangıç komutuna -dx9 yazıp çalıştırmayı deneyebilirsin. Ben böyle çözmüştüm.

• eayurdaer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mesajın ardından araştırmaya girdim ve başlangıç komutunu -dx9 olarak değiştirince sorun çözüldü
    Steam Remastered sürümü
  • _GKMN_ _ kullanıcısına yanıt
    Remastered kurulumu ile ilgili bir detayı atladım...

Oyun klasörünün içinde Flashmovies isimli klasörü kaldırın. Ardından yama kurulumunu tekrar yapın.

• Çeviri için teşekkürler. Ellerinize emeğinize sağlık.
    Dediğini yaptım şimdi düzeldi gayet güzel olmuş ellerine sağlık..

Edit: Bu arada Flashmovies klasörü bende bu şekilde
    D:\Program Files\Steam\steamapps\common\BioShock 2 Remastered\ContentBaked\pc\FlashMovies

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GKMN_ -- 26 Nisan 2017; 20:39:20 >
  • yamayı çalıştıramadım, her şeyi de denedim ama neyse. 2 ay boşa bekledik
  • mjromeo M kullanıcısına yanıt
    Orjinal Steam sürümü mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GKMN_ -- 27 Nisan 2017; 18:35:12 >
    Biraz detay verirsen yardımcı olmaya çalışırım​.

Kurulum dizinini doğru seçtiğine emin misin?

dizilim doğru seçtim, hatta sonrasında başka bir yere dosyaları çıkarıp manuel değiştirme de yaptım
    oyun remastered değil, eski sürüm bi rus torrent sitesinden buldum ali123 crak kullanılmış

oyunda zaten ingilizce dışındaki diller boyutu küçültmek için çıkarılmış haldeydi.
    localization dosyalarına falan baktım eng olan yerleri değiştirmeyi denedim, kısaca her şeyi denedim ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjromeo

dizilim doğru seçtim, hatta sonrasında başka bir yere dosyaları çıkarıp manuel değiştirme de yaptım
    oyun remastered değil, eski sürüm bi rus torrent sitesinden buldum ali123 crak kullanılmış

oyunda zaten ingilizce dışındaki diller boyutu küçültmek için çıkarılmış haldeydi.
    localization dosyalarına falan baktım eng olan yerleri değiştirmeyi denedim, kısaca her şeyi denedim ama olmadı

Çalışmamasının sebebi korsan olması.

• yama fişşşekk gibi çalışıyor, teşekkürler dostum, emeğine sağlık tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eayurdaer

Linklerin hemen üstünde 'olası sorunlar ve çözümleri' için bir link bıraktım. Orayı kontrol edebilirsin.

Veya başlangıç komutuna -dx9 yazıp çalıştırmayı deneyebilirsin. Ben böyle çözmüştüm.

eayurdaer sana birkaç şey sorayım.Oyunu remaster da oynamayın bug'lı demişsin,fakat ben normal oyunda sorun yaşadım remaster da değil.Örneğin normal oyunda yeni oyun deyip başlayınca sorun yok,ama save yapıp oyundan çıkıp tekrar kaldığın yerden başlayınca oyun yüklenip ilk açıldığında hemen çöküyor.Remaster da gayet sorunsuz çalışıyor.Bir de oyunun yardım menüsü içindeki açıklamalar türkçe değil,o kısımlar çevrilmedi mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: eayurdaer

eayurdaer sana birkaç şey sorayım.Oyunu remaster da oynamayın bug'lı demişsin,fakat ben normal oyunda sorun yaşadım remaster da değil.Örneğin normal oyunda yeni oyun deyip başlayınca sorun yok,ama save yapıp oyundan çıkıp tekrar kaldığın yerden başlayınca oyun yüklenip ilk açıldığında hemen çöküyor.Remaster da gayet sorunsuz çalışıyor.Bir de oyunun yardım menüsü içindeki açıklamalar türkçe değil,o kısımlar çevrilmedi mi acaba.

Bu nedir kısımları gereksiz olduğu için çevrilmedi.

Bu durumda elimden bir şey gelmez, demek ki indirdiğin korsan sürüm farklı paketlenmiş. Orijinal oyunu almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 28 Nisan 2017; 11:41:54 >
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Remastered'ın Steam tartışmalar sayfasına bir bakarsan neden tavsiye etmediğimi görebilirsin. :)

Mesela Remastered bende oyunun başlangıcında çöküyor. Fix dosyası ile halletsem de rastgele çökmeler ve sinematik sahnelerde altyazı kayması oluyor. Senin şansına mı diyeyim artık bilemedim sorun olmamış sende. :)

Yardım menüsü için şöyle açıklayayım;

Telsiz Mesajları ve Bu Nedir sayfası çevirilmedi.

Telsiz Mesajları İspanyolcaydı. Her bölümün kendi dosyası bulunuyordu. Aslında ses kayıtlarında yaptığım gibi altyazı dosyasından kopyala yapıştır yaparak işi çözecektim ama telsiz mesajı dosyasında oyun içinde kullanılmayan metinlerde bulunduğu için işin içinden çıkamadım. Yani öyle 3 5 cümle de değil, normalde o bölümde 20 tane telsiz mesajı varsa dosyada 100 kadar mesaj bulunuyordu.
    Edit: Ancak telsiz mesajını menüden seçtikten sonra oyuna geri dönerek altyazı olarak tekrar okunabilir.

Bu Nedir dosyası ise artık çevirmeye vakit ayıramayacağım için hem de patates cipsi gibi diğer basit şeylerin ne olduğunu çevirmeye gerek görmediğim için çevirmedim. Belki ileride ikinci bir sürüm çıkaracak olursam bu dosyaya da el atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 28 Nisan 2017; 19:34:55 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.