Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • ya da kurulumu direk dosya göstererek yapın..ok

......Bioshock Infinite\XGame\Localization\INT

bu kadar
  • Grandekin@ks kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim cıkmadı indirdimi hani dosyaları cıkartma cıkıyor ya onu locazation int yi seciyorum oraya cıkarıyotum ama değiştirme mesajı cıkmıyor şimdi sen basta nasıl kurcağımı anlatsana sağmet olmassas kardeşim
  • Arkadaslar sonunda oldu
    Grandekin@ks ve R.Rondo yardımlarınız icin cok sağ olun Grandekins in kur dediği yere kurdum sonunda oldu valla doyadoya oynayacam inşallah ürkmem ilk seride cok korkarak oynamıştım hadi baslıyalım hadi herkese iyi akşamlar ve iyi kandiller
  • Bİ-TR DOSYASINIDA AÇ. İÇİNDEKİ TÜM DOSYALARI DEDİĞİM YERE KOPYALA OLACAKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enomeno123

Arkadaslar sonunda oldu
    Grandekin@ks ve R.Rondo yardımlarınız icin cok sağ olun Grandekins in kur dediği yere kurdum sonunda oldu valla doyadoya oynayacam inşallah ürkmem ilk seride cok korkarak oynamıştım hadi baslıyalım hadi herkese iyi akşamlar ve iyi kandiller

ok..
    ayrıca yamadan haberdar olduktan 1 gün sonra yamaya kavuşmak güzel birşey olsa gerek...iyi eğlenceler
  • enomeno123 E kullanıcısına yanıt
    Bİ-TR DOSYASINIDA AÇ YADA DIŞARI ÇIKAR İÇİNDEKİ TÜM DOSYALARI KOPYALA Localization - INT KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIR ( KOPYALA DEĞİŞTİR İLE TÜM DOSYALARI DEĞİŞTİR) OLACAKTIR.
    İYİ OYUNLAR.
  • Hayırlı uğurlu olsun. İyi kandiller, indiriyorum hemen
  • Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim.
  • Grandekin@ks kullanıcısına yanıt
    valla aynen öyle benim 2 haftalık yaz programım vardı bitti kardeş ilk bioshock u bitirmiştim zaten oyun ararken gözüme bioshock infite gördüm indirdim sonra türkce yama arayınca burası düştü sizdende allah razı olsun sadece bir gün beklmeyle yamaya sahip oldum valla oyunda ilerledik şu an kızı aramaya basladık adaya gidiyoruz valla ellerinize sağlık iyi cevirmişsin su an bi sıkıntı yok :)
  • Arkadaşlar konuda "Keyif kaçırıcı bilgi" yani spoiler vermemeye özen gösterin. Olur da hikaye içerisinden bir kısımdan bahsetmeniz gerekirse ilgili metni "Spoiler" tuşu ile saklayın.

Oyun hakkında fikirlerinizi belirtmek için:

http://forum.donanimhaber.com/m_42072646/tm.htm

Hikayesi hakkında tartışmak için ise:

http://forum.donanimhaber.com/m_73412088/tm.htm

linklerini kullanabilirsiniz.

• Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • Öncelikle teşekkürler gayet iyi çalışıyor yalnız oyun 60fps çalışırken bir anda 30fps düşüyor patch varmı amd kartlar için?
  • Allah razı olsun
  • emeğinize sağlık. artık başlayabilirim oyuna
  • Hocam emeğinize sağlık indirdim ancak kurmadım metro 2033 oynu yarıda kalmasın niyetindeyim :)
    Harikalar yaratdınız burdakiler için bunu bilincinde olun lütffen özellikle :)
  • eleinize sağlık.çok teşekkürler
  • Yama çalışmaları başladı, % 50 ye gelindi, %99 oldu, kontrol ediliyor derken en sonunda nihayet çıktı
    Ellerinize, kollarınıza, gözlerinize, emeğinize sağlık
    Çok teşekkürler

Darısı çıkmayan oyun yamalarının başına
    Mesela yılbaşından beri %99 da takılan Deus Ex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 24 Haziran 2013; 0:19:19 >
  • Emeginize saglik
  • Emeğinize sağlık çalışmalarınızın devamını dilerim
  • 3 saattir aralıksız oynuyorum yama gayet güzel görünüyor olmuş gibi elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.