Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: y.C.g

Sırf yama çıkıcak diye oynamıyorum oyunu inşalllah en kısa sürede sorunsuz bir şekilde çıkar ve zevkle anlayarak oynayabiliriz.elinize sağık arkadaşlar...

+yanyatmışsekiz
  • 2 Nisan dan bu yana yarısından fazlasını çevirdiniz, tebrikler!! Emeğinize Sağluk...
    Hele ki son zamanlarda hızlandığınıza göre Mayıs ortasında yamaya kavuşuruz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 30 Nisan 2013; 12:31:20 >
  • bu işten anlayanlar birleşse bi ceviri grubu oluşturulabilir.hem hızlı olur hem zevkle yapılır.hem de güncel oyunları güncel altyazılı anlayarak oynamış oluruz.yaz döneminde okul engeli de olmaz kimseye.
  • ne kadar kaldı? Bitince bir daha başlıcağım...
  • Oyunu oynamayı düşünüyordum ama türkçe yamayı görünce yama çıkınca oynamaya karar verdim... Bu arada Başarılar inşallah en kısa zamanda biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Sırf yama çıkıcak diye oynamıyorum oyunu inşalllah en kısa sürede sorunsuz bir şekilde çıkar ve zevkle anlayarak oynayabiliriz.elinize sağık arkadaşlar...

Aynen
  • bir kaç gündür ses yok oyunçeviri gibi olmaz inşallah:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

bir kaç gündür ses yok oyunçeviri gibi olmaz inşallah:D

adam kaç güne yüzde 50 lere geldi hocam biraz sabır...işi gücü okulu vs vardır anlayışla karşılamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

vallahi helel. oyun ceviri resmen sacmaladı ya.abidik gubidik oyunları ceviriyorlar. ya da biz oyunu bitiriyoruz onlar 2 sene sonra yamayı cıkarıyor.millet call of duty den bıktı onlar mw seslendirmesiyle ugrasıyo.ne akla hizmet ediyorlar anlamadım.

Haklısın arkadaşım. Birde Deus Ex oyunun çevirisi 29 Aralıkt'tan beri kontrol aşamasında. Aradan 4 ay geçti hala kontrol bitmedi ne kontrolmuş yahu İşini ciddiyetle yapan kişi bu kadar uzatmazdı.

O yüzden Bioshock 3 çevirisi yapan arkadaşları ayakta alkışlıyorum kısa zamanda %56 ya geldiler.

Aynen aylardır oyuna baslamadım yamayı bekliyorum 4 ay gecmis insan cıkar bir acıklama yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

adam kaç güne yüzde 50 lere geldi hocam biraz sabır...işi gücü okulu vs vardır anlayışla karşılamak lazım

hocam yeri değil ama haberin vardır belki bu oyunçeviridekilerden bir aydır ses yok ne oldu bunlara ya:(
  • quote:

quote:

quote:

hocam yeri değil ama haberin vardır belki bu oyunçeviridekilerden bir aydır ses yok ne oldu bunlara ya:(

valla hocam bende hiç bir şey bilmiyorum adamlar kendilerini nadasa bıraktılar heralde...forumu tekrar açıyorlarmış bugün haber yaptılar,sonunda mantıklı bir karar verdiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam bende hiç bir şey bilmiyorum adamlar kendilerini nadasa bıraktılar heralde...forumu tekrar açıyorlarmış bugün haber yaptılar,sonunda mantıklı bir karar verdiler

yani çeviriler devam edecek yani durmuşlar mı demek oluyor bu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yani çeviriler devam edecek yani durmuşlar mı demek oluyor bu?

devam ediyorlar

• neyse hayırlısıyla bitirsinlerde başka birşey istemiyoruz
  • Kolay gelsin arkadaşlar bende beklemedeyim başlıcaktım yoksa yarın oyuna.
  • bu yamada söndü galiba
  • quote:

bu yamada söndü galiba

Bu yama balon değil güzel kardeşim, söndüğü felan da yok bu yüzden. Az daha sabredin; kontrol ederek ilerliyoruz sona yığılmasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

quote:

bu yamada söndü galiba

Bu yama balon değil güzel kardeşim, söndüğü felan da yok bu yüzden. Az daha sabredin; kontrol ederek ilerliyoruz sona yığılmasın diye.

cevap verdiğin için sağol peki %56 mısınız şuan?
  • Oyun hazır Türkçe yamayı bekliyoruz...
  • ben de elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim. iletişime geçmek isterseniz
    e-mail: ersembinboga@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.