Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • oo rondo hocam eline sağlık yama çıkmış haberim yok emeği geçen herkeze teşekkürler,yarın dalarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Yama çalışmaları başladı, % 50 ye gelindi, %99 oldu, kontrol ediliyor derken en sonunda nihayet çıktı
    Ellerinize, kollarınıza, gözlerinize, emeğinize sağlık
    Çok teşekkürler

Darısı çıkmayan oyun yamalarının başına
    Mesela yılbaşından beri %99 da takılan Deus Ex

'Yamamız hazır arkadaşlar lakin sizleri daha fazla bekletmemek adına biraz erken çıkardık. Alpha sürümü olarak da düşünebilirsiniz. '
    demişsiniz ama üst mesajda %100 tamamlandığından bahsedilmiş şimdi yama tam olarak tamamlandı mı yoksa alpha sürümünde mi merak ettim doğrusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Yama çalışmaları başladı, % 50 ye gelindi, %99 oldu, kontrol ediliyor derken en sonunda nihayet çıktı
    Çok teşekkürler

'Yamamız hazır arkadaşlar lakin sizleri daha fazla bekletmemek adına biraz erken çıkardık. Alpha sürümü olarak da düşünebilirsiniz. '
    demişsiniz ama üst mesajda %100 tamamlandığından bahsedilmiş şimdi yama tam olarak tamamlandı mı yoksa alpha sürümünde mi merak ettim doğrusu?

Hocam sen yanlış anlamışsın sizin yamanıza teşekkür ederim dışında her hangi bir sözüm yok.
    Yukardaki mesajda demek istediğim başka yerde çevrilen %99 da takılmış Deus Ex inde bir an evvel çıkması dileğiyle yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Çok teşekkürler

Hocam sen yanlış anlamışsın sizin yamanıza teşekkür ederim dışında her hangi bir sözüm yok.
    Yukardaki mesajda demek istediğim başka yerde çevrilen %99 da takılmış Deus Ex inde bir an evvel çıkması dileğiyle yazdım

Ooo benim kafa gitmiş kusura bakmayın hocam.

Size olmasa da yama yapımcılarına ufak bir soru sorayım şimdi alpha sürümünde yamada Türkçeye çevrilmemiş eksik kalan yerler var mı? yoksa sadece çeviri kusuru, anlatım bozuklukları gibi basit şeyler mi içeriyor?

• ingilizcemin yetersiz olmasından dolayı oyunu indirmeye çekiniyordum yama için sağ olun
  • teşekkürler emek için
  • Diyalog metinlerinde yok. Yalnızca bazı silah isimleri ve yiyecek isimleri gibi kelimelerin çevirisi yamanın ikinci versiyonuna bırakıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Diyalog metinlerinde yok. Yalnızca bazı silah isimleri ve yiyecek isimleri gibi kelimelerin çevirisi yamanın ikinci versiyonuna bırakıldı.

Ha güzelmiş o zaman o basit kelimelerde anlaşılır zaten problem olmuyor teşekkür ederim
  • Allah razı olsun gardaaş
  • teşekkürler
  • Bir oyunu daha Türkçe oynayacağız,bütün ekibe teşekkürler.
  • Şu gramafon mu voksafon mu ne var onların altyazıları yok mu ?
  • Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinize sağlık inşallah daha nice yamalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Şu gramafon mu voksafon mu ne var onların altyazıları yok mu ?

Evet onlar menüden açılıp okunuyor. Sadece ses kaydı var onların altyazı şeklinde yok. Menüden okunan kısımlar çevirildi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Şu gramafon mu voksafon mu ne var onların altyazıları yok mu ?

Evet onlar menüden açılıp okunuyor. Sadece ses kaydı var onların altyazı şeklinde yok. Menüden okunan kısımlar çevirildi zaten.

Neden böyle birşey yapmışlarki. Bu arada çeviri gayet güzel
  • Arkadaşlar altyazı boyutunu nasıl büyütebiliriz, daha önce konuda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdi
  • çok iyi elinize sağlık
  • Elinize sağlık arkadaşlar bakalım nasıl olmuş emeğinize değer inşallah herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.