Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Diyebileceğim tek şey "OHA" abi daha 1 ay bile olmadı çeviriye başlayalı sadece 22 günde %50 ? Gerçekten Takdir ediyorum ingilizcem iyi olsaydı kesinlikle yardım ederdim OMG Çok hızlısınız OMG OMG OMG !(OMG:Oh My God)
  • elinize sağlık inş en kısa zamanda çıkar
  • oyunu oynamak için seni bekliyorum en kısa zamanda bitirmen dileğiyle
  • Evet arkadaşlar ! Bioshock Infinite Türkçe Altyazılı seriyi bitirmiş bulunmaktayım.Göz atmanızı rica ediyorum

Bioshock Infinite Türkçe Altyazılı Final : Yolun Sonu

http://www.youtube.com/watch?v=D3y8QNLf-qU linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler....

Serinin başından finaline kadar beni destekleyen , izleyen ve eleştirilerini esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.
  • Tebrikler cidden tebrikler süpersinizi !!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

Tebrikler cidden tebrikler süpersinizi !!!!!!!!
    Tebrikler.Bir an önce yayınlamanızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeminofff -- 27 Nisan 2013; 22:54:22 >
  • Tebrikler
  • tahmini ne zamana biter?
  • size helal olsun aga..ellerinize gözleriniz kafanıza sağlık Oyunu oynadım bitirdim ama bi daha oynarım
  • Cok guzel bi calisma gercekten arkadaslar.emegi gecenlere sonsuz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takdir ediyorum gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir ilerleme süpersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

konuya bakmayalı baya oldu %50 olmuş bile..helal olsun dostum elinize sağlık.Kolay gelsin

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

İlk iki oyunu çeviren yokmu

ilk oyun çevrildi yaması hazır..oyunceviri testi yaparsa çıkacak inşallah, 2. oyun için yayıncı ile görüşüyorlarmış forumlarında yazıyor

edit: 1. sayfada %50 yazıyor son sayfaya girince %35 diyor..nasıl oluyo bu kafam karıştı

Senseman,ilk bioshock'un durumu belirsiz,çünki said sürücü ile siteden ayrılmadan önce görüşmüştüm.Kendisi tüm herşeyi onur saatçioğlu'na devrettiğini söylemişti.Ve malesef onur'da siteden ayrıldı ve ondan da ses seda çıkmıyor,ona ulaşma imkanı da bulamadım ki yamanın durumunu öğrenelim.Açıkçası yama yılan hikayesine döndü ve bana sorarsan oyunçeviriden çıktı tek bir kişiye kaldı.Açıkçası ilk oyunun yamasını daha bir merakla bekliyorum.(O kolostrofobik havayı tekrar anlayarak yaşamak isterim.)
    Benim facebook ve twitter hesabım olmadığı için onur'a mesaj da atamıyorum,sırf bunun için de hesap açmak istemedim.Eğer senin ulaşma şansın varsa son durumla ilgili belki bilgi alabilirsin,herhangi bir cevap alabilirsen bende son durumu öğrenmek isterim.

• taktir edilesi bir çalışma önceklikle tebrik ederim.far cry 3 çevirisiylede görülmüş olucakki yeterli ciddiyet,ile kısa sürede ilerleme kaydedebiliyormuş.yok efendim özel hayatımız var,keyfim isterse çeviririm vs. çocukca davranışlar adı lazım deil sitesinde bulunan elemanlarda.venomtürk ve said ayrılmasından sonra videoçeviri işine geçen ekip lütfen çeviride bulunup sözde büyük iş yapmaktalar.bunu neden burda söylüyorum çünki dile getirdiğimiz ortamlarında engelleniyoruz yada yorumlarımız siliniyor.böyle bireysel çalışmalar ve ekip kurulması taktire değer kolay gelsin iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --MichaeL--

