Şimdi Ara

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
22
Favori
63.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bize çok büyük bir kıyak geçtin hakkın ödenmez eline emeğine sağlık
  • 1 aylık boşluk vardı her gün girdim siteye, yarın işe başlıyorum yama bitmiş iyi mi
  • Yeni video yüklendi.

• Ellerine sağlık kardeşim allah yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder20284 -- 21 Nisan 2017; 9:38:45 >
  • Sabırsızlıkla linkleri paylaşmanı bekliyoruz kardeşim , ellerimiz kaşınıyor
  • Arkadaşlar 1. oyunu oynamadan 2. yi oynarsam birşey kaybedermiyim ?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen 2. oyun türkçe değil diye daha 1. sini bile oynamadım. Tüm seriyi kesintisiz oynamak için. Durumu sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lennon54

Ben şahsen 2. oyun türkçe değil diye daha 1. sini bile oynamadım. Tüm seriyi kesintisiz oynamak için. Durumu sen düşün.

lennon54 sana hayret ediyorum Borderlands 2 gibi bir oyunu çevirdin başka oyunların Türkçe yamasını bekliyorsun. :D Yani mantık olarak ing süper olması gerek demek altyazı okuyacak kadar iyi değilsin. Yanlış anlama ilginç geldi bana.
  • Oyunun türkçe olmasının keyfi başka. Ayrıca oyunları oynarken bazı anlamını bilmediğim terimler oluyor ingilizce oyunlarda onları anlayamıyorum ama türkçede anlıyorum. Bu yüzden özellikle kendimin oynamak istediği oyunları çeviriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar 1. oyunu oynamadan 2. yi oynarsam birşey kaybedermiyim ?

1. oyundan bağlantılar,karakterler var. Biraz yabancılık çekersin söyleyeyim.
  • Ben bu olaya sıradan bir çeviri olarak bakmıyorum.

Efsane bir seri sırf 2. oyun çevirisi "yapılmadı" diye yıllarca Türk oyuncularının elinde bekliyor. Ne kadar saçma ki 1. ve 3. oyun çeviriliyor ama ortada kalan oyunu kimse ellemiyor.

Bu seriye Türkçe konusunda nokta koyan arkadaşımıza Türk oyuncuları adına tekrar teşekkür ediyorum, birkaç saat içinde linklerin yayınlanacağını söyledi

Yıllardır her çevirilecek dendiğinde ruh halimiz buydu :

BioShock 2 Türkçe Yama YAYINLANDI! (Normal Sürüm ve Remastered Uyumlu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 25 Nisan 2017; 18:35:46 >

• Hayırlı uğurlu olsun, güle güle oynayın sanat eseri serisini
  • Yama yayınlanmıştır! Yayınlanmasının şerefine oyunun çıkış fragmanı Türkçe altyazılı olarak sizlerle
    BioShock 2 Türkçe Altyazılı Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eayurdaer -- 3 Mayıs 2017; 10:41:18 >
  • Tam 2 dk önce girip kontrol ettim yayınlanmamıştı, bari biraz yorum okuyayım diye girdim ve yayınlandığını gördüm :D şuan dünyanın en mutlu insanı benim muhakkak çok teşekkürler emeğinize sağlık
  • Emeğinize sağlık arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eayurdaer kullanıcısına yanıt
    Seride ki eksik olan Türkçe yamayı çıkartarak çok büyük bir iş yaptınız.Bir çok kişi eksik olan yama yüzünden seriyi yarım yamalak anlamıştı.Ama sizin sayesinde tüm seriyi anlayarak kendi dilimizde oynayacağız.Tebrik ediyorum.Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum.Elinize,kolunuza,gözünüze sağlık
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, hayırlı olsun :)
  • Teşekkürler kardeşim <3<3<3<3Emeğine eline koluna sağlık
  • Sağolasın çok teşekkür ederim bu güzel çeviri için ama remastered sürümünde yamayı hangi dosyanın içine kurucaz bulamadım yardım ederseniz sevinirim yine çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.