taktir edilesi bir çalışma önceklikle tebrik ederim.far cry 3 çevirisiylede görülmüş olucakki yeterli ciddiyet,ile kısa sürede ilerleme kaydedebiliyormuş.yok efendim özel hayatımız var,keyfim isterse çeviririm vs. çocukca davranışlar adı lazım deil sitesinde bulunan elemanlarda.venomtürk ve said ayrılmasından sonra videoçeviri işine geçen ekip lütfen çeviride bulunup sözde büyük iş yapmaktalar.bunu neden burda söylüyorum çünki dile getirdiğimiz ortamlarında engelleniyoruz yada yorumlarımız siliniyor.böyle bireysel çalışmalar ve ekip kurulması taktire değer kolay gelsin iyi çalışmalar.

Aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 29 Nisan 2013; 18:40:40 >

• Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

konuya bakmayalı baya oldu %50 olmuş bile..helal olsun dostum elinize sağlık.Kolay gelsin

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

İlk iki oyunu çeviren yokmu

ilk oyun çevrildi yaması hazır..oyunceviri testi yaparsa çıkacak inşallah, 2. oyun için yayıncı ile görüşüyorlarmış forumlarında yazıyor

edit: 1. sayfada %50 yazıyor son sayfaya girince %35 diyor..nasıl oluyo bu kafam karıştı

Senseman,ilk bioshock'un durumu belirsiz,çünki said sürücü ile siteden ayrılmadan önce görüşmüştüm.Kendisi tüm herşeyi onur saatçioğlu'na devrettiğini söylemişti.Ve malesef onur'da siteden ayrıldı ve ondan da ses seda çıkmıyor,ona ulaşma imkanı da bulamadım ki yamanın durumunu öğrenelim.Açıkçası yama yılan hikayesine döndü ve bana sorarsan oyunçeviriden çıktı tek bir kişiye kaldı.Açıkçası ilk oyunun yamasını daha bir merakla bekliyorum.(O kolostrofobik havayı tekrar anlayarak yaşamak isterim.)
    Benim facebook ve twitter hesabım olmadığı için onur'a mesaj da atamıyorum,sırf bunun için de hesap açmak istemedim.Eğer senin ulaşma şansın varsa son durumla ilgili belki bilgi alabilirsin,herhangi bir cevap alabilirsen bende son durumu öğrenmek isterim.

Oyun çevirinin forumlarında bir kaç çevirmenin mesajlarından belliydi zaten yama çalışmasının sonlara geldiği....pm den görüşelim en iyisi.Bende senin gibi bioshock'un hasta fanıyım dostum 3. oyun dehşet ama benim gönlümde hâla en iyi bioshock 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 29 Nisan 2013; 22:58:27 >

• başarılar
  • vallahi helel. oyun ceviri resmen sacmaladı ya.abidik gubidik oyunları ceviriyorlar. ya da biz oyunu bitiriyoruz onlar 2 sene sonra yamayı cıkarıyor.millet call of duty den bıktı onlar mw seslendirmesiyle ugrasıyo.ne akla hizmet ediyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

vallahi helel. oyun ceviri resmen sacmaladı ya.abidik gubidik oyunları ceviriyorlar. ya da biz oyunu bitiriyoruz onlar 2 sene sonra yamayı cıkarıyor.millet call of duty den bıktı onlar mw seslendirmesiyle ugrasıyo.ne akla hizmet ediyorlar anlamadım.

Haklısın arkadaşım. Birde Deus Ex oyunun çevirisi 29 Aralıkt'tan beri kontrol aşamasında. Aradan 4 ay geçti hala kontrol bitmedi ne kontrolmuş yahu İşini ciddiyetle yapan kişi bu kadar uzatmazdı.

O yüzden Bioshock 3 çevirisi yapan arkadaşları ayakta alkışlıyorum kısa zamanda %56 ya geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 30 Nisan 2013; 10:00:22 >
  • Sırf yama çıkıcak diye oynamıyorum oyunu inşalllah en kısa sürede sorunsuz bir şekilde çıkar ve zevkle anlayarak oynayabiliriz.elinize sağık arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